R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Andrey\"
Tényleg atom jókat lehetett játszani "kezdetekben" a játékkal.. az Ubi meg az Automex igazán megköszönheti Life-nak a játék feltörését ennek hiányában nem hiszem hogy ennyien megvettük volna a játékot!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Persze lehet addigra új király lesz ebben a mûfajban (SWAT: Urban Justice ELVILEG érkezik szeptemberben).\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Most mi van?
Nem értem...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Szabad ezt szegény jó munkás emberekkel? Igaz, hogy itt kellemesen hideg van, no de akkor is. Hétfõn igazán büdös a meló akár Dániában a halpiac.\"Andrey\"
jóreggelt... ti már talpon vagytok?
ebben a melegben nem bírtok aludni, mi? én is felkeltem már kb tíz perce....

Bár engem kevésbé érdekelt a sok csigazabáló.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Lévén szervergéprõl van szó ezért nagyon gázos bemenni és ott rendszert telepíteni.Nem igazán örülnek neki.
Ezért haza kell hozzam telepíteni és vissza kell vinnem.Mostaniban nem sok idõm van megvalósítani.
Ennyi. 😞
Warlord: Azért szidtam csak a franciákat mert asszem Somának ugattak egyfolytában franciául meg röhögtek és idegesitett, hogy hiába irtuk hogy irjanak angolul, a köcsög fasz francia az olyan, hogy nem hajlandó megszólalni más nyelven, úgy gondolja, hogy mindenki beszéljen franciául. Ennyi. Én meg ezt a felfogást utálom és ezért ugattam le õket😊
Végre mûködik a TS-em is, már engem is lehet hallani 😄DDD
\"Andrey\"
tetszett a jatek nagyon,ez volt az elso ilyen stilusu amit multiban is nyomtam és ahhoz képest jol is ment ugyhogy szivesen halok éhen miatta asszem😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szal' a hangulat nem változott! Sõt jobb lett!! Örülünk egymásnak, mikor találkozunk!😄😄😄😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mindig fogsz tudni játszani.. azért a HGS-nek jobb volt a hangulata meg kell hagyni, de hát ez van, sajnos elmúlt.
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja