R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Nincs most idegrendszerem uccsó államvizsgámra készülök ide csak kikapcsolódás írogatok. Ilyenkor nem szeretek játszani, de szerdától nyugi van (elvileg..) és akkor majd megyek. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

schoma
Szép jó reggelt mindenkinek!
Jó volt az esti játék, csak picit kevesen voltunk...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

zoli80
péknek a retkes faszáért nem takarodik el valaki arrol a kurva 9esrõl!unom a refreshtttt

Petya !!! te miért nem jáccol???? hogy fogsz igy utolérni??

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

JAAA... de legalább 2öt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

zoli80
vagy szoljatok tsen ha lépett valaki!

zoli80
basszatok mar ki valakit!!!!!!!

schoma
Európai 9en vagyunk. Gyertek!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Petyus_
Persze, már megszoktuk. :)

KM
szemtelen?

KM
Lehetek

schoma
Mert a te verziód finom volt (és nõies)

Petyus_
Mert arra itt vagyok én. :)

Miért kell mingyá ilyen csúnyán letámadni a skacot,lehet finoman is közölni,hogy pl a picsába se tudsz jáccani, csak ha megveszed az eredeti gamét

Petyus_
Sajnos nem lehet crackelt játékkal játszani jelenleg.. Lifeforce jóvoltából lesz majd egyszer talán újra jó kis magyar szerverünk. :)

De addig.. aki játszik eredetivel nyomja külföldi szerveren. Sajnos nem tudok mit javasolni, töltsd le a multi demot, lehet van mág valahol demo szerver és ki tudod próbálni. :]

zoli80
olcsoért tudunk serialt!12e forint per darab.(az osszegyujtott pénzbol indul a magyar server)

schoma
De vicces fiú ez a Mr. Grent...

Mr.Grent
Hi mindnki, szeretnék eme gaméval nyomulni a neten hogy tudnám megtenni és milyen szerveren?
Esetleg egy pár serial is jól jönne.

https://grentmedia.hu

schoma
Hát ezaz. SEMMI. Nagy büdös fostalicska, nyista, lófa**.
Mindig is mondtam, hogy az olasz foci egy nagy rakás szar.

zoli80
mér mivolt?

KM
Ebbõl én sem maradhatok ki!

zoli80
Én is.

schoma
Csatlakozom.

RAY.
Máskor én is így fogom idõzíteni,nem vagyok egy focirajongó de többet vártam ettõl a döntõtõl

Inkább még játszottam volna
Na majd este

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Én játszottam sokáig, amikor meguntam bekapcsoltam a tévét, pont akkor rúgta a ruszki gyerek a döntõ 11-est. Úgyhogy szórakoztam is és a lényeget is láttam.

KM
Milyen igazad van...

Petyus_
Max XBox Live!-on mert ez egy konzolos game, nem a S.W.A.T. Urban Justice. :) Szerintem az UJ-nek szép lesz a grafikája, ennek sem csúnya, csak gondolom ez a PS2 verzió és az textúrák terén sajnos csak ennyit tud.

KM
Aham! Majd lehet gyepálni egymást! Meglátjuk...

a.carkey
Néztétek a SWAT videót a hardvireden? Kicsit csúnya, de jópofa game lesz ... :)

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
Barnus,ha sikerül megnézni a linket és müködik akkor légyszives írd meg a lényegét.Köszi.
Törölt felhasználó
Nekediskívánunkhasonlójókat! :)
KM
Pálinkásjóreggeltetkívánokasokjómunkásembernek!

schoma
Szerintem ezügyben keresd meg Lifeforce-ot.

Vagy tudtok valakit, akinek sikerüt esetleg? Mert akkor felvenném vele a kapocst...
A hostolás ugyanaz, mintha valaki servert csinálna, annyi különbséggel, hogy kizárólag annyi célja lenne, hogy szûk baráti körben jáccódjunk. Szal nem dedicated.
Mikor megpróbálok hostolni, kéri a cd-key, csak azt meg valahol elkevertem, ugyhogy nem enged hostolni.
Tudna valaki segíteni?
h3nry
Köszi, szenvedtem vele egy kicsit ;)

\"Andrey\"

schoma
OFF

Vazz. én is inkább játszottam volna tegnap este, ahelyett, hogy ezt a szar BL döntõt nézem.

ON

zoli80
mi az a hostolás?

Kojiro
Tudna nekem valaki segíteni?
Hostolni szeretnék RS-t (nem teljesen legal cd-vel)...
Mi kell hozzá, hogy müködjön? Ja és 1.0 alatt, ha lehet.

H3nry: jó a nick-képed

Kojiro ergo sum.

h3nry
Zsííííírkiráj :D

\"Andrey\"

h3nry
hát legközelebb jobban oda figyelek, és melóhelyen töltök le :D

\"Andrey\"

h3nry
az aim egy cheater brigád most már tuti. Olyan lehetetlen helyzetbol szedett le... :( Egy teljes tárat tul élt közveteln közelrõl aztán 2 lovés és leszed. Hmmmm.

\"Andrey\"

KM
Így könnyû!

dikki*yysw
Is it worth dying for? :)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Jó a multija a Raven Shieldnek?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

zoli80
hol vagytok?

h3nry
Ott dolgoztam...

\"Andrey\"

KM
Hogy is van ez? Érdekelne, én is csellós vagyok...

h3nry
Jah eddig nem mûködött az a modul ami a tényleges tiltást inditaná. Ma este már mûködik. De semmi gáz sikerült megoldást találni, már megint 512 kbit em van ;)))

\"Andrey\"