Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eX
bééész

nekem nyóc ,hogy holland vagy svéd! Jöhetnének... Gamázzni hozzám is! <#crazya>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

RIZLA
<#boxer>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pigo
svéd....

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

CheAteR88
lol

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

RaSTaBaNDiTa
pláne ventrilloval? :d

GAthersw
Azért a holland? lánykák elég jók benne.

01110000 01110010 00110000

mooo
Pedig a DotA ku**a jó játék! <#nyes>
Pano
eddig is tudtam, h ez az ember nemhogy buzi, de egy kurva nagy koczka is.. most meg aztán fõleg 😄 Milyen feje van bazzeg xDD Könnyeztem a röhögéstõl.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LES FORZA INTER
BSZ

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pigo
béjesz!

MÁS:
basshunter VOL2!!!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Mr.Grent
azé azt nemhinném 😄

https://grentmedia.hu

Kaszi46
*N
mea culpa

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
látom Qtya-nak is ma van a szülinapja, egy alomból valók vagytok?<#idiota><#vigyor2>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
BSZ NaoKuTya az univerzum bal alsó sarkából<#integet2><#bohoc><#taps>

*Posse*T.W.D*

HRS Tboy
kb ekkora a különbség az 518 és a g5 között

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Sáska
<#guluszem1><#vigyor>

ReTeK
nekem nagyon szokatlan volt az MS Inteli (ami ugye lapos) után a "púpos" mx510 azóta se szoktam meg pedig már vagy 2 éves, amúgy remek egér

RIZLA
bsz nano 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Mr.Grent
Nos én 2-3 éve mx510-el tolom,(nememlékszme már de régen volt az bizti mikor vettem) de akkor nemengedte a keret hogy aranypadot vegyek. Azóta csak szövetpadvan. De most akadt egy ismerõs hozzámvágta az mx518-át állítólag neki nemmegy, (egy kondi forrasztása kilazult) most ez van, de valami istentelen ez a különbség 510 és 518 között, ami a dpi állítás miatt van. Szenvedtem vagy 2 órát mire be tudtam lõni hogy jó legyen. De most tutajjos, este egy kis dm-en ki is próbáltam. Az usb hack nállam alap, winfos installal együtt megteszem. Bármi másra én aztmondom felesleges kikölteni a lovét, nemtud többet, nem tudhat mint ami most kell nekünk. Lézer? hmm mivel jobb?

https://grentmedia.hu

HRS Tboy
bsz nano!

ev1l FlOwEr
BSz, Nano!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Taptarap
BSZ Nano!!!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sáska
Bsz Mamakutya<#wave>

KulacsKa
BSZ NaNoKUTYA <#bohoc>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Sáska
xfire: sis3

Kaszi46
akkor milyen néven lehet megtalálni?

*Posse*T.W.D*

HRS Tboy
jah, elb@sztam:S

Athletic  Bilbo
athleticbilbo mert máshogy nem engedett. 😞

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Kaszi46
ajh azt elfelejtettem, T-boy-t semmilyen variációban nem talál!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
fogalmazás powa😛

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
eddigi xfire felhasználónevek innen a forumról:
xfire: lesbh
xfire: pigohun
xfire: lesztat
xfire: T-boy
xfire: Bilbo
xfire: imspulse
xfire: rastabandita
xfire: spigi
xfire: kaszi46

amennyire utáltam ezta progit, most annyira legalább annyira megtetszett. majd írok pár sort miért is.

*Posse*T.W.D*

HRS Tboy
ha arra gondolsz, h ps2-es csatlakozonál, ér-e vmit az usb hack, akkor természetesen nem

LES FORZA INTER
huh gecc 2 hét alatt mennyi minden történik, xfire powa: lesbh

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

NaNoKuTyA
pupp!

\':..:\'

CheAteR88
az függõ hogy nekem ps2-es?:$

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

HRS Tboy
<#integet2>

Sáska
anno akkor én is megcsináltam az usb port felpeccselését, de nekem nem jött be, mert a régi jól megszokott seni és mouseaccel beállításom elszállt. Próbáltam belõni, hogy kb olyan legyen, de csak "kb"-ra sikerült. Így vissza is állítottam a régi kis megszokott alap usb-t😊

Kaszi46
Köszi, errõl nem is tudtam! mousware-t fölraktam, usbhack-et megcsináltam, fejben máris 4-5 frag-el többet nyomok😛 mousrate átlagban 490Hz-et mutat az eddigi 124 helyett.
USB HACK leírás, kockázatok, mellékhatások😊
usbmrs11.exe
Csökkentett módban kell a windows-t elindítani(f8) progi elindít, kívánt frissítési freki kiválaszt, ujraindít, tesztel, örül.

Ezért(is) szeretm ezt a topikot, itt nem számít mennyire off, mia téma, mindíg van aki segít, elmondja véleményét az adott témáról, stb stb.. Tartsuk meg ezt a jó szokásunkat!😊

*Posse*T.W.D*

HRS Tboy
usb hack, és rögtön jobbak lesznek az eredmények. 1000 Hz körüliek. kicsit veszélyezteti a win stabilitását, de nekem még nem volt vele gondom. az óvatosabbak hackelhetik 500 Hz-re is

HRS Tboy
nekem volt már mx510, mx518 és jelenleg g5-ösöm van. én mindhárommal elégedett voltam. akkor vettem a g5-öt amikor megjelent mo.-on és elõszõr tényleg nem mûködött. nem tudtam használni a 10.000 ft-os steelpadomon. aztán letöltöttem hozzá a frissítést és azóta rendben van. igaz, h asztallapon jobban mûxik, mint a steelpadon. ahogy rasta mondta, csináltak hozzá egy egérpadot. ilyet fogok venni én is. így egérpaddal elég húzós az ára, de szerintem megéri.

Kaszi46
Igen emlékszem!😊 Sajna arra is, hogy nekem akkor azért kopott le a tappancs, és az egér egész alsó része, mert abban az idõben nem használtam egérpadot! Egy mx500 bánta, nomeg én.<#idiota>

"aztán egyszer megtudtam rastától, hogy a windows alapból nem is enged akkora frissitést az usb porton keresztül." LOÁL, ezt már azt hiszem nekem is mondta, de totál elfelejtettem, azóta is driver nélkül használom a rágcsálót!😄D Ma majd felpakolom.
Monitor legyen az crt, vagy tft, minimum 60Hz-en megy. CRT-nél mondjuk az elég gáz a szemednek, ha ezen a frekin használod!<#buck>(nem, kötekszik\kioktat, csak mondja, amit tudni vél😛)
Most kiprószáltam a MOUSRATE progival, 125HZ-en frissít az egerem (monitorom 60HZ-en).
Abban pedig igazat adok, hogy nagyban függ a használójától is az, hogy meddig bírja az egér\pad\tappancs. Sokkal jobban vigyázok rá én is, amióta a most használt van meg.

*Posse*T.W.D*

ChMx
Köszi mindenkinek a segítséget, MX510 lett. Teljesen más mint a régi MS, eddig azt nem tartottam egy rossz egérnek. Eddig....<#gun>

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

CheAteR88

[HUN]PAStheLoD
mx1000-en beépített tappancsizé van. jól bírja. simán asztalon használom.. de jó tudni, hogy lehet venni pótlást 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sáska
Hát, ez felhasználótól függ.. Tudod nekem mióta van meg az mx500-am.. Emléxem, hogy egyszer kb két éve azon csodálkoztál egy lanpartin, hogy nekem még nem kopott le a sarka, meg hogy még megvan az összes tappancs. Na, a mai napig ott van az összes talp😉
az egérpadot meg évente kb 1-2x cserélem ( azt is általában akkor, mikor épp tescoban vagyok, s véletlen meglátom).
A dpi-rõl meg a frissítésrõl meg annyit hogy pl. én úgy játszottam az mx500-al évekig, hogy úhh király végtelen herzen frissít és a dpi-je is tök magas!! aztán egyszer megtudtam rastától, hogy a windows alapból nem is enged akkora frissitést az usb porton keresztül... Amúgy meg igen úgy gondoltam, hogy magasabb értékeknél nem veszed észre a dpi különbséget.
Sõt, abban sem vagyok biztos, hogy pl. ha a sof-od csak 40fps-sel megy, akkor az egered magas értékei egyáltalán kijönnek-e. Vagy ha a monitorod csak 45 herzen frissít, akkor van e értelme annak, hogy az egér meg mondjuk 200-on. Bár ezek lehet hülyeségek.

RIZLA
T-boy G5-öt használ nem ? Lehet vele kéne beszélni.(kiabálja mindenki)Csabiiiii......segits !! 😄

MuayBoy
Az én fasza vezeték nélküli egerem a legkeményebb. A4 tech, vezeték és elem nélküli. Egérpadból kapja az áramot usb. Tök jó hogy kicsi és mûanyag az egérpad, meg a kezed se baccsa szét. áááááá. 😄 Még egyszer nem lennék ilyen marha, hogy ilyet veszek 😄

Kaszi46
amikor én vettem 10 db volt 1000forint, és a szövet egérpadon nem csak 1 hónapig bírja!

*Posse*T.W.D*

RaSTaBaNDiTa
milyen tappancs???? pixelbe 6db 1000 és max 1 honapig birja utanna uramiste

koma00
Razer Db. + QcK+Steel pad.... zsír, csak az egér kábele bassza az agyamat néha!! <#idiota> Amúgy sztem megérte az árát! 1 éve np vele.... <#nyes><#nyes>