R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 perec és jövök 

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
gyere fel icukára pls
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
nomeg minek a sok uj map ha sehol nem lehet veluk találkozni? de jol eldumalgatok itt egyedul
valaki jatszik?vagy fog a kozeljovoben?
valaki jatszik?vagy fog a kozeljovoben?
csak sajna télleg sok cheatgyanus egyén van,mi a faszért nincs valami hatékony ellenszer hogy nyugodtan lehessen nyomni?kurva ubi gondolt a torhetetlenségre erre az aprosagra nem😞
andrew most egy nagyon jo kis szerveren vagyok,sehol egy francia,csudajo ping😊 ragaszkodsz ahhoz a surfhöz?

Én meg egy valag user hulyeseget hallgathatom még vagy 50 percig. Aztán go home, veszek 4-5 sört és leulok ravenezni 😄
\"Andrey\"
igy nem az igazi valamiert,remélem este jobb lesz,kulonben árverésre bocsajtom az uj EREDETI ravenemet😊
Tegnap simán túléte a csigazabálao a nagytárat, pedig hátulrol kapta az áldást iszonyat közelrõl. Erre megfordul és 3 lovéssel leszed. Márpedig csodák vannak gondoltam. 

\"Andrey\"
veze😞 a serverre ahol jatszom bejott egy radical nevu,orultem erre hozzabiggyesztette a nevéhez hogy fr😊
Valahol azt nyilatkozta egy cheat készitõ hogy a franciák között van a legtöbb cheater.
Csakhogy megzavarjam az állóvizet.
Csakhogy megzavarjam az állóvizet.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
gyõztem=)
panel 14. em. 😉
és csak egy nyanvadt párologtató van amibe lehet jegesvizet rakni... ill lehetne, ha lenne...=)
nem is off, mi? 😉
na megyek ledõlök egy kicsit, mert teleettem magam és nemsokára meló van... megyek kosarazni...brrrr borzasztó... utána lehet moziba is kell mennem....
😉
panel 14. em. 😉
és csak egy nyanvadt párologtató van amibe lehet jegesvizet rakni... ill lehetne, ha lenne...=)
nem is off, mi? 😉
na megyek ledõlök egy kicsit, mert teleettem magam és nemsokára meló van... megyek kosarazni...brrrr borzasztó... utána lehet moziba is kell mennem....
😉
mondom, a meleg.... ki is vagyok borulva...😉
fáradt leszek egész nap, mert csak 10 és fél órát aludtam 12 helyett....😛
fáradt leszek egész nap, mert csak 10 és fél órát aludtam 12 helyett....😛
Ne aggodj, amint sikerül felraknod, ugy sem fog érdekelni semmi a külvilágból 😊 Na jó néha az asszonnyal foglalkozni kell, mert különben ugrik az ebéd, és korgo gyomorral terroristákat hajkurászni nem olyan jo. 

\"Andrey\"