Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyiket toljátok? Mit érdemes kipróbálni?
https://grentmedia.hu
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
KATONA: <->
ÕRVEZETÕ: <<->>
TIZEDES: <<<->>>
ÕRMESTER: - S.E.M -
HADNAGY: /S.E.M/
SZÁZADOS: //S.E.M//
ALEZREDES: ///S.E.M///
EZREDES: *S.E.M*
DANDÁR TÁBORNOK: **S.E.M**
ALTÁBORNAGY: ***S.E.M***
VEZÉREZREDES: /**S.E.M**/
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
a megoldás valami punkbuster gond lesz valószínû <#idiota>#idiota>
Az a problémám hogy nagyon sokszor ledob, vagy inkább fel se enged a szerver. Mégpedig (pontosan nem tudom a szöveget) Punk Busterre hivatkozva. Pedig nem csítelek. Néha sokszori probálkozásra felenged. Illetve a KuRVa BazMeG- es szerverren nagyon sokáig szaggatok. Ha külföldi szerverre megyek fel akkor sincs ilyen. Eltelik ugy jó 5-6 perc mire megsünki ez a szaggatás. Illetve Csak azon a szerveren nem látok a kezembe fegyvert, csak az AK-t. Löni tudok a többivel is csak rossz hogy nincs hangja a többi fegyvernek. Pedig a cg_drawgun 1 -en van. Illetve. Ha a görgövel váltani akarok fegyvert ésmondjuk egyszerre sokat akkor szintén eltünk a kezembõl minden, csak a pisztoly marad. És ha váltok akkor nem irja ki csak kést vagy a granatot. De nem vált át azokra sem. A Fegyverdobás nincs a görgöre állitva és el se dobom. Néha visszajön ugyan.
Az a problémám hogy nagyon sokszor ledob, vagy inkább fel se enged a szerver. Mégpedig (pontosan nem tudom a szöveget) Punk Busterre hivatkozva. Pedig nem csítelek. Néha sokszori probálkozásra felenged. Illetve a KuRVa BazMeG- es szerverren nagyon sokáig szaggatok. Ha külföldi szerverre megyek fel akkor sincs ilyen. Eltelik ugy jó 5-6 perc mire megsünki ez a szaggatás. Illetve Csak azon a szerveren nem látok a kezembe fegyvert, csak az AK-t. Löni tudok a többivel is csak rossz hogy nincs hangja a többi fegyvernek. Pedig a cg_drawgun 1 -en van. Illetve. Ha a görgövel váltani akarok fegyvert ésmondjuk egyszerre sokat akkor szintén eltünk a kezembõl minden, csak a pisztoly marad. És ha váltok akkor nem irja ki csak kést vagy a granatot. De nem vált át azokra sem. A Fegyverdobás nincs a görgöre állitva és el se dobom. Néha visszajön ugyan.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
01110000 01110010 00110000
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
sof2 minimizert benyomod és közbe mittomén szörfölsz a pina.hu-n vagy .. kimész egy jointra amíg tölt..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
KoRN már csak árnyéka önmagának, mondjuk az új album ahhoz képest egész jó, csak ne szarakodnának ennyit a koncerteken .. ugye vártunk plusz egy fél órát is rájuk, TCS után, még szerencse, hogy elõrelátóan tcs-n nem izzadtunk le mint a picsa, különben biztos nagyon megfáztunk volna.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
mit keresel egyébként is még gép közelébe????<#ejnye1>#ejnye1> MENTÉL ONNAN!!!!!!!<#mf1>#mf1>