63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ez a vége, nem tudok többet kicsikarni a gepemböl sajnos, a többi alkatrész hiányzik mert ha azokat is rápakolom, már ekkorában se rendereli ki:( Talán a munkehlyi gépem még az 1G RAM-al tud majd valamit csinálni.
-
4D köszi azon már túl vagyok.
Oryon ez még mindig poly és irdatlan mennyiség!:)) Ezt Öregem animálni hát ember meg gép legyen a talpán aki azt megcsinálná, több millió polygon van:) Az ötlet viszont nem rossz lehet Nurbsben majd megvalósítom egyszer, de egyenlöre a jelenlegi állást se tudom kirenderelni:( -
Dennnksz. :) -
nenad #10506 affect bsckground kikapcs.
es akkor ami az enviromentbe, atmoszferaban van az nem lesz clampolva colormapping altal.
Atmoszferat mondjuk nem mondom szaz szazalekra, de ha pl hdri kepet hasznalsz meg ilyesmi a vilagitasra akkor az tuti, affect background kikapcs. e azt nem "bantja"
-
:)) Oké, köszi. :) Azt hiszem, olvasnom kellene a VRay fórumokat... :))
Akkor még egy keresztkérdés, gyorsan: Hogyan tudom rávenni az atmoszférikus elemeket, hogy teljes színinformációval, HDR szinten számolódjanak? Mert így, exponential color mapping esetében "enyhén" furán néznek ki. :)) -
Nagyon jól haladsz ezzel a Lego-val.
Már nagyon várom a végkifejletet.
Esetleg ha animálnád lehetne olyan, hogy szét vannak szórva a darabjai a járműnek (mert asszem az lesz ,úgye?) az asztalon és szépen, egyesével egymásbacsúsznak, illeszkednek...még emberi kéz is lehetne benne ami összerakja :)
Persze ez csak tipp. Marha nagy munka és számítás lenne az eredmény :)
Bocsi, ritkán vagyok itt: még mindig Polygon, vagy újraraktad Nurbs-be???
Mert ha sok poly-lesz a szerkesztést lelassíthatja, nagyon, míg a nurbs matematikai alapja csepet sem...
Ez is csak tipp, egy heti munkámat kellett újra elkészíteni emiatt. -
4D #10503 Flego.
"Untass" csak minket nyugodtan.
Hát ha jól tudom, W 2000-hez a legújabb a Service Pack 4.
http://www.microsoft.com/windows2000/downloads/servicepacks/sp4/default.asp
Nehogy megegyen a fene.
-
nenad bocsesz nem figyeltem, akkor a 1.09n az ok? De milyen update kell a win 200 hez? Bocsesz de nem vagyok olyan jó angolból hogy totál megértsem -
nenad #10501 flego mar le lett irva vagy 10* hogy ez internal belso verzio az 1.5 betaja, a legutolso vray 1.09n -
meg olvasgattam most a vray honlapon es valami olyasmit ir hogy a win2000-hez le kell tölteni valami update-t de mit? segítsetek mer nem haladok és megesz a fene!
Köszi -
nenad a vray honlapról melyiket javaslod letölteni? ha felrakom az felül irja a régit? HELP -
gáz van vray bemondta az unalmast:( van hogy megcsinálja a képet van hogy nem nincs valakinek frissebb 1.45.20-nál? -
meg mintha lassúbb lenne a gépem azt okozhatja hogy a virtual memoryval babráltam? -
nenad ez valami szuper beállítás? valamivel tovább renderelt mint az elözöt. Akkor gondolom meg mintha élesebb lenne a kép! Meg állítgattam kicsit a virtual memoryn és most nem szarakodik a gép, meg nagyban is kirendereli a dolgokat, ugyan csináltam azt a variálást amit tanácsiltál instance ha jól emlékszem. Lehet azért. -
4D-> köszi!
flego: szerintem untass csak minket, nekem nagyon bejönnek ezek a kis wippek! -
nenad #10494 antialiasing 1/3 treshold 0.03 ;)
-
most itt tartok, több keppel nem untatlak benneteket mig teljesen kész nem lesz. Addig érjétek be ezzel:)) meg aztán lehet kritizálni!
-
nenad #10492 megvan:
there is an option in Phoenix, "Raytracing detection", set it to "Always raytrace" and it should work.
by vlado
;) -
nenad #10491 valamit olvastam errol, vmi kell hozza, asszem a raytracingot kell bekapcsolni vhol... -
Kérdés: miért renderelődik nagyon extrém furcsán a Chaos Phoenix plugin? :) Sávosan, összevissza, stb... csak scanline alatt hajlandó normálisan megjelenni. Se Brazil, se VRay (!) n nem eszi meg. :/ -
Wow, ez LEGO? Huh, hova haladt a technika. :) Baró. :) -
Daniel #10488 ablakba látszódjon a kinti jó idő ;) -
4D #10487 Frenkie.
Szép munka.
A téma, meg olyan Zen-es.
Úgy értem el lehet rajta merengeni-meditálni, ráadásul nekem jókedvem is lett tőle.
Azért is tetszik, mert végre nem egy hiperrealista autó, stb., hanem valami egyéni ötlet.
Hajrá tovább. -
Frenkie: megfogadom a tanácsod! -
ha eltalálod a materialokat elég photoreal képet tudsz majd csinálni erröl a legorol, ugyhogy majd ne siesd el a mappingolást! -
nenad #10484 a ma'gnes a kobon ikon. Jobbgomb clikkel konfiguralod -
hatt ezt se hasznaltam meg, hol kapcsolom vagy allitom be? -
nenad #10482 az object snap mukszik vertex edit modban is igen nagy valoszinuseggel... -
es jut eszembe egy kerdes...van olyan funkcio hogy a vertexeket snap to object? Ezt ugy ertem hogy pl van 2 darabkam es az egyok darabka vertexeit a masik gorbuletehez szeretnem snappolni. -
Udv!
Es ime a legutolso darab:)) Az osszes darabka kulon kulon lemodellezve, hosszu volt remelem osszerakni rovidebb ideig tart.Ez volt a leggazosabb darabkam asszem, igazsag szerint a kampos resze nem ugy sikerult ahogy szerettem volna, azon meg lehet hogy javitani fogok! Mindenkinek koszonom a segitseget!
-
Frenkie: a drotra akassz egy fa vagy fem csipeszt es azzal csiptesd oda a dogohuzot, szerintem illene a kepbe:) -
nenad #10478 en meg azt kerdem, mire kell a tuz? -
Sokaknak van gondjuk tűzkészítéssel. Én mindig azt monsom, esetleg AfterBurn, de jobb ha rendesen Superspray+Blur+Particle Age anyagtípus
-
;) az nem elég erős -
GixEr #10475 Frenkie: Rágógumival? ;-) -
Koszi skacok! meg javitok rajta. -
nenad #10473 frenkie> a drottal az ugyis kore van mar tekeredve :)) -
Flego! :))
Nagyon fasza vagy!!! Így tovább!!!! -
Frenkie: Cool ;)
FleGo: Az abroncs bordázatán lehelletnyit kerekíts, a többi iszonyat penge ;) -
Épp szar az UW, majd később hátha...