Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
De azért azt tarts szem elõtt, hogy a notebook az elsõsorban nem játékra van kitalálva. Még ha nagyon sok pénzed van és teljesítményben tudsz venni egy gigabrutált, akkor sem (szerintem). Én pl nem tudom megszokni a gombokat, hogy azon soldierezzek.
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Szerintem elsõ lépésként mindenképp kérdezz körül az ismerõsöknél, hogy van-e olyan valaki aki az áfát vissza tudja neked fizetni (így máris beljebb vagy olyan 30-40k-val).
Utána keress olyan ismerõst, aki tud nagykerbõl vásárolni (itt megint húzol 10-20k-t)
Én így csináltam kb 60ezerrel olcsóbban kaptam meg a notebookot, mintha simán boltban vettem volna..
AMúgy meg ha nincs ismerõs, akkor depo.hu (itt tudod a terméket rendezni aszerint, hogy hol a legolcsóbb)
Köszi Sise és a többiek! <#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
(hm, hova raktam a sof2 cdket... jelentkeznem kell flówánál az éves heccsátjaimért... <#bdead>#bdead>)
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
https://grentmedia.hu
vegyel mar fel xfiren, v. msn messengeren, pls.
https://grentmedia.hu
Mr. Grent, mivel vágod a videókat?
Donatello vagyok az aod-ból, meg az sB-bõl.
Szeretnék 1 sof minimoviet kesziteni kizarolag magyarokrol.
Ki venne benne részt?
Msn messenger: [email protected]
Xfire: kisbes
---------------------
Mi az a bsz?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Péntek(holnap) estefelé?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
De az alatt a 25 mp alatt amit láttam, azt a következtetést vontam le hogy a csajnak egy casting jobban állna mint az éneklés 😄
amúgy ez tényleg nice1 gg<#papakacsint>#papakacsint><#eljen>#eljen>
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
<#eljen>#eljen>
Most, hogy elmúltál 16, játszhatsz esténként is!!!
,l,,
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
amikor meg szervezek 2 vs 2-t akkor hirtelen megjelenik még 4 ember..
asszem Sisének igaza van😊
<#shakehead>#shakehead>
Csak az Immortal-on látok néha ismerõst....