79689
sof2.jpg
  • NaNoKuTyA
    neked hiszek!
  • LES FORZA INTER
    1: az összes beállítás a routerhez van átállítva?
    2: ha igen akkor próbálj meg 1 portot nyitni külön a SoFnak, hátha az segít vmit, ajánlani akartam a www.portforwarding.com -ot, de nekem most per pill nem akar bejönni, ott le van írva router tipus szerint, és gammához mien port az ajánlott.
  • Kaszi46
    http://kurvabazmeg.ith.hu/
  •  eX
    srácok segítsetek ki ,hogy van a liga oldalának címe! :S Elfelejtettem (Kénytelen voltam újrarakni a windost)
  • Kaszi46
    én xfiret ajánlanám
  • Kaszi46
    na nem jösztök infelni?
  • Pigo
    Szerintem a gyerek húzogatja a router-t a 220-ból.és hol 3mp-ig hadja úgy,hol 3 percig
  • ev1l FlOwEr
    A routernek nem kéne, hogy köze legyen hozzá....
  • czazsi
    Az albitársam szermányolt egy SMC routert, és most osztott neten játszom... Amikor tölt a sof az "awaiting gamestate" képernyőnél megáll... valamikor 3 mp-re, viszont van amikor 3 percre is akár... Mapváltáskor dettó... Újraraktam az egész SOF2-t, hátha segít, de nem... Valakinek van valami ötlete?
  • Taptarap
    fasza mükszik, köszi
  • LaL33
    Ok én ott leszek ;)
  • RIZLA
    :)
  • ev1l FlOwEr
    Ma este kis inf ficergés az OBI porton?
  • ev1l FlOwEr
    Pig-go, whoooooooooaaaaaaaa!

Tarantinonak nincs ilyen fantáziája, wazze.
    Még képbe is öntötted. Elismerésem.

• ev1l FlOwEr
    Nekem egy 2.6-os van fenn, amit cirka 400 napja installáltam. Mutatja a szervereket, és a szűrők is működnek faszásan.
    Ha guglival keresen ügyesen, ez a verzió is letölthető.
  • RIZLA
    nm :)
  • Pigo
    LOL Köszi
  • Shadi
    megyen minden:D:D:D
  • RIZLA
  • MusA
    HLSW-ben rengeteg funkció van.. a filtereket a végtelenségig lehet pontosítani. Szinte az összes játék benne van, nem kell regelni, beállításokat lehet jelszóval védeni, Tuti cucc www.hlsw.de
  • MusA
    ASE megy csak yahoo megvette és és nem támogatja a SOF2 játékot, Xfire egy rakás szar mert nincs benne egy deka filter se ami van az is olyan hogy ja.. Qtracker szép meg jó, illetve HLSW az over power per pill. Utóbbi 2 közül valamelyikkel menni fog.
  • Taptarap
    nekem sem mutatja, ha valakinek van olyan ASE-ja ami még mükszik SOF ügyileg felrakhatná vhova.THX.
  • Shadi
    http://www.youtube.com/watch?v=PqMIfhRzozM&eurl=
  • Shadi
    lejött a sof 2 (spanyolul:D )felraktam a gold full patchet, de az all s eye nem lássa akko most mi van?
  • ev1l FlOwEr
    Már miért ne mutatná ?
  • GAthersw
    ASE nem mutatja a szervereket, Xfire működik.
  • Pigo
    Én:Xfire!
  • NaNoKuTyA
    manapság mit használtok szerverkereséshez? az ase még működik?
  • RIZLA
    Kaszi....!
    MSN pls
    thc
  • MusA
    jor1-n is végig lehet menni kéktol pirosig meg pirostól kékig hogy nem érsz a "földhöz"
  • Hexen
    lol ownage xD mdk videokat nezz amit diablo csinált nah azok faszák :D
  • Kaszi46
    SoF2 Trick stunt Videok 7db
  • Kaszi46
    nem csak 1.0 alatt lehet. mondjuk ilyen shop-os párkányugrásokat nem láttam nagyon még. a többi meg lehetséges magasabb verziószámu játéknál is. holnap majd linkelek pár trick jum vidinyot.
  • Hexen
    hát menj fel egy 1.0 serverre kurva sokan nyomnak ieneket, te is megtod csinálni csak kicsi gyak kell :D
    a legkeményebeket me se csinálták..
  • Alkohol sveda
    Hmmm nice jumps
  • Alkohol sveda
    xDxDxDxDxDxDxDXDXDXxDXXXDDXdx
  • Hexen
    bagman
    figyelem csak erős idegzetűeknek nagyon szar :D
  • ChMx
    Mindegy úgyse látogatja a fórumot, csak néger csávókkla kefél egész nap. Nekem is ígért egy randit a Pákóval úgyhogy odaadtam neki az extra slot pass-t. Egyébként ha valakinek kell mert nem tud bemenni akkor az extra slot pass: pulzen.
  • Sáska
  • ev1l FlOwEr
    Be kell vallanom, én hívtam SMS-ben.