Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg szerdától vasárnapig Belgiumba. A francba és mindent a cég fizet....
https://grentmedia.hu
ebbe a doom 3 ba jó a multi ? mer ha nem csak 4 személyes "lõdd aki szembejön" van, meg jó game akkor lehet át kéne fáradni a szomszéd topigba 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
holnapután megyek 3 hétre a balcsira.
A francba. 😊)

A francba. 😊)

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Spigi ,te tesibõl felmentett rehab, mi van veled vazzzee?
Takarodjatok felfele az újvárosi különítménnyel és adjunk a májnak😊
Takarodjatok felfele az újvárosi különítménnyel és adjunk a májnak😊
-FDI-Brutal-Hooligan
láttam amikor connecteltel, probáld meg hogy a pk3 fileokat bemásolod a telepítõ cdrõl, nekem ez segített 1X és egyszerûbb mint újrarakni a sofot
miért lehet az hogy vadi újonnan feltelepített sof-ra aszongya konnektnél hogy unpure client detected és ez csak egy szervernél csinálja.
Ja és tudtok valami jó newgame-t singlezni, mert néha bekapcsolnám a gépet, ha már benne rohad a fél vagyonom.
-FDI-Brutal-Hooligan
Te nem is hiányoztál, ellenben ittvok ÉN😊))
Szevasztok!!
Éltek még?Erõteljesen nyomulok mamánál net ügyben, de elég nehézkes, azért õszre megoldom, addig is mindenkinek kellemes nyaralást,sok muffot /csak ésszel, nekem ezé nincs net😊/,sok sört.
Edzetek mert lámák vagytok, fõleg Kaszi és Penge, ehehem😊

Ja, és Flowa, miabránervan a sörözéssel, vegyíthetnénk egy éjszakai csajos fürdõpartyval!!Szervezd!!😊)Lurnyákat viszek😊
Szevasztok!!
Éltek még?Erõteljesen nyomulok mamánál net ügyben, de elég nehézkes, azért õszre megoldom, addig is mindenkinek kellemes nyaralást,sok muffot /csak ésszel, nekem ezé nincs net😊/,sok sört.
Edzetek mert lámák vagytok, fõleg Kaszi és Penge, ehehem😊

Ja, és Flowa, miabránervan a sörözéssel, vegyíthetnénk egy éjszakai csajos fürdõpartyval!!Szervezd!!😊)Lurnyákat viszek😊
-FDI-Brutal-Hooligan
ezt a logot pirossal kellett volna meg feketevel és tiszta nájtrájderes lett volna

Az a baszott féreg... Kh@oSz
hali nindenkinek, én se nagyon jártam erre az elmult pár hónapban.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Hüjebuzi Mozilla Firefox kényelmetlen, de ez legalább megyen 😊...
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
nemjo ez a kecseg opera ... nemmegy benne a válasz ERRE .. .hülye buzi operások , pedig mozillával megy
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

😊