R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Szerintem lesz rá jelentkezõ csak aztán teis tudj utánna játszani amikor akarsz
zoli80
sziasztok!szeretném odaadni valakinek a cdkulcsomat hogy jatszon ha én nem teszem!neki az én logomat kell hasznalnia,vagy jo az ové is?ujrainstallt gondolom nyomni kel,crack fel,ini meg a masik marad.ugye?

Slow
waaaaah=)
ez egen=)

ja és Gábor, direkt ilyen összejövetelekhez van a következõ fórum:
http://hunters.hu/forum/index.php?act=SF&f=6

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

Jééé! Nézzetek a lap tetejére!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

Crem
Morgen!

Jó volt tegnap a game, ThX mindenkinek!

Kár, hogy idõ elött kiütött a .

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Slow
=(((
nem tok menni
sajni elutazom, majd legközelebb, jó partyt skacok

FUG retialon vagyok ..aki még nem alszik

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Törölt felhasználó
Így vár benneteket a bejárati ajtóban,mielött belépnétek lelö mindenkit.Gépet,monitort neis vigyetek
aim 1 en vagyok uj mappok

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

KM
Csak el ne süljön!

Én is itt állok puskával a kezembe

zoli80
naja senki sehol😞 én most kezedenék de...

kar hogy a tuzgyorsasag nincs feltuntetve 😞
tuti a TMP a leggyorsabba aztan talan az mp5 es a Famas is nagyon gyors pedig az mar rohampuska
tud valaki egy leisras tuzgyorsasagokrol?

May the force serve you well!

Törölt felhasználó
Mindenki játszik valahol?Nagy a csend,ez nemjó jel
Crem
Megyek harcolok egy kicsit...

Bye

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Loptam ezt a logot...

De valami péksütemény emblémája, szal' nem hiszem, hogy megtartom...

Crem
5 év mulva a nemzeközi 10-ben is bent leszel, mert akkor már a kutya se fog vele játszani!

AndrewCB
Ahhoz képest, hogy kb 1 hónapja nem tudok játszani, azért még tartom a 18. helyezést! Igaz valahogy feljöttem a 20 -ról! De azt nem tudom, hogy! 😊)

AndrewCB
Este akkor nem használhatnám a kódotad? 😊))

LSC
Hello people.Van most magyar szerver?Ha van akkor lehet játszani kamuval?

KM
Ámen!

Vukodlav
Köszi a bíztatást, mára végeztem. Elintéztem a HK-mal a szociológia vizsgámat. CONTACT CLEAR!

HIP-HOP jön Vuk

Slow
ja és pls pls pls
valaki intézze már el (aki tudja kinek kell szólni), hogy ennek a topiknak a fejlécében ne az a nyomorék hgs.serveftp.com legyen, mert kb 3 hónapja nem müxik és igen idegesítõ....
ott a http://hunters.hu/, ahol télleg foglalkoznak a játékkal, azt kell beírni...
ugye skacok?

Slow
tegnap sokminden lagosabb volt átlagnál, felmerûl bennem a kérdés: csak a chello dõl össze, vagy az egész magyar net? 😉

ha nincs barnus.hu TS2, akkornézzetek fel ST-6-ra, hátha van ott valaki (barnus, warlord, soma, rush meg szló szokott ott dögleni...😉

Slow
egy új és szép crem logó

schoma
És mi akar ez lenni?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Crem
A francba a reggelekkel, hogy mindent elqurok...

Crem

Crem
Szép jó Reggelt mindenkinek ! Aki vizsgázik annak meg GO GO GO !

>img src="http://web.axelero.hu/merc/Crem1.gif">

Vukodlav
Látjuk

HIP-HOP jön Vuk

éjfél után alszom...
Éjfél után kell jáccani,akkorra fokozatosan tünnek el a lagok,és rohamosan javul minden szerver

zoli80
1.0 val keresdd a nahkamp gorillas servert,talán még muködik és anno még tört volt csak az meg tele volt cheater gyanus egyénekkel,nomeg a servertulajnak tul könnyen eljart a keze és mindenkit kirugott aki nem tetszett neki ugyhogy....

zoli80
1.2 patchel nemigen van tort server!hgs volt de kedves Life barátunk megfeledkezett rolunk ugyhogy baszhatjuk a magyar servert!volt itt pár nagyarcú aki minket fikázott azért mert nem figyelunk rá pedig o nagyon akarja de aztán ebbol sem lett semmi a "mi" hibánkból😊

Slow
na szerintem azé' tûnt el mindenki, mert az ubi alkalmatlan a multiplaya' lebonyolítására....

botrányos...

Ray ti játszotok vhol??
Gyertek már TS 😊
Most europe 16-ra megyönk elvileg😊

RAY.
Nem tudom mi lehet ma,mindenhol iszonytosan laggol

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

-=SEK=- -re gyertek Slow-al ott vagyunk.

kicsit lagok a swed es norveg szerverek igaz,de itt tuti nem csitel senki

Aki TS-re jön az jöjjön.
Cim:193.109.252.102
Megyek akkor FUG-ra Gabor. AIM barataid szarra aláznak engem AIMon 😊

én a FUG retial serveren

KM
A kérdés jogos! Engem is érdekel!

Merre vagytok? Én is akarok játszani!!!
ST6 TS-en senki sincs😞

KM
Hopsz! Elvesztettem a fonalat! Merre is vagytok?

Vukodlav
No... Akkor lássuk csak eddig kik is vannak benne egy kis nemzetközi hentelésbe. Crem, Ray, Zoli80, Radical és jómagam. Még egy, esetleg két ember, aztán kész is.

HIP-HOP jön Vuk

Holnap fog csk menni server 😞 Megyek ST6-ra 😊)

zoli80
gyertek st6 tsre!

Rám is számíthattok.