Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shogun
ilyen pangas mellett soká lesz meg a 60000

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Devo
Blájen

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Pupcika
Ðobjátok a földle le 😄

Devo
Flowa!!! Atomtengeralattjáróm most nincs raktáron, elkapkodták . Anyahajót még alvázvédõzik szal az csúszhat kicsit, mûhold van dögivel, csak vegyél pár ceruzaelemet, mert battery not included 😊))

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Devo
Mijaneved zsidó?

Tibre
Bryan élete még jobb

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Pupcika
"Mennyi egy töketlen fecske repülési sebessége?"
LOL
meg,
" Mi a kedvenc színed?
a barna..., ja neeeeem a kéééééééééééééééé..."
hát ez mega LOL

Mr.Grent
jahh. eurpai vagy afrikai fecske?

https://grentmedia.hu

csabawarchief
jó film, szeressük

Pupcika
"Nem kell azon vitázni ki ölt meg kit?
hiszen esküvõ van..." - Gyalog-Galopp 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Mr.Grent
Jó látja kérem.. CTFbõl nekem is egy rakással van, és csak rd. infbõl meg van kb 3 rd, meg 5 nd aszt kész. Remélem a tél azért még alkot valamit. Bár jön a cs2 és átállás powaa, meg sof2 powaa az utolsó szerverig..

RaSTaBaNDiTa
213.186.43.146:20400 én mostanában csakezen nyomulok szinte, csalok nemnagyon vannak viszont csak shop2/jor1 de jó naon

eX
Köcce

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Clint EastWooD
de azok üresek kérem szépen csókolom a kacsóját

a Winows lefagyott fagyás közben...

Kaszi46
ez érdekes mert én meg szinte csak rd ctf szervreket látok:\
van 74 realdamage szerver az asémba ebbõl kb 70 ctf szal nnyemnagyon értem miröl is van itt szó kérem.
amugy meg ctf sux! na jo nem sux de bmelegítésn kivül nmsokra yo

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
photoshop és image ready kombót tudnám ajánlani

*Posse*T.W.D*

eX
Szia!

Mikor ser má bazze? Devo te hogyvagy? Meggyógyútá? Akkor gyere serezni!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Há szépjónapot... visszatértem Mija pékfaszavan itten? mijeza punnyadás?
Phantának és Balcookának utólagosan is Boszû!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

eX
Valaki mondjon nekem valami jó kis logo tervezõ progit!!PLZ

Clint EastWooD
Én meg ezzel játszom

Orosz rulett és Poker keverék vagy mi a rák. Meg vetkõzik is..szal nem nagyon vágom.

Clint EastWooD
Devo koma, én is erõsen CTF párti vagyok.
És pont nincsenek olyan szerverek amiket komálok.
Ha CTF legyen RD, ha INF legyen ND...

Ehelyett CTf bõl csak ND van INF bõl meg csak RD. Egyik nagyobb faszság mint a másik.

PS porton minden nap elmondom és továbbra is tartom állitásom hogy INF RD -nek annyi értelme sincs mint egy szelet sajtnak.

Minden nap végignézem háth van uj port ahol emberek is vannak nem csak egyedül rohangálok. Aztán látom nincs és keresek valami überfosláma Flash játékot a neten amivel agyonütöm az idõt.

ev1l FlOwEr
Te, Devo, tudom, hogy nem te vagy a helyi fegyverkereskedõ, de szükségem lenne két atomtengeralattjáróra, meg egy repülõgép-anyahajóra, meg pár rakétavédelmi mûholdra.

Segíts lécciléccilécci !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Grave Digger
Az inf akkor is unalmas😛PP CTF a KIRÁLY😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Erasmus
hááát ez kész xDDDDDD

ezt jólt megaszontad xD

Mr.Grent
Devo miért kell mindig a hent? Egy kis izgalom nem jobb? Egyébként meg dolgoznak az új csit ellen, a múltkor küldtem egy pár linket és válaszoltak rá az EB-tõl. Jah persze miután megnéztük(pár admin) hogy valóban müxik-e pb-alatt. Sajnos igen, még normálon is. De hát ez kell neked szaros ctf. Ahol már mindenki csak cempelni tud, ritka az az ember aki egy pályán azt nézi hogy tud a leggyorsabban zászlót hozni a saját csapatának. Jah és pra2 powaaa mert a majax ott fel tud campelõdni a tetõre. Kretének. De azért ne sirj 😄 😄 😄 😄

Devo

Devo
a jépegnénik nem néznek be a ruhám alá mint ezeken a szervereken a falon át ezek a buzik .

Devo
RS CTF 1 tele van csíter szarokkal. Végre rászántam magam ,hogy kicsit játsszak, de reménytelen. Azt hittem mindent tok a Q3 engine-rõl , meg játszom is egy ideje hasonló játékokat(cca 1998 óta) de ez már azért FOSTALIGA BUZISÁG ami ott megy, szal legyen ez inkább télleg szülinapos topic 😛 OBI megdöglött, ahogy azt a szar unalmas INF-et erõltetik az szomorú. Maradok a puncispókernél, az való nekem, ott legalább

Erasmus

csabawarchief
[ tök nem ide passzol de sztem nagyon jó, ma olvastam, ezt ide már én fogalmazom 😊) legalábbis megprobálom ]

Még néhány év az euróra való áttérésig. Ötvennyolc éve fizetünk forinttal, amelynek 1946 augusztus 1-jei bevezetése a világtörténelem legnagyobb inflációjának vetett véget, bevezetése elõtti nap, egy forint 400 ezer kvadrillió ( 400 000 000 000 000 000 000 000 000 000) pengõvel volt egyenértékû.

Mr.Grent
BSZ the Phanta... Bakker ez tényleg a szülinapos topic lett..

eX
NA újra rakatam ezt a szar Windost!!
Hál istenek most mükszik normálisan!!

mosoporr
köszike,tegnap lettem negyedszáz éves lol,most rohatul másnapos vagyok,de azé délutánra össze szedem magam egy kis lövöldözésre

ev1l FlOwEr

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Gugger

[HUN]PAStheLoD
lõnék , ha lenne kire

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mr.Grent
tök jó

ev1l FlOwEr
BSZ!

Ez már inkább szülinap topik.

Sofol még valaki?

Devo
Boldog szülinapot MOSI KOMA !!!!

lady morpheus
Boldog SZületésnapot Mosópor

bumm a fejbe csak shoti van haver

ReTeK
ezzel a GT3 moddal mi a helyzet ?

Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
csabawarchief
80k/sec 😄D

csabawarchief
hali, számviteli osztály powa 😄

GAthersw
BSZ Balcooka meg Mosópor

01110000 01110010 00110000

eX
Lehet hogy nagy spanok!

Pano
Mész a Demszky után?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Devo
Szevasztok mi van veletek? Én még mindig betegen. Monitorom még mindig fos. Azért remélem még játszotok.

Chabee neked meg grat. Boldog szülinapot így utólag.

RaSTaBaNDiTa

Jó utat!