262
Astro TV-Tuner
-
icecave #21 Üdv! Akkor szerezzem meg a cdt valakitöl,az lesz a legjobb, nemde?
Te tudsz mpeg 2ben felvenni? Jó a minősége? Már én is kipróbálnám... -
#20 Nekem is egy Pinnacle Studio PCTV Pro-m van.
A gondom az vele, hogy a saját szoftverén kívül semmilyen programmal nem lehet rávenni, hogy sztereóba kapcsoljon. Csak monoban hajlandó működni. Videoklippeket veszek fel, ezért lenne fontos, hogy ne kelljen utána alávágni máshonnan a zenét.
-
icecave #19 Sziasztok. Vettem 1 hónapja egy Pinnacle Studio PCTV PROt.
A gáz az, hogy a cdje el van törve. Tuja vki, hogyan lehet megoldani, hogy mpeg 2ben is tudjak vele felvenni?? -
tbundy #18 nekem sem megy xp alatt a pixelview tunerem, hiába próbáltam kb 5 féle drivert is.. -
#17 nekem egy olyan NAGYON olcsó megoldás kéne hogy egy sima egyszerű Geforce2 mx400asomat szeretném a videora kötni hogy kazettára tudjam másolni a filmeket... az sem baj ha közben nincs a monitoron kép. mit lehet ilyenkor tenni! Bármilyen megoldás érdekel ami OLCSÓ!!! -
#12 Hogy oldottad meg? -
#11 Nekem van tapasztalatom. Írok. :-PPPP -
#10 Van egy pc tv live tv-kartyam, ami XP alatt el sem indul. 98 alatt megy gond nelkul, ha van tapasztalata valakinek: irjon!
Kossz -
#6 Már megoldódott,ez a probléma, viszont nem tudom rajta behozni a teletextet
-
#5 Új driver vagy ha nincs hozzá új driver, akkor új kártya. -
#4 Most vettem egy Leadtek TV 2000 XP Deluxe tuner, és WinXP alá nem tudom feltelepíteni, mert ezt írja ki, hogy nem tudja felrakni NT környezetben.
Mi erre a megoldás? -
#1 Van egy Astro Tuner (SST-0878) kártyám , amivel windows9x alatt nincs is semmi gond. Azonban win2000 ill. Xp alatt hangot nem tudok csiholni semmi pénzért.
Akinek hasonló típusa van és 2000 ill. Xp alatt pozitív tapasztalatokra tett szert kérem segítsen !!!
Köszönöm el?re is.