Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
Immortal ra szoktam monstanság benézni...
213.215.194.158:20100

Kaszi46
4 vagy 5 éven keresztül hordtam hetente a 'notebookomat' pestre. vasárnap föl, préntek haza😛 19es monitorral, és a nagyméretü gépházzal(62cmx42cm)😛 persze abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy kocsival jártam fel! jah, és nem, nem vatyok kocka😛

*Posse*T.W.D*

Pigo
Vedd meg karira a PS3-at(és képzelj mellé egy netet😄!)

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

LES FORZA INTER
azt tom hogy nem gamera van kitalálva, de hetente elég necces 1 gépet hurcolni, meg késõbb nemtom mi lesz, pl ha kell máshova menni géppel jobbb a notebook, és sztem egyre kevesebb idõm lesz gamelni, akármennyire szeretnék, bár még nem 100%, hogy notebook lesz, de mobilabb... és ha szükség van rá máshol jobb. Kösz az infókat!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Sáska
max gamma? nem tudom, mert ez ugye nem csak a memóriától függ. Mondom, enyémen elfut a wow is normálisan meg pl sims2, NFSU.
De azért azt tarts szem elõtt, hogy a notebook az elsõsorban nem játékra van kitalálva. Még ha nagyon sok pénzed van és teljesítményben tudsz venni egy gigabrutált, akkor sem (szerintem). Én pl nem tudom megszokni a gombokat, hogy azon soldierezzek.

LES FORZA INTER
512rammal mondjuk még 1-2 sof feletti gamma is elindulna a notebookon? mi lenne most a max gamma? mert azért notebook jobb lenne, mobilabb, könnyebben tom magammal vinni koli-otthon távon...

Birk@
Egyébként ajánlatok már pár szervert amin érdemes lõni, vagy csak a bazmeg van? <#conf><#help>

Birkus Maximus

Birk@
AKuma, flowának már kiosztottam az ehetieket pár napja <#crazya><#integet2>

Birkus Maximus

Sáska
hát nem tudom, én Asus-ra esküszöm, de azt hallottam, hogy az Acer nagyon jó ha az ár/érték arányt nézed.
Szerintem elsõ lépésként mindenképp kérdezz körül az ismerõsöknél, hogy van-e olyan valaki aki az áfát vissza tudja neked fizetni (így máris beljebb vagy olyan 30-40k-val).
Utána keress olyan ismerõst, aki tud nagykerbõl vásárolni (itt megint húzol 10-20k-t)
Én így csináltam kb 60ezerrel olcsóbban kaptam meg a notebookot, mintha simán boltban vettem volna..
AMúgy meg ha nincs ismerõs, akkor depo.hu (itt tudod a terméket rendezni aszerint, hogy hol a legolcsóbb)

LES FORZA INTER
szal a lényeg az lenne, hogy csak 180 körüllire gondoltam, de nem tom koliba mi lenne a jobb. Mert gamelni gondolom egyre kevesebb idõm lesz(orvosi miatt), viszont nem tolsó szempont, hogy késõbb, ha menni kõ vhova akkor lehet jól fog jönni a notebook, az elmúlt idõ(24h) is egyre jobban kezd meggyõzni, hogy notebook kell, szal inkább hol lehetne olcsón jót beszerezni, ami futtat azért 1-2 gammát is. A kérdés inkább mostmár az lenne : 512RAM, 128as vidikari, notebookban, a többi nem érdekes, akár a 40GB is elég, csak 180 körül lehet ilyet kapni?

Köfönöm apu! 😛 De most, hogy elmúltam 16 már akár csajozhatnék is sof helyett. <#idiota><#mf2>
Köszi Sise és a többiek! <#eljen><#vigyor3>

(hm, hova raktam a sof2 cdket... jelentkeznem kell flówánál az éves heccsátjaimért... <#bdead>)

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mr.Grent
Az engem hol érdekel? 😄 Egyetlen szép jelenet mikor valami béna Erasmus tagot, épp a jor1-es tetõrõl leesve scope nélkül fejbecsúrom, sniper-el. A többi csak agyatlan hent.

https://grentmedia.hu

Sáska
Hát, ha csak soldierezel, akkor elég a notebook is. Anno én is feltettem itt ezt a kérdést, amit te. Végül EZ lett. A sof simán elfut rajta 200FPS-sel, sõt még a wow is (igaz, a városokban azért nyekereg<#crazya>)

Pupcika
jah és béesz ha kihagytam montanába valakit 😄

Pupcika
a végét ki hiszi el? <#vigyor3>

az adobe premier hianyzotta csak 😄
vegyel mar fel xfiren, v. msn messengeren, pls.
Mr.Grent
Én Fraps-al vettem fel, virtualdub-al vágtam és adobe premierrel raktam össze, jah és én lõttem õket <#integet2>

https://grentmedia.hu

Elfelejtettem 1 kérdést feltenni:
Mr. Grent, mivel vágod a videókat?
Üdv sof2 játékosok!
Donatello vagyok az aod-ból, meg az sB-bõl.
Szeretnék 1 sof minimoviet kesziteni kizarolag magyarokrol.
Ki venne benne részt?
Msn messenger: [email protected]
Xfire: kisbes

---------------------
Mi az a bsz?
Pigo
SZVSZ hogyha gamelni szeretnél akkor erõgép😊

Pano
Ez attól függ mire akarod inkább használni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LES FORZA INTER
ha már úgyis ilyen kihalt a topic lenne 1 kérdésem: notebook vagy asztali PC? így otthontól távol, koliba, 180ból hosszabb távra. jobb a mobil, hordozható vagy aztali erõgép egyetemre?

Pano
kurva nagy UP!!!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

HRS Tboy
kaszi. xfire: tboy73

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Sáska
Te meg ki vagy?<#idiota><#mf1><#papakacsint>

Clint EastWooD
én is mondig ims-en vagyok, de azért mert ims-ben vagyok 😊

a Winows lefagyott fagyás közben...

Tervezünk vmi sg-wide sofolást? 😊
Péntek(holnap) estefelé?
HRS Tboy
nm. jó hentelést!😊

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Boconadi
hogy ez mekkora karaj game 😛
RIZLA
leeeeekésted 😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Birk@
nemtom kibe de BSZ 😊

Birkus Maximus

MuayBoy
Bakker megnéztem a klippet, vagyis nem végig 😄
De az alatt a 25 mp alatt amit láttam, azt a következtetést vontam le hogy a csajnak egy casting jobban állna mint az éneklés 😄

Pigo

Sáska
végy példát róla, sküldd át nekem😉 Természetes utánvét nélkül😉

amúgy ez tényleg nice1 gg<#papakacsint><#eljen>

ChMx
A munkából hazaérve óriási meglepetésben volt részem. T-Boy nekemadta a steelpadját és el is küldte postán. Az már csak hab a tortán hogy nem is utánvéttel küldte. Köszönöm szépen, örök hála T-Boy! <#violent><#gun><#hehe>

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

NaNoKuTyA
béesz hákuna matátá!!

\':..:\'

GAthersw
BSZ

01110000 01110010 00110000

Sáska
bsz Mr Aloha Feeling Akuma😊

ev1l FlOwEr
OK, én hiszek neked, csak szeretnék heti 1-2-t játszani.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
BSz, Akuma!
<#eljen>
Most, hogy elmúltál 16, játszhatsz esténként is!!!

,l,,

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ChMx
A kurva 1 is igy indult srácok. 3 hónap és lesznek rajta ha elég kitartóak vagyunk, és elég gyakran feljárunk. Ha csak páran akkor is. Egyébként meg lehetne beszélni mint egy CB wart, itt SG-n. Regisztráltatok is gyorsan egy pár ismerõsömmel.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

Napi 3-4 órát vagyok kurva2-n de ált nem jön senki :S
amikor meg szervezek 2 vs 2-t akkor hirtelen megjelenik még 4 ember..

asszem Sisének igaza van😊
Pano
ostromolják az MTV-t, kocsikat gyújtanak fel, mi lesz itt emberek? :s

Sáska
szerintem úgy lenne jó, ha elõre megbeszélnénk (tudom Flowa, múltkor sem ment😊 ) hogy mikor lesz rajta pár ember, mert ha már vannak 3-4en akkor jönnek többen is randomra.

RaSTaBaNDiTa
hát ilyen infes eksönt csináltam anno én is még hungarian soldiersel annak is hasonló sikere volt<#zavart2>

Sáska
hát én mennék, de megmondom õszintén, hogy nincs kedvem bemenni, s várni, hogy mikor talál be valaki. Nem olyan, mint a ctf, hogy pár percen belül megjelenik valaki. IMS-re is akkor megyek, ha látlak téged vagy kaszit.

ev1l FlOwEr
Az a fellángolás az INF szerver iránt hamvába holt.

<#shakehead>

Csak az Immortal-on látok néha ismerõst....

Pigo

NaNoKuTyA
téényleg!😄DDDD

NaNoKuTyA
köszi mindenki...a lejtõn lefele már könnyebb!😊))