Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
nem is nézem az SG fõoldal azon részét .. sok láma van, és alig-alig 1-1 öreg harcos :|
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Boldog szülinapot !
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
der rap caca...din lan do der rip pan do...der laba daba duj lej dej ladu...
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
-sof2 felinstalál
-pbweb.exe -t másold be a Sof2/pb könyvtárba
-inditsd el a sof2 multiplayert --> a szerverválasztásnál felül állítsd be, hogy Punkbuster ON --> lépj ki
- a Sof2/pb könyvtárban levõ pbweb.exe-t futtasd
-csatlakozz egy szerverhez (mondjuk a Rasta Jor1 mania), várd meg, míg letölti a szükséges fileokat
-mikor beléptél, a konzolba(0) írd be, hogy:
pb_sv_enable
pb_sv_update
(ezt lehet, hogy 2-3x is meg kell csináld)
Ez után jónak kell lennie. GL!<#nezze>#nezze><#gun>#gun>
Amúgy a football manager topic nemsokára lehagy minket<#banplz>#banplz>
Pussz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
'ev1l FlOwEr' kicsit egy beképzelt egyén vagy, hogy is mondtad... faszpörgettyû...
Még Amossal sokat játszottunk ott, aztán meguntam az admin jelet viselõ félkegyelmûeket.
Azóta máshol játszom.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /mnt/ultraweb/r/ra/rastabandita/config.php on line 90
Warning: main(language/lang-.php): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/ultraweb/r/ra/rastabandita/mainfile.php on line 211
Warning: main(): Failed opening 'language/lang-.php' for inclusion (include_path='.') in /mnt/ultraweb/r/ra/rastabandita/mainfile.php on line 211
Warning: head(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/ultraweb/r/ra/rastabandita/header.php on line 32
Warning: head(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.') in /mnt/ultraweb/r/ra/rastabandita/header.php on line 32
Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /mnt/ultraweb/r/ra/rastabandita/header.php on line 52
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
btw, firefox-al semmi para 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
beengedett elkezdtem szedni! Még kb. 1 óra lenne...
Szekció 1-2-3-4-5, Programok: ftp://wanadoo.sms.atw.hu:1000 (wanadoo.sms.atw.hu, port:1000)
Szekció 6: ftp://wanadoo.smsweb.atw.hu:1000 (wanadoo.smsweb.atw.hu, port:1000)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...