R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
de régen jártam erre ..
hgs-s behalt õrõkre ? és miért nem megy senki gaborhoz ?
Swedish people are albino monkeys
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A medve nem játék.
May the force serve you well!
Láttam moziban magyarul és eredetiben is. Nem láttam viszont divxben. Vmi progi csak össze tudja neked rakni?!
Egyet ismerek:
TMG encoder. Ott külön kéri a video és a hang fájlt. Az ugyan mpegbe konvertál - én legalábbis csak abba raktam vele -, de gondolom visszafelé is megy. Elvileg van belõle trial is, de biztos van neked másfajta progid is. Én ezt ismerem ...
A medve nem játék.
mindenki használ szkópot, fõleg kinti pályákon, termál is kira, csak kell neki egy védõ, mert közelrõl igen sebezhetõ
Azért a havas pályán jól jön néha egy thermal ...
Az ajtót át tudod vele lõni ... 😊
A medve nem játék.
az extra tar megnoveli a fegyver sulyat es ezert csokken a fegyver visszarugasa. Ez teljesen realis.Sorozatlovesnal nagyon jol jon.
Viszont sokkal nehezebben lehet gyorsan celratartani a fegyvert hat ez sajnos a jatekban nem latszik meg 😞.
Pisztolokat es submbket is ugyan olyan gyorsan lehet celratartani ami eleg gaz 😞 es a rohampuskak is csak kicsivel rosszabbak.
lelkesítõ itt olvasgatni, hogy kinek milyen fegyver tetszik=) nekem még mindig fav. az m4+szkóp, kicsiben MP5-ök, de szeretem FNC-t is meg a famas-t is...
lelkesítõ, mondom, viszont, ha felmegyek egy szerverre, fõleg TeamSurvival-os clanszerverekre, ahol jól is játszanak, ott mindenki (értsd alatta: mindenki) G36-os+extratár, vagy L85+extra tár... és ez iszonyat kiábrándító...
ez a két fegyver akkora fölény, hogy önérzetes darálók nem mondanának le róla a világért se...😊
extra tár kell, sztem jó az (bár ha jobban rontana a fegyveren az igazságosabb lenne) de erre a kettõ alapból szkópos stukkerre nem kéne engedni...

A medve nem játék.
HIP-HOP jön Vuk
😞
#9253:
1. Ja, csak ilyen alapon m14+silencer is uezt adja ... 😊
2.Talán a CS miatt? 😊
PS:
Ha már itt tartunk, akkor az M14-esnek a legnagyobb a sebzése. 100-as hit. Ha nem laggos a szerver, akkor vele 1 lövés, 1 kill, akárhol is találod el vele a krapekot!
(Ez persze 20-as ping körül igaz. Felette szarra sem jó!)
A medve nem játék.

HIP-HOP jön Vuk
kivancsi lennek hogy milyen kulonbseg van 9mm ump es mp5 kozott
Hidd el, régóta próbálgattam melyek a legjobb fegyverek. A TMP NÁLAM nincs közöttük ...
De végül is mindegy.
Ha netem akarsz játszani vele, sajnos meg kell venned. Lan alatt ki lehet játszani a dolgot - pl. nem csatlakozol a netre, aztán X-et nyomsz, ha kéri a CD key-t -, de ha komolyabban akarsz neten játszani akkor 7990 forintot ki kell adnod érte.
Van a gorilláson kívül más tört szerver is manapság?
A medve nem játék.
lanban megy ez cdkey nelkul ? vagy oda is kell?

remelem benne lesz majd a kiegeszitoben, es a falakon atlovest sem artana megcsinalni.
Nem tudom ez a UT-s demorec hogy veszi fel a jatekot
lehet benne specatorketn menni vagy csak amit a jatekos latott azt latjuk mindig ?
kar hogy itt nem muxik
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
a demo felvétele nem mûködik egyáltalán, hivatalosan nincs is benne ilyen fukció.
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
probaldem a demorec demostop vagy stopdemo 😛 parancsot es fel is vette a jatekot egy sigle terroista hunt volt de a lejatszas elinidul connecting to server aztan lefagy 😞(
lehetoleg olyat ami nem cdkeyes

Bocs Gábor a TK-ért!