R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AndrewCB
Gratula a játékhoz! 😊

Én most nem tudom megbenni, mert surf-öt veszek! 😊

zoli80
nabazeg!leszedtem huntersrol az 1.2est és most azt irja ki hogy rakjam be a 2es cdt pedig bent van.miert ?

zoli80
a doboz hatulja egy vicc ugye?😊"felszamoljuk a terrorista csapatokat akárhol rejtozzenek is."

h3nry
Szerintem gyakjál le mindent ami elõtte fent volt. Aztán jöhet egy tiszta telepítés. 1.2-es patch + map pack2 😄

\"Andrey\"

Slow te hogy tudtál ilyen korán felkelni?😊 én épp most ébredtem😊

zoli80
kezdodnek a gondok😞 felraktam és ha a multira kattintok,kifagy mintha fent lenne az 1.2 torés.miert?

Petyus_
Akkor még van remény hogy lesz még HGS valamikor? 😊

Tényleg atom jókat lehetett játszani "kezdetekben" a játékkal.. az Ubi meg az Automex igazán megköszönheti Life-nak a játék feltörését ennek hiányában nem hiszem hogy ennyien megvettük volna a játékot!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Gratula hozzá akkor majd összefutunk külfölsi szervereken esténként! 😊

Petyus_
LOL úgy néz ki folytatódik a Rainbow Six sorozat "2 havonta kiegészítõ" hagyománya, az Athena Sword után jön a második novemberben? Persze lehet addigra új király lesz ebben a mûfajban (SWAT: Urban Justice ELVILEG érkezik szeptemberben).

zoli80
mar mindegy😊 megvettem életem elso eredeti jatékát és ottfelejtettem a szamlat😊

KM
Kéremkapcsoljaki!

schoma

Most mi van?
Nem értem...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

AndrewCB
Én úgy vagyok vele, hogy megvenném, ha lenne HGS szerver, de ha már van hgs SZERVER AKKOR MEG MÁR NEM KELLEN MEGVENNI! 😊

h3nry
Szabad ezt szegény jó munkás emberekkel? Igaz, hogy itt kellemesen hideg van, no de akkor is. Hétfõn igazán büdös a meló akár Dániában a halpiac.

\"Andrey\"

Slow
huáááááh...(ásított szló)
jóreggelt... ti már talpon vagytok?
ebben a melegben nem bírtok aludni, mi? én is felkeltem már kb tíz perce....

KM
Osztozom fájdalmadban!

h3nry
A fele svájci volt, azon is röhögtek. Szánalmas.

\"Andrey\"

schoma
Erre emlékszem én is. Folyamatosan franciául hablatyoltak, de érdekes módon majdnem minden 2. mondatban benne volt a nevem.
Bár engem kevésbé érdekelt a sok csigazabáló.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

h3nry
Pálinkás jó reggelt mindenkinek. Ocsmány hétfõi nap, és hol van még a 17 óra.

\"Andrey\"

Petyus: Nem elmult hanem kimult.
Lévén szervergéprõl van szó ezért nagyon gázos bemenni és ott rendszert telepíteni.Nem igazán örülnek neki.
Ezért haza kell hozzam telepíteni és vissza kell vinnem.Mostaniban nem sok idõm van megvalósítani.
Ennyi. 😞
Helló!
Ja nem ment vmiért TS serveren, most újra elionditottam, ugyhogy jöhettek majd 😊

zoli80 mi voltam én?😊 Tegnap irtál vmit 😊

Warlord: Azért szidtam csak a franciákat mert asszem Somának ugattak egyfolytában franciául meg röhögtek és idegesitett, hogy hiába irtuk hogy irjanak angolul, a köcsög fasz francia az olyan, hogy nem hajlandó megszólalni más nyelven, úgy gondolja, hogy mindenki beszéljen franciául. Ennyi. Én meg ezt a felfogást utálom és ezért ugattam le õket😊

h3nry
Huhh na mára ennyi, holnap meló 😞
Végre mûködik a TS-em is, már engem is lehet hallani 😄DDD

\"Andrey\"

zoli80
fosulira jarok(szar gdf) de nem komoly a hely ugyhogy belefér barmi.

zoli80
télleg!nem tudtok valami fasza kis munkát?

zoli80
kibirom valahogy😊 kurva gépre koltottem sokat meg kéne valami melo tetszett a jatek nagyon,ez volt az elso ilyen stilusu amit multiban is nyomtam és ahhoz képest jol is ment ugyhogy szivesen halok éhen miatta asszem😊

na uninstall sikeresen befejezõdött 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Ez bizti? 😞

A medve nem játék.

ezis pufff 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

pufff 😄

zoli80
utolso kétszaz forint huszasokban van,remélem nem banjak a mamutban

a.carkey
Meg kell hogy vegyed! 😊 7990 FT.

A medve nem játék.

zoli80
marmint ha menne

zoli80
akkor nem venném meg😊

na volt egy két nap kimaradásom..., hgs megy már?

zoli80
megveszem😊

Crem
...Ma 2 magyar játékos az elsõ Map-nál le TK-ták egymást! 6 meneten keresztûl kértek egymástól bocsánatat!😄...
Szal' a hangulat nem változott! Sõt jobb lett!! Örülünk egymásnak, mikor találkozunk!😄😄😄😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Petyus_
Jó, sok szerver van nagyon jó pinggel, ki lehet fogni.. a magyarok meg szoktak együtt játszani, szerintem nem fogsz csalódni. 😊

Mindig fogsz tudni játszani.. azért a HGS-nek jobb volt a hangulata meg kell hagyni, de hát ez van, sajnos elmúlt.

zoli80
na!😊 valaki?sok lé ez most nekem,azaz a barátnomnek😊 olyan izgi mint az elején volt vagy laposodott mar?

zoli80
na kérdeznék párat mielott reggel megvenném a jatekot!vannak jo kulfoldi serverek?kibaszkodnak mindenkit aki nem tetszik nekik?gyakran szoktatok osszejonni sokan huk?élvezitek e annyira mint az elején?blablabla?

Rájöttem, hogy csítelnek a terroristák! Ki se nyitom az ajtót, mán meghaltam!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

h3nry
gyeretek az Europian Official Server 5 re, én éppen ott égetem magam 😊

\"Andrey\"

h3nry
Én most a Dortmunder Jungs -on vagyok

\"Andrey\"

h3nry
en most megyek valamelyik szerverre

\"Andrey\"

Törölt felhasználó
Játszotok valahol?
h3nry
még mindig sehol senki?

\"Andrey\"

h3nry
na csak nem sikerult egy rohadt animált gifet osszehozni 😞

\"Andrey\"

zoli80
holnap tutira megyek megvenni,kossétek fel a gatyátokat

h3nry
Én teljesen rákattantam erre a játékra 😊) Jon putin is este, te nem josz?

\"Andrey\"