R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nem lehet akadály,nem a bokáddal kell lõni,ilyen kifogást nem fogadunk el.egyébbkent meg szerzünk tolokocsit is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DarkHorSe
na re all
de régen jártam erre ..
hgs-s behalt õrõkre ? és miért nem megy senki gaborhoz ?

Swedish people are albino monkeys

Slow
oh, sajnálom, lezúztam a bokám az nba meccsemen, nem szabad ráálnom, ha kapnék egy tolókocsit, minden rendben lenne.......😉

KHMM KHMM... Na cóval akkor holnap kb déltöl indul a lan...kicsit csalodott vagyok mert több elszántságot néztem ki belöletek,eddig úgy fest egyedül warlord jön a fórumról,de reménykedem még bekapcsolodik valaki-kik,vszinü még hétfön is nyomjuk,tehát ha meggondolná vki magát cójon,ill kapcsolodjon a hálozatra, helyben

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Én a Black Hawk Down utolsó CDjét töltöttem eddig - a film -, erre ledobott DC-rõl a srác. Gondolom elkezdett tölteni mást ...

A medve nem játék.

zoli80
ja divx,csak beszart a hely ahonnan toltottem és most megvan az elso cd 99szazaléka😊

igen, eleg lassan lo sebzese is talagaos, de a recoverije egesz jo

May the force serve you well!

a.carkey
Neked divxben van meg?
Láttam moziban magyarul és eredetiben is. Nem láttam viszont divxben. Vmi progi csak össze tudja neked rakni?!
Egyet ismerek:
TMG encoder. Ott külön kéri a video és a hang fájlt. Az ugyan mpegbe konvertál - én legalábbis csak abba raktam vele -, de gondolom visszafelé is megy. Elvileg van belõle trial is, de biztos van neked másfajta progid is. Én ezt ismerem ...

A medve nem játék.

[Rush]
Alapból szinkronos a hangsáv nem kell a lejáccáshoz

hTTp://ror.hu/

Slow
mi az hogy lassu? lassan lõ? sztem nem, m4 nagyot üt egy rövid pontosabb sorozat elég belõle, viszont szkóp nélkül halál=)... én közelre autoban, távolra egyes-en használom...
mindenki használ szkópot, fõleg kinti pályákon, termál is kira, csak kell neki egy védõ, mert közelrõl igen sebezhetõ

zoli80
akkor segits😊 valami hangsav is van mellékelve hozzá.hogy a franca kell belerakni????

a.carkey
Nem vészes a szinkron. Mindkét verziót láttam. Nem egy "Kincs ami nincs" kaliberû, de nem rossz.
Azért a havas pályán jól jön néha egy thermal ...
Az ajtót át tudod vele lõni ... 😊

A medve nem játék.

én nem. nem is akarom. kalap szat a szinkron, megvárom inkább a dvdrip eredeti nyelvût😊

szerinten senki nem hasznal valodi tavcsoves fegyvert mert a palyak kicsik konnyeden atlohatad meg mp5 el is nemhogy rohampuskakkal, ezert nem sok haszna van a termalos celzonak. Hat nem mondom ha az .50 kaliberu puskaval atlehene lonni a betonfalakat is a jatekban (ugye mert in real tudja ezt) akkor mar lehet hogy kicsit tapos lenne a termal de igy...

hmm m4 szerintem eleg lassuka 😊
az extra tar megnoveli a fegyver sulyat es ezert csokken a fegyver visszarugasa. Ez teljesen realis.Sorozatlovesnal nagyon jol jon.
Viszont sokkal nehezebben lehet gyorsan celratartani a fegyvert hat ez sajnos a jatekban nem latszik meg 😞.
Pisztolokat es submbket is ugyan olyan gyorsan lehet celratartani ami eleg gaz 😞 es a rohampuskak is csak kicsivel rosszabbak.

ump 26 alap sebzes es 5 jon le belole ha hogy miert azt nem tudom de ez van

zoli80
most toltom a szinkronos matrix 2,látta már valaki ezt a verziot?

Slow
az a ping valójában egy kicsit azért több ám! ha a konzolba stat net-et írsz akkor kb 120-160 szokott lenni (nekem) és asszem ez a reális...ú

lelkesítõ itt olvasgatni, hogy kinek milyen fegyver tetszik=) nekem még mindig fav. az m4+szkóp, kicsiben MP5-ök, de szeretem FNC-t is meg a famas-t is...

lelkesítõ, mondom, viszont, ha felmegyek egy szerverre, fõleg TeamSurvival-os clanszerverekre, ahol jól is játszanak, ott mindenki (értsd alatta: mindenki) G36-os+extratár, vagy L85+extra tár... és ez iszonyat kiábrándító...
ez a két fegyver akkora fölény, hogy önérzetes darálók nem mondanának le róla a világért se...😊

extra tár kell, sztem jó az (bár ha jobban rontana a fegyveren az igazságosabb lenne) de erre a kettõ alapból szkópos stukkerre nem kéne engedni...

Törölt felhasználó
Mindenki valahol 😊 A dolgozó emberek ilyenkor még munkahelyen
KM
Én a munkahelyemen!
De 3-ra hazaérek, és lõhetjük az ellent!

zoli80
valaki,valahol?

a.carkey
Régen a HGS-en kb. annyi volt. 20-25-ös pingjeim voltak. Most meg 40-60 között ... 😞

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
Szerintem 20-as pinget nemigzán találni sehol sem 😞
a.carkey
😊

A medve nem játék.

Vukodlav
Hát ilyen alapon valóban az m14 is ezt tudja, én nem is mondtam, hogy nem. A kettõ értéke tök ua, csak nekem a fekete szín jobban tetszik, márpedig a FAL bizony fekete. Az AK meg lehet, hogy tényleg CS miatt. 😄

HIP-HOP jön Vuk

a.carkey
Hangtompítós UMP 21-es sebzése az nem 21-es, az is bizti. Az eredeti értékbõl levesz jópárat, így nem übereli az SD-t!!! Silenced smg-ben semmi sem jobb az SD-nél. Ez tuti! Nála a sebzés, a kis lõtávolság a gáz. Ha alapból lenne rajta távcsõ, nem mondom, de extra tárral zseniálisan lehet vele gyilkolni. Az extra tár kivétele ezért gáz. Oké, hogy idegesítõ, ha valaki csak lõ, de a puska stabilitása nagyon megváltozik vele. Ez van. Ezért szarok valamilyen módon az extra tár nélküli szerverek, mert tulajdonképpen kereshetsz új puskát, ha már megszoktál egyet extra tárral és annak a tulajdonságaival. Érdekes, hogy sokan nem szeretik, de pl. a thermal sightot még sehol sem láttam kivéve, pedig az tényleg pofátlan egy dolog, ha az ember képes azt kezelni ...
😞

#9253:
1. Ja, csak ilyen alapon m14+silencer is uezt adja ... 😊
2.Talán a CS miatt? 😊

PS:
Ha már itt tartunk, akkor az M14-esnek a legnagyobb a sebzése. 100-as hit. Ha nem laggos a szerver, akkor vele 1 lövés, 1 kill, akárhol is találod el vele a krapekot!
(Ez persze 20-as ping körül igaz. Felette szarra sem jó!)

A medve nem játék.

Vukodlav
Hát ha már így fegyverekrõl beszélünk, nem toom próbáta-e valaki a FAL+silencer kombinációt. Tisztára mint egy pontlövõ fegyver és a sebzés is egész jó marad. A tûzgyorsaságot nem néztem még, de egy lövéstõl úgyis meghalnak álltalában az ellenfelek. Amelyik fegyver még nálam a favorit az az AK 74. Ne kérdezzétek miért, egyszerûen tetszik pedig elég szar.

HIP-HOP jön Vuk

hat hangtopitoskent nekem inkabb az ump jon be, de mindenkinek mas tetszik es ez igy van jol 😛

a ghalil nekem nem jott be kicsit lassusu, inkabb a famas nagyon jo tuzgyorsasaga miatt kozelebbre, vagy l85a1 tavolabbra beepitett tavcso es turheto tuzgyosasag, kicsit lassu de nagyon pontos es egesz jo atutoereju az FNC

a silenced ump eleg jo tenyleg, 21 es sebzessel mig a mp5sd csak 8. Csak kicsi a tuzgyorsasag, silencer nelkul nem jo hasznalni a nagy visszarugas miatt sem. Kar hogy a jatekban nem lehet .40 es es 9mm es ump-t valasztani 😞
kivancsi lennek hogy milyen kulonbseg van 9mm ump es mp5 kozott

a.carkey
Ki van csukva! Ez nem így van. Az mp5sd a legstabilabb és tûzgyorsaságra is ott van! Ez tuti. Egyetlen problémája a silencer miatti kis átütõerõ, de hangtompítósként még így is ez a legjobb, tehát kéretik a fejlövés vele!
Hidd el, régóta próbálgattam melyek a legjobb fegyverek. A TMP NÁLAM nincs közöttük ...
De végül is mindegy.
Ha netem akarsz játszani vele, sajnos meg kell venned. Lan alatt ki lehet játszani a dolgot - pl. nem csatlakozol a netre, aztán X-et nyomsz, ha kéri a CD key-t -, de ha komolyabban akarsz neten játszani akkor 7990 forintot ki kell adnod érte.
Van a gorilláson kívül más tört szerver is manapság?

A medve nem játék.

probald ki a TMP tuti gyorsabb, silencerrel ugyanannyit sebez mint az mp5sd es kissebb a visszarugasa az mp5nel csak nem lehet tavcsovet rakni ra 😞

hmm nekem nem kert eddig semmi cdkeyt, neten meg nem jatszottam vele ott keri majd vagy mi a szosz?
lanban megy ez cdkey nelkul ? vagy oda is kell?

zoli80
albanul is tudtok?😊

Ne viccelj már!!!! azé mer egyszer letkáztál,még örültem is,mert végre kortyolhattam a sörömböl

KM
Hú, de jót játszottam! Bocs Gábor a TK-ért!

Hustler_hu
materinu 😊)
a.carkey
MP5SD szerintem tûzgyorsaságban a leggyorsabb.

A medve nem játék.

aim 1 en ..uj mappok

KM
Merre leledzetek?

MI A PICSKU...KIHALLT A FÓRUM??????????

Ezt nem tudom hogy figyeli-e a server, de nem lehet hogyha érzékeli hogy többen használnak egy keyt akkor banneli?
az csak azt veszi fel amit eppen latsz sajan, meg a gepet is lefogja nem?

nagyon es visszanezhetend akarmilyen szemszogbol.
remelem benne lesz majd a kiegeszitoben, es a falakon atlovest sem artana megcsinalni.
Nem tudom ez a UT-s demorec hogy veszi fel a jatekot
lehet benne specatorketn menni vagy csak amit a jatekos latott azt latjuk mindig ?
kar hogy itt nem muxik

fraps...

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

koszi

KM
Milyen buli lenne, ha fel lehetne venni az akciókat!

http://hunters.hu/index.php?itemid=7

a demo felvétele nem mûködik egyáltalán, hivatalosan nincs is benne ilyen fukció.

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

konzol parancsokrol hol lehet leirast talalni?
probaldem a demorec demostop vagy stopdemo 😛 parancsot es fel is vette a jatekot egy sigle terroista hunt volt de a lejatszas elinidul connecting to server aztan lefagy 😞(

mondanatok par magyar serever ip?
lehetoleg olyat ami nem cdkeyes