79689
-
sanyiszeged #75287 nekem Nvidia Gforce MX 440-es vga kártyám van, de igazából annyira hülye vok azilyen dolgokhoz, hogy nemtudom pontosan melyiket honnan lehet leszedni. Ha megkérhetlek léci segíts.
Előre is köszönöm -
#75286 pl másik vga driverel. -
sanyiszeged #75285 Sziasztok!
Lehet hogy nem jó topicba írok mert ez a multi részlege a game-nek, de előre is bocsi. Az lenne a kérdésem hogy feltelepítem a játékot, és cvalami openGL hibát ír ki, ezt hogyan lehet kijavítani? Válaszotokat előre is köszönöm -
#75284 ird be az alapértelmezett átjáró ip-jét explorerbe... itt be tudod állítani a routert :D
Nekem is kábelnetem van routerrel, és ugyan ez volt a bajom, de valahogy sikerült beállítanom... Lehet újra nem tudnám, pedig elvileg tök egyszerű :D Sok sikert :D -
#75283 ez nem hiszem, hogy figyeli, mert a tulajnak, akitől bérlem a laksát, itt volt a gépe, és mikor idejöttem, akkor azt elvitte, bedugtam az enyémet, s ment. ( megjegyzem, akkor sem én állítottam be a routert, mert akkor is lámultam, hanem az egyik haverom a neten keresztül - akkor amugy gond nélkül ment egészen addig, míg valamiért le nem reseteltem a routert). -
#75282 Tanult embernek igaza van. -
#75281 Sise, némely szolgáltató figyeli a hálókártya MAC címét, és csak egy MAC-hez forgalmaz. Próbáld meg átírni a router MAC címet (ha van erre lehetőség) a hálókártyád címére. Persze jegyezz meg mindent hogy vissza lehessen rakni ha kell... -
#75280 csak 3rd^^ -
#75279 ha már feljött a router téma, akkor én is had kérdezzek:
le lett resetelve a D-link típusú routerem, s azóta nem tudom beállítani.
Lefuttattam a varázslóját, amivel elvileg mindent beállít magának. Na most az a gond, hogy a notebook látja is az általam létrehozott kapcsolatot, a jelerősség max, valamint csatlakozni is tudok hozzá, viszont semmilyen oldal nem nyílik meg, és msn sem működik (tehát csatlakozik, de adatforgalom nincs -asszem).
Kábelnetem van, amihez nem kell felhasználónév s jelszó.
Ha úgy kötöm be, hogy a falból jövő kábelt a modembe dugom, s az asztali gépet a modemhez, akkor minden ok, hasít a net.
Ha viszont beiktatom a routert is (falból kábel a modembe, modem a routerrel összekapcsolva, és az asztali gép a routerbe kötve), akkor ismételten látja a kapcsolatot, csatlakozik is, de semmilyen oldalt nem nyit meg.
A WLAN meg sehogysem megy. Biztos valami a router beállítással lehet, mert amúgy van itt ingyenes WLAN, ami lassú, de legalább működik. -
#75278 B+ ha nekem ennyi időm lenne xDDDDDDDDDDDD -
#75277 Állat :D -
#75276 Látom nem bírtok magatokkal! :D
-
Alkohol sveda #75275 Igy járnak a kemperek
na jó nekem is az utolsó -
Alkohol sveda #75274 Remélem jó a link :DDDDD -
#75273 no pb?
mdk -
#75272 mert egy jó szar klán volt anno
egyébként én vok az a hülye :D fent van mind2ő -
#75271 Ki az a ahülye aki még 1.0-al játszik?
miert fos? -
#75270 majd küldök linket.... 1.0ás klánok az oage egy nagy kalap fos xD -
#75269 milyen mdk video? nem érteni. és miért lol ownage? -
#75268 nah mára ennyi -
#75267 thx xD -
#75266 a film nem hozható kapcsolatba valóságos személyekkel a film kitaláció alapja---> nem perelhettek :D -
#75265 B@szott nagy LOL -
#75264 ettől ihletett kaptam mingyá jön a next... xD -
#75263 kezdésnek jó majd csinálom nektek a többit xD -
MusA #75262 Naszép... Flame POWA:D -
Alkohol sveda #75261 -
#75260 Még ha pufognék... -
#75259 Szívesen, tudod hogy én mindig segítek :D -
#75258 Chemo egyáltalán nem gőgős, beképzelt.
Kilépsz a ladderból az a te bajod, mi akkor is jól érezzük magunk, te meg pufogsz egyedül.
Chem amúgy rengeteg időt fordít a ligára szerintem ezt nem így kell értékelni.
-
#75257 pupp! -
#75256 ÖÖö, köszi, hogy próbálkoztatok segíteni, de időközben rájöttem mi a baj... A PPPoE kapcsolat konfigjánál az MTU-t kellett állítani... Ha valakinek ilyen baja lesz, szóljon nyugodtan, segítek!
Egyébkéntmeg... Hova is lenne ez a világ viták nélkül! Túl nyugodtan zajlana a kupa, még talán rosszul is érezném magam! Jah, és WASD powaaaaa! -
#75255 thx én is örültem hogy megismerhettelek. -
#75254 Chmx:
Ne akard, hogy bemásoljam ide a teljes msn history-t és kiderüljön, hogy nincs igazad, továbbá az, hogy milyen vulgárisan beszélsz.
Ezek után tényleg kilépek a ladderból, de csak miattad. Gőgős, beképzelt viselkedésed, és érthetetlenséged kihozta belőlem ezt.
Nem győztem elégszer hangsúlyozni, hogy a két ünnep között nem leszek, egyetlen nap léptem fel a hálóra megnézni a mailokat Ünnepeke alatt.
Nem tudom kivel egyeztettél 3 war időpontot én egyről tudok, ezt az msn history-ból egyértelműen kiderül.
És még egy apróság chmx; - nem a team vagy a játék miatt lépek ki a ladderből, csakis MIATTAD!
-
#75253 dankeeee... -
#75252 En vagyok a legborzalmasabb remalmod te putta:D -
#75251 -
#75250 Lépj ki....Inkább kérdeznéd a saját csapattársadat mint hogy minket szidsz úgy hogy azt sem tudod mivan. Ez elég láma dolog.. Nem is beszélve a múltkori hisztiről waron a damage miatt.. Kicsit unalmas vagy már clint a nagymenő. -
#75249 A kupaadminok adtak maguknak egy győzelmet? -
#75248 2007. 03.
aGyE vs CeFC: 1 - 0
Ezmi?