63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• toto2700
    Na és mire jó a 3ds SDK?
  • toto2700
    Csao!
  • Aldaryn
    Hát, finomabban fogalmazva: Közel lehetetlen magánszemélynek, vagy átlagembernek eladni. :) Haszon úgyis a cégektől van, akik megveszik. Azt azért eléggé megnézik.
  • Boba
    Igen, nekem is úgytűnik, hogy tudják a cégek, hogy sok a warez, mégsem érdekli őket. Erre egy remek példa: Discreet versenyt hírdetett, maxxal lehetett indulni. Mi volt az első díj? Studio Max... (Ha feltételeznék, hogy eredeti max-al indul az illető akkor nem maga a program lenne az első díj. Amúgy eladni ezeket a programokat közel lehetetlen...)
  • toto2700
    Köszi az infót!
  • Malakai
    Nem, ez a program a license szerver, hagyjad csak. Egyébként a discreet nagyon jól tudja, hogy rengeteg ember használja warez szintet a programot, legalábbis az európai vezetés teljesen szemet húny felette, amíg nem keresed gennyesre magad vele (legalábbis NME-n ez derült ki). :)
  • toto2700
    A 3ds max-nál mi az a C-Dilla? Mert az egyik adware kereső mindig megtalálja (Spybot - Search & Destroy). Nem szolgáltat ki ez a program adatokat a szerzőnek?
    Toto
  • RelakSfromhome
    Nem rossz, de alul kicsit nyúlszájú.
  • Aldaryn
    Flego! ajánlom figyelmedbe a www.artistpub.hu-t, ott is felrakhatnád ezt a kalfa kis modellt! Komolyan!

:))
  • FRenkie
    Dél van, dél van, megyek a mamámhoz,
    S ott eszem egy nagy adag képviselőfánkot!

Bipp:)
  • oryon
    Gratula. Nagyon jó lett.
    A végső kompozícióban lehetne a járgány körül elszorva egy-egy lego-darabka, mert:
    -jól nézne ki
    -jól látszodna, hogy mennyire kidolgoztad azt is :)
    Csak tipp...
  • Aldaryn
    Este van, este van... :) Nem tudom, miért, ezt most ideírtam.
    Valakinek nem tetszik, majd beszól szépen,
    azt moderálok, és eltűnik aképpen.

Bipp-bipp... :)
  • Aldaryn
    Minden esetre nagyon klafa, a szája szépen sikerült! Nagyon visszaadja a hangulatát. (mármint a képnek, amit küldtél!)
  • Aldaryn
    Nem editable poly? Aszittem abban tolod? :P
  • FRenkie
    Hi!
    Elkezdtem a babafejet:
    wire

sub-d
  • youth #10615
    Mayahoz mikor csináljátok meg végre? :DDDDDDDDDDD
  • petesilver
    Gyanúsan sokat tud róla!!! Jogos a sejtés!!! :)))
  • nenad
    :) de ne mondd el senkinek mindenki konyorogni fog az internal buildokert ;)
  • Aldaryn
    Aaaaahammmm. :)

Nenad, valld be, te is fejleszted a VRay-t. :)
  • nenad
    ha az interpolation samplest nullara teszed akkor latni fogod az imapot interpolacio nelkul, az advancedben is tedd nullara
  • Aldaryn
    Ja, és még azt azért érdemes hozzétenni, hogy ez az I/O plugin alapból ingyenes. :))
  • petesilver
    Hja, mint az Adobe. Évenkénti fejlődés egyenlő: beépítjük alapból a jól sikerült pluginokat is! :)
  • Aldaryn
    Ez, ez kérlek szépen nem más, minthogy a Discreet alapból a MAX melett tartja a Splutterfish HDRI I/O pluginjét. :))))

A rendes Bitmap map-ba be tudsz tölteni HDRI mapokat is. Ennyi.
  • Aldaryn
    Hmm... végre. :)

Még régebben, láttam ilyen "foltos" mozaik szerű rendereket VRay alól, de nem tudtam megmondani, hogy mi a fene lehet az! Akárhogy próbálkoztam (Azt hittem, irradiance map "show samples", de nem jött be....)
    Valami cikk ehhez kapcsolódóan? Miért van az, hogy direkt ling a www.vrayrender.com-on semmi normális cucchoz nincs???!!! Pedig a webjükön kismillió ilyen "publikáció" megtalálható... Grrr... :|
  • nenad
    culram, annak ket oka van, 1 rossz beallitasaid vannak, 2 rosszul van authorizalva a cucc...
    ha van egy sample scenend dobd fel valahova megnezzem
  • Culram #10605
    De csak akkor van ott ha egy vray materialba akarod betenni.

Valaki a problémára semmmit se tud kigondolni?
  • FRenkie
    ott ahol a noise, stucco, spackle stb. ott van legalul.
  • petesilver
    És hogy mi ez? :
    HDRI files (High Dynamic Range Image) are supported in 3dsmax 6. They can be read as any other bitmap format and used for environment and reflection maps, but full advantage of their extensive light range is achieved when using them as Radiance Maps for skylights.

• petesilver
    Tessék Freak!
    Using HDRI as Skylight map

És egy kis mókás 3D anim:
    Az egér, és a sajt....
  • fle go
    lámer kérdés de hol a mapoknál?:)
  • FREAK
    hehe, én kb. egy éve nem vagyok képes megérteni, hogy működik a hdri :)

nincs valami tutorial FR-hez?
  • fle go
    Thx
  • nenad
    jo mind1ikhez, de vraynek van sajatja ami jobb.. a mapoknal tekerj alulra es vrayhdri...
  • youth #10597
    A lap alján... Persze ez Brazilhoz jó csak... nemtom azzal renderelsz e, vagy v-rayel (ami nagy divat msot :))
  • fle go
    Frenkie: ez egy létezö lego játék modelje:)
  • fle go
    bakker elfelejtettem már mi kell ahhoz hogy a max lássa a hdr kiterjesztésü fileokat.
    Köszi Youth!
  • FRenkie
    Zúz.Mostmár csak azt áruld el mi ez?:)
  • fle go
    köszi Skacok!
    nenad én nem sokat értek a dologbol de valamicskét, tetszetös dolog ez.
    Elárulod mi baj volt a legonal a mesh-ekkel?
  • youth #10592
    Flego: Hát ez eszméletlen jó!!! Nagyon belejöttél! Gratulálok!
  • nenad
    nez es dobb.. az uj rendering method in vray, iszonyat gyors es szerintemrealisabb is. (nincsenel sotet sarkok stb)
    http://www.vrayrender.com/stuff/lightmap/