Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
LOL
meg,
" Mi a kedvenc színed?
a barna..., ja neeeeem a kéééééééééééééééé..."
hát ez mega LOL
https://grentmedia.hu
van 74 realdamage szerver az asémba ebbõl kb 70 ctf szal nnyemnagyon értem miröl is van itt szó kérem.
amugy meg ctf sux! na jo nem sux de bmelegítésn kivül nmsokra yo
*Posse*T.W.D*

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mija pékfaszavan itten? mijeza punnyadás?
Phantának és Balcookának utólagosan is Boszû!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Valaki mondjon nekem valami jó kis logo tervezõ progit!!PLZ

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Orosz rulett és Poker keverék vagy mi a rák. Meg vetkõzik is..szal nem nagyon vágom.
a Winows lefagyott fagyás közben...
És pont nincsenek olyan szerverek amiket komálok.
Ha CTF legyen RD, ha INF legyen ND...
Ehelyett CTf bõl csak ND van INF bõl meg csak RD. Egyik nagyobb faszság mint a másik.
PS porton minden nap elmondom és továbbra is tartom állitásom hogy INF RD -nek annyi értelme sincs mint egy szelet sajtnak.
Minden nap végignézem háth van uj port ahol emberek is vannak nem csak egyedül rohangálok. Aztán látom nincs és keresek valami überfosláma Flash játékot a neten amivel agyonütöm az idõt.
a Winows lefagyott fagyás közben...
Segíts lécciléccilécci !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
https://grentmedia.hu
Még néhány év az euróra való áttérésig. Ötvennyolc éve fizetünk forinttal, amelynek 1946 augusztus 1-jei bevezetése a világtörténelem legnagyobb inflációjának vetett véget, bevezetése elõtti nap, egy forint 400 ezer kvadrillió ( 400 000 000 000 000 000 000 000 000 000) pengõvel volt egyenértékû.
Hál istenek most mükszik normálisan!!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ez már inkább szülinap topik.
Sofol még valaki?

Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Chabee neked meg grat. Boldog szülinapot így utólag.