Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nyóc ,hogy holland vagy svéd! Jöhetnének... Gamázzni hozzám is! <#crazya>#crazya>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
https://grentmedia.hu
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
xfire: lesbh
xfire: pigohun
xfire: lesztat
xfire: T-boy
xfire: Bilbo
xfire: imspulse
xfire: rastabandita
xfire: spigi
xfire: kaszi46
amennyire utáltam ezta progit, most annyira legalább annyira megtetszett. majd írok pár sort miért is.
*Posse*T.W.D*
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
USB HACK leírás, kockázatok, mellékhatások😊
usbmrs11.exe
Csökkentett módban kell a windows-t elindítani(f8) progi elindít, kívánt frissítési freki kiválaszt, ujraindít, tesztel, örül.
Ezért(is) szeretm ezt a topikot, itt nem számít mennyire off, mia téma, mindíg van aki segít, elmondja véleményét az adott témáról, stb stb.. Tartsuk meg ezt a jó szokásunkat!😊
*Posse*T.W.D*
"aztán egyszer megtudtam rastától, hogy a windows alapból nem is enged akkora frissitést az usb porton keresztül." LOÁL, ezt már azt hiszem nekem is mondta, de totál elfelejtettem, azóta is driver nélkül használom a rágcsálót!😄D Ma majd felpakolom.
Monitor legyen az crt, vagy tft, minimum 60Hz-en megy. CRT-nél mondjuk az elég gáz a szemednek, ha ezen a frekin használod!<#buck>#buck>(nem, kötekszik\kioktat, csak mondja, amit tudni vél😛)
Most kiprószáltam a MOUSRATE progival, 125HZ-en frissít az egerem (monitorom 60HZ-en).
Abban pedig igazat adok, hogy nagyban függ a használójától is az, hogy meddig bírja az egér\pad\tappancs. Sokkal jobban vigyázok rá én is, amióta a most használt van meg.
*Posse*T.W.D*
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
az egérpadot meg évente kb 1-2x cserélem ( azt is általában akkor, mikor épp tescoban vagyok, s véletlen meglátom).
A dpi-rõl meg a frissítésrõl meg annyit hogy pl. én úgy játszottam az mx500-al évekig, hogy úhh király végtelen herzen frissít és a dpi-je is tök magas!! aztán egyszer megtudtam rastától, hogy a windows alapból nem is enged akkora frissitést az usb porton keresztül... Amúgy meg igen úgy gondoltam, hogy magasabb értékeknél nem veszed észre a dpi különbséget.
Sõt, abban sem vagyok biztos, hogy pl. ha a sof-od csak 40fps-sel megy, akkor az egered magas értékei egyáltalán kijönnek-e. Vagy ha a monitorod csak 45 herzen frissít, akkor van e értelme annak, hogy az egér meg mondjuk 200-on. Bár ezek lehet hülyeségek.
*Posse*T.W.D*