Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erasmus
noob

Erasmus
because sise is not valszol nekem at msn

Erasmus
he embörök van itten némötös aki tud segiteni lefordítani egy fuckin hard mondatot? knp thx

Ok értettem... én is örülök a viszontlátásnak 😛
Majd akkor utánaolvasok... egyszer...
Uff

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Közben én is megtudtam... Menjenek a kiskuksim izzadt bõrcikéjébe...
Majd hívj.

ev1l FlOwEr
Sick of it all-on voltam az A38-on.
Igen jó muri volt. Ezek a srácok 25 év zúzással a hátuk mögött eléggé jól tolják. Stagedivingoltunk az elejétõl a végéig 😄DDDDD.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Én csak Iggyre meg Prodigyre megyek ki.
Hál' Istennek, egy napon vannak.

A Korn meg megnyalhatja a bal herémet. Testületileg. A szigeten amit mûveltek kritikán aluli volt (a veszekedésre, meg a 10 perces szünetekre gondolok, a zenére nem volt panaszom), most meg lemondták az EU turné végét.
Boáááááááááááá.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[HUN]PAStheLoD
leírhatjuk pm-ben is hogy olvass vissza, vagy csinálunk egy privi.hu-s oldalt csak neked ? naa ? 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
pecsa-ba ? lál .. szigeten jók voltak (mondjuk lehettek volna 10x jobbak is, ha nem egymás után teszik be a 3 lájtos számot .. meg nem mennek haza oly' hamar )

idén sziget ? sick of it all? HMHMHM ? :] ministry nagyszínpad == gémóver-zúzda? :]

ev1l FlOwEr
Nincs értelme.

ev1l FlOwEr
Korn elmarad.

Azért hívlak.

Clint EastWooD
Néha azért féltelek!

posse?

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
posse?

Clint EastWooD
posse?

Uff
Gondoltam beköszönök, már jórégen jártam erre. <#buck>
Terveztem, hogy felnézek lövöldözni kicsit. Valaki leírná priviben manapság miket kell felrakni az alap mellé? Tudom olvassak vissza... <#idiota> DE lusta vagyok, szal...
Drága egyetlen Flówám, ezúton szeretnélek megkérni csörrents meg, mert a telóm elbaszováty, minekfolytán nincs meg a számod. Korn ügyben meg sör ügyben vegyükmánfel ismét az kapcsolatot.
Köszi, puszi, Uff<#vigyor3>

RIZLA
ezzel nem csak a demot tudod basztatni(visszanézni, mittomén?)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LES FORZA INTER
HEY!! te is segítesz elvileg!!! de no problem menni fog, csak legyen vége a közép szintnek!!! Kaszi által linkelt dolog felét gyorsan elolvastam csak sok progi kell hozzá, amit be kõ szerezni<#rinya>!!! Ráadásul az idáig felvett demok... szal nemtom mennyire használhatók! HOZD EL 7végén ami neked van PIGo és majd viszel tõlemis demot!! Erre a ReFragra kíváncsi leszek, mert a másik jó minõséget tud összehozni! bár az eleje hasonlóan kezdõdik...

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pigo
Itt az elsõ help és a leírása.
Ez egy olyan progi mint a fraps csak lehet bennne egy csomó új dolgot csinálni(free-cam,missile-cam) és remélem hogy nem csinál 30 mpbõl 100 megát!

GoodJob!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

RIZLA
<#mf2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

mooo
A rémálmod <#nyes>
RIZLA
háttemegkivagyy.....?!

mooo
Na akkor tuti nem fog össze jönni 😄D
 eX
Az inyimet Vegassal vágtam! és azzal szerintem nem nagy nehézség!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

LES FORZA INTER
Kösz! amit beleolvastam, szal örülök ha a feléig eljutok... de ki tudja...
Elvileg PIGO is SEGÍT!!!

NaNoKuTyA
omg ezt asap hagyd abba...😊

\':..:\'

ev1l FlOwEr
Én kérek elnézést.
<#vomit>

Erasmus
industrial music for electro fans u mofo x(

ev1l FlOwEr
vacc disz sit ?

Erasmus
Mo.Organ
Örülj hogy nem ettél a tortábol. Most engedtek ki a kórházbol szalmonellás fertõzés miatt. 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mr.Grent
Sok sikert. Én 1x nekifutottam. Annyit még nemszívtam mint akkor. De meglett a vége. Úgymond talán még élvezhetõ is 😊 Szal GL.

https://grentmedia.hu

Pupcika
<#vigyor>

LES FORZA INTER
Kösz mindkettõtöknek! a Fraps nem rossz, de ha elég helyet tok felszabadítani, akkor megpróbálom a komolyabb verziót(kemény dió lesz)!(kíváncsi vok meddig bíroom idegekkel)

Kaszi46
ha komolyabb hangvételü vidinyót akarsz csinálni, akkor látogass el ide: http://www.widow.nl/sof2videotutorial

*Posse*T.W.D*

RIZLA
asszem ez jo

LES FORZA INTER
Valaki nem tudna ajánlani 1 programot, amivel a sof demókat át lehet írni pl.:AVIba???

[HUN]PAStheLoD
jah .. elõre egy (több) évvel .. és utólag is ;]

Pupcika
béesz és béen mindenkinek 😄

HRS Tboy
bsz mo.organ

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

ev1l FlOwEr
Az arcán szétkenve.....
<#vigyor1>

RIZLA
nah.... má vártunk két napot ... hol a torta ...?! 😄

NaNoKuTyA
bsz!!!

\':..:\'

LaL33
Bsz. Mo.Organ
Pano
jah izéé.. mi is? Jah igen: bsz

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kaszi46
BSZ!+BN hogy kiengesztelõdj a késés miatt😊

*Posse*T.W.D*

RaSTaBaNDiTa
BéESZ!

Taptarap
BSZ!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

eX
BéééSZ!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

RIZLA
béesz 😊)

Pigo
<#violent>BSZ!<#gun>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!