Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erasmus
a redbullt vodkával

Mr.Grent
Putták. Tolja itt valaki valamelyik mmorpg-t? Mi kell hozzá a zsé-n kívül?
Melyiket toljátok? Mit érdemes kipróbálni?

https://grentmedia.hu

LES FORZA INTER
változatos taglista...

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
<#vigyor2><#taps> az MP5nek sztem az a problémája, hogy voltál 1 serveren ahonnan leszedett 1 kis filet ami a Siget és az MP5öt eltûnteti! Ha azt törlöd jó lesz, és a váltás se lesz nehéz!! nekem is volt ilyen, bár a file nevét már nem tom!

Jó hát most pont nem csinálta de ha legközelebb elöfordul akkor ide irom. Megpróbáltam frissiteni de ERROR -tir ki. Azán szedtem le valami ujabbat, direkt SOF2-hõz. Most azzal megy. De sokkal jobban idegesit hogy nincs elötme fegyver ha nem AK-t hasznalok. Mondjuk MP5-öt, akkor még csak más fegverre se tudok váltani.
RIZLA
<#eplus2>
KATONA: <->

ÕRVEZETÕ: <<->>

TIZEDES: <<<->>>

ÕRMESTER: - S.E.M -

HADNAGY: /S.E.M/

SZÁZADOS: //S.E.M//

ALEZREDES: ///S.E.M///

EZREDES: *S.E.M*

DANDÁR TÁBORNOK: **S.E.M**

ALTÁBORNAGY: ***S.E.M***

VEZÉREZREDES: /**S.E.M**/

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pano
Köszönöm még1x a jókívánságokat 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LaL33
se guid, se eredeti kulcs, <#kuss><#vigyor5><#vigyor2><#crazya>
Erasmus
GAthersw
BSZ Pano

01110000 01110010 00110000

LES FORZA INTER
talán ha leírnád ide azt a szöveget, vagy frissítenéd a PB-t még pontosabb választ is kapnál...<#email><#nemtudom>

LES FORZA INTER
BSZ!

RIZLA
béesz!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RaSTaBaNDiTa
"Az a problémám hogy nagyon sokszor ledob, vagy inkább fel se enged a szerver. Mégpedig (pontosan nem tudom a szöveget) Punk Busterre hivatkozva"

a megoldás valami punkbuster gond lesz valószínû <#idiota>

Sziasztok!

Az a problémám hogy nagyon sokszor ledob, vagy inkább fel se enged a szerver. Mégpedig (pontosan nem tudom a szöveget) Punk Busterre hivatkozva. Pedig nem csítelek. Néha sokszori probálkozásra felenged. Illetve a KuRVa BazMeG- es szerverren nagyon sokáig szaggatok. Ha külföldi szerverre megyek fel akkor sincs ilyen. Eltelik ugy jó 5-6 perc mire megsünki ez a szaggatás. Illetve Csak azon a szerveren nem látok a kezembe fegyvert, csak az AK-t. Löni tudok a többivel is csak rossz hogy nincs hangja a többi fegyvernek. Pedig a cg_drawgun 1 -en van. Illetve. Ha a görgövel váltani akarok fegyvert ésmondjuk egyszerre sokat akkor szintén eltünk a kezembõl minden, csak a pisztoly marad. És ha váltok akkor nem irja ki csak kést vagy a granatot. De nem vált át azokra sem. A Fegyverdobás nincs a görgöre állitva és el se dobom. Néha visszajön ugyan.
Sziasztok!

Az a problémám hogy nagyon sokszor ledob, vagy inkább fel se enged a szerver. Mégpedig (pontosan nem tudom a szöveget) Punk Busterre hivatkozva. Pedig nem csítelek. Néha sokszori probálkozásra felenged. Illetve a KuRVa BazMeG- es szerverren nagyon sokáig szaggatok. Ha külföldi szerverre megyek fel akkor sincs ilyen. Eltelik ugy jó 5-6 perc mire megsünki ez a szaggatás. Illetve Csak azon a szerveren nem látok a kezembe fegyvert, csak az AK-t. Löni tudok a többivel is csak rossz hogy nincs hangja a többi fegyvernek. Pedig a cg_drawgun 1 -en van. Illetve. Ha a görgövel váltani akarok fegyvert ésmondjuk egyszerre sokat akkor szintén eltünk a kezembõl minden, csak a pisztoly marad. És ha váltok akkor nem irja ki csak kést vagy a granatot. De nem vált át azokra sem. A Fegyverdobás nincs a görgöre állitva és el se dobom. Néha visszajön ugyan.
ev1l FlOwEr
BSz, Pano!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pano
thx mindenkinek <#vigyor5>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Clint EastWooD
mitsütszkisszüts?

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
...

a Winows lefagyott fagyás közben...

eX
A régebbi számuk szerintem jobb volt!<#idiota>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

eX
Bész Panó bácsi....<#mf2>

Mo.Organ
BSZ Pano

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

NaNoKuTyA
bsz panyo!!

\':..:\'

Pano

Pano

GAthersw
Áh én lekéstem, tegnap erõs másnapossággal küszködtem és gépközelbe se mertem jönni de így utólag BSZ!!!

01110000 01110010 00110000

Gugger
ha néha benézek és nyomok egy BSZ-t azt valaki magára veszi ?! :-)

Allatgoreny
Csorog a pocsomrol a viz, olyan rohadt meleg van meg mindig. Sztm ennek kanker Pacwoman az oka..

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Ah koszi puttanak, tenyleg jolesett:]

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

LaL33
Bsz Állat <#lama>
rohadtgec
BSZ te fácánloálputtacsittahnyihahamuhhahajoásjoás<#integet2><#worship><#worship><#integet2><#taps>

LES FORZA INTER
BSZ!!!!

RIZLA
Ehhh.... de kis csinosak vagytok tesvérkéém. xD fájin lehetett a babazsúr <#nevetes1><#crazya><#wave><#mf2>

eX
A világ egyik legdurvább muvija!!!!!!

eX
Bész Görény....

ev1l FlOwEr
Bsz, Görény!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[HUN]PAStheLoD
A kedvenc vadászgörényünknek meg hatalmas BSZ 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
nm ^-^

Mo.Organ
BSZ. Görény <#gun><#taps><#taps><#taps><#taps>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

KulacsKa
Bsz gerény<#nezze><#integet2>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

RIZLA
Béesz tesvérkém ....! <#pias>

Köfi 😉

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

[HUN]PAStheLoD
jah , amúgy 1.03 elég , meg allowdownload-ot yes-re és türelem kell hozzá ;]
sof2 minimizert benyomod és közbe mittomén szörfölsz a pina.hu-n vagy .. kimész egy jointra amíg tölt..

[HUN]PAStheLoD
lol, jó lehetett, mentem volna, ha nincs közbe valami szar érettségi ;]

KoRN már csak árnyéka önmagának, mondjuk az új album ahhoz képest egész jó, csak ne szarakodnának ennyit a koncerteken .. ugye vártunk plusz egy fél órát is rájuk, TCS után, még szerencse, hogy elõrelátóan tcs-n nem izzadtunk le mint a picsa, különben biztos nagyon megfáztunk volna.

LES FORZA INTER
sztem nem kéne beleszólni a belsõ vitáiba mert belezavarodik <#nyes>
mit keresel egyébként is még gép közelébe????<#ejnye1> MENTÉL ONNAN!!!!!!!<#mf1>

ev1l FlOwEr
kûgyed

Pigo
de nem!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Erasmus
de!

Erasmus
nem!