Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindgyárt indulok az Adriára nyaralni...
Jók legyetek!
1 hét pihi de aztán újra jövök!
Bye all!
Jók legyetek!
1 hét pihi de aztán újra jövök!
Bye all!
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
és még1😄DD
Szaddám Husszein áll a kivégzõosztag elõtt, bekötött szemmel, egy fél cigarettával. Megszólal az itéletvégrehajtó:
- Szaddám Husszein eljött az ideje, most még van egy utolsó kívánsága!
Szaddám:
- Beckham lõjön!!!!!!!
Szaddám Husszein áll a kivégzõosztag elõtt, bekötött szemmel, egy fél cigarettával. Megszólal az itéletvégrehajtó:
- Szaddám Husszein eljött az ideje, most még van egy utolsó kívánsága!
Szaddám:
- Beckham lõjön!!!!!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Hát, ha már Beckham:
Figo, Ronaldo és Beckham járulnak Szent Péter elé.
-Figo fiam, hát te mivel érdemelted ki, hogy beengedjelek?
-Atyám, én egy mûvész vagyok. Amíg a pályán játszom, a fiatalok engem néznek, és a helymre vágynak. Így távol tartottam õket a bûnözéstõl.
-Jó válasz, gyere be. Te, Ronaldo fiam?
-Atyám, én mindig minden embert egyenlõként kezeltem. Számomra egy riói srác a grundról pont olyan fontos ellenfél, mint egy madridi sztár.
-Hát rendben, gyere te is.
Beckham elõlép
-Feltételezem fiam, te csak a labdádért jöttél...
Figo, Ronaldo és Beckham járulnak Szent Péter elé.
-Figo fiam, hát te mivel érdemelted ki, hogy beengedjelek?
-Atyám, én egy mûvész vagyok. Amíg a pályán játszom, a fiatalok engem néznek, és a helymre vágynak. Így távol tartottam õket a bûnözéstõl.
-Jó válasz, gyere be. Te, Ronaldo fiam?
-Atyám, én mindig minden embert egyenlõként kezeltem. Számomra egy riói srác a grundról pont olyan fontos ellenfél, mint egy madridi sztár.
-Hát rendben, gyere te is.
Beckham elõlép
-Feltételezem fiam, te csak a labdádért jöttél...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
BoSzü Vórcsífdeltacsaba !!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
na végre itthon, köszi mindenkinek az üdvözléseket ...
idáig úgy voltam vele hogy a szülinap ugyanolyan nap mint a többi, de tévedtem, még szarabb
idáig úgy voltam vele hogy a szülinap ugyanolyan nap mint a többi, de tévedtem, még szarabb
Nah privit is kudtem de aze ide is beírom😊
Boldog Szulinapot Csabi

Boldog Szulinapot Csabi

Az a baszott féreg... Kh@oSz
boszü varcsiff 

köszi, elég ha csabának, vagy warchiefnek hivsz. igy elég elb*szott lett a nevem, de hát foglalt volt ...
Ha bunkó lennék most törölhetném is 😄
Skacok töltsétek le, egy póbát megér.
Skacok töltsétek le, egy póbát megér.
https://grentmedia.hu
Na pár szóban a GT3 módról!!!
THX Clint compániának a serverért, a teszt idejére, és talán tovább is.
Szóval.
A legjobb húzásnak a 3 csapat módú dolog néz ki mind inf mind ctf módban.
Kék és sárga csapat verseng a táskáért piros próbál védeni. A sárga bárhol születhet, de a táskát úgyanoda kell vinni.
Ctf értelemszerû!!
De ha tkzol akkor egy börtönbe helyez ahol csak leshetsz. Röhelyes hangok, a jó értelemben. Camper detected felirat, és radarkép. Na persze a bõvitett osp-szerû statképernyõ. Nagyon cool. És egy rakás map. A singlibõl átvéve és módosítva. De használható minden eddigi sof2 map is.
Jelenleg normálhoz hasonló módban fut.
Bot-okat is lehet benne nyomatni.
Ha sokat kekeckedsz akkor az adminok fagyaszthatnak, és felrobbanthatnak. A menübõl lehet sokmindent állítani.
Szóval linket lejjebb találtok töltsétek és go a szerverrre!!!!!!!!
193.225.82.98:20109
THX Clint compániának a serverért, a teszt idejére, és talán tovább is.
Szóval.
A legjobb húzásnak a 3 csapat módú dolog néz ki mind inf mind ctf módban.
Kék és sárga csapat verseng a táskáért piros próbál védeni. A sárga bárhol születhet, de a táskát úgyanoda kell vinni.
Ctf értelemszerû!!
De ha tkzol akkor egy börtönbe helyez ahol csak leshetsz. Röhelyes hangok, a jó értelemben. Camper detected felirat, és radarkép. Na persze a bõvitett osp-szerû statképernyõ. Nagyon cool. És egy rakás map. A singlibõl átvéve és módosítva. De használható minden eddigi sof2 map is.
Jelenleg normálhoz hasonló módban fut.
Bot-okat is lehet benne nyomatni.
Ha sokat kekeckedsz akkor az adminok fagyaszthatnak, és felrobbanthatnak. A menübõl lehet sokmindent állítani.
Szóval linket lejjebb találtok töltsétek és go a szerverrre!!!!!!!!
193.225.82.98:20109
-}PosSe*Test{- IP : 193.225.82.98:20109
A server a GrenT által ajánlott MODban fut, télleg naon király, PL : Inf 3 csapat egymas ellen, vagy CTf szinten, valamint rengetek uj ADMIn power PL : Borton , fagyasztas, stb.., BOT-okat konnyeden belehet rakni lol...
a MOD letoltheto innét --> GT3
A server a GrenT által ajánlott MODban fut, télleg naon király, PL : Inf 3 csapat egymas ellen, vagy CTf szinten, valamint rengetek uj ADMIn power PL : Borton , fagyasztas, stb.., BOT-okat konnyeden belehet rakni lol...
a MOD letoltheto innét --> GT3
Bemásolod a sof2-be gt3 könyvtárba.
Majd sof2 multy indít, és ott váltasz módot. Mintha demót néznél, csak elõtte osp-re váltasz. Na itt nem osp hanem gt3-at válassz.
Majd sof2 multy indít, és ott váltasz módot. Mintha demót néznél, csak elõtte osp-re váltasz. Na itt nem osp hanem gt3-at válassz.
Én még a harmadikon is szédülök nemhogy repülõ + súlytalanság LoL!!
Fizess Nano akkor talán xDDD

\':..:\'

BAzzeg Spigi!!

nem is maga a repülés a drága, hanem a csajok!

Utálom a KUKORICÁT!!!!