262
Astro TV-Tuner
-
#222 jól van kézikönyvében benne van minden...
most a másik kérdés. mennyire éri meg ilyet venni? milyenek a tapasztalatok? jó márka az Avermedia? -
#221 itt egy kis cikk is -
#220 jah persze van csak analog, és csak digitális, de ha már van ilyen hibrid, 2 ezerrel drágábban akkor inkább oylat veszek, többet tud, ugyis jön ez a digitális átálás:D -
#219 van dvb-c kártyák is elméletileg
link
de szerintem nekünk nem iylen van, hanemsima kábeltv, koax kábellal.
és ugye vanak a hibryd kártyák, amik elméletileg analóg is digitális jeleket is tudnak fogni, etc etc, link
csak sehol egy kép, vagy egy jó leirás, hogy akkor most egy koax kábelt beledugok és akkor müxik öröm és bódottá.
Itt van egy oldalnézetes kép, de itt se látom jól hogy akkor mi megy bele. De ha jól veszem ki akkor van hozzá egy kis átalakító, ami koaxot svideoba alakit át (szerintem csak olyat lehet beledugni)
Ha hülyeséget mondok akkor sorry, nem értek hozzá, nem akarok kb egy 20-st feleslegesen kidobni:) -
Inquisitor #218 Van hozzá egy antenna átalakító. Azzal tökéletesen mennie kell. Aztán van hozzá saját csatlakozós asztali kis botantenna és egy egy S-Video/Composit video és sztereo bemenet kábel. Meg egy távirányító persze.
Ha a kábel tévéd digitális, akkor kb. semmilyen tunerre nem tudod rákötni, mert ahhoz DVB-C tuner kéne, és abból forgalomban ahogy láttam csak NTSC van. Ebben az esetben a dekóderből kéne a videobemenetre kötni. -
#217 Üdv. Egy AVerTV Hybrid Express Slim tvtunert akarok venni.
Kérdésem, hogy nem találtam neten olyan képet amin rendesen látszódik, hogy milyen kábel megy bele. Szóval ami jön itthonra kábeltv, azt szeretném laptopra kötni, de ezzel lehetséges? Vagy ez már valami digitálsi szabvány?:S (jó usb-s is)
koax kábellel kéne kötni. -
cucumber87 #216 Még kezdő vagyok tV tuner ügyben ezért kérném a segítségetek!
most költöztem fel koliba pestre igy kaptam a gépbe 1 tunert(Hauppauge WinTV 88x Video (+IR)-t a Vettem hozzá 1 Thomson antennát és nem tudom h a chanell beállításoknál a keresésnél milyen paramétereket kell megadni.
Fajtálya gondolom antenna de a Format mi??(Pal N,M,DK,Secam,NTSC)???
előre is kösi a segitséget -
mardal #215 Hello.
Nekem olyan problémám volna hogy van egy mercury tv tuner kártyám és ms-mpeg4 formátumban akarnék felvenni vele de 1 mp perc után leáll a felvétel,viszont ha más formátumban veszek fel akkor vesz fel normálisan.
Ötletet szeretnék kérni hogy mi okozza ezt a hibát. -
oliverspy #214
Mért van ilyen csík a kép tetején? Oké tom hogy az is lehet a hiba hogy koax-al kötöttem be a Digi TV-t :D (még nem vettem másik kábelt).
Amúgy egy Leadtek Winfast TV2000 XP RM a kártya .. Mi lehet a baj? :S -
#213 HELP!!!-------> #212 -
#212 Hello
Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és néha sistereg a hang de főleg mélyebb hangoknál. A tv tuner kártyán van pár csatlakozó (3 kiálló fémpálcából áll egy csatlakozó)(audio, video, stb...). Ezekkel a csatlakozóval kell valamit csinálni vagy a koax-kábellel van baj? A kép jó ahhoz képes hogy minden tv-nkün szar a kép de csak a tuneren sistereg a hang. -
#211 ide is beírom hátha van aki csak ide néz be
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Mitől van az h nekem egyes csatornáknál szar a kép?
Itt van 1-2 kép:
Animal Planet
Film+
National Geographic
Sport2
de van ahol tökéletes
RTL Klub
egyszer átkötöttem a kábelt javult is de most szar.lehet h az összes kábelt át kéne kötnöm?vagy mi lehet a baj?
Mercury Ez View TV Tuner Card-om van cx2388 chipsettel és WinTVR 3.0-t használok. -
Gaboros #210 Oks, mituán leírtam, rájöttem, hogy nagy baromságot írtam. Hát entmudom, engem kicsit zavar a 25, mert pölö a 'mozgó feliratoknál', szóval ilyen sms-csík, stáblista stb. Nem látszanak a betűk, mert a "kevés" fps miatt elmosódnak. Meg 1-2 ilyen 'kapkodósabb' csatornánál a gyors kameramozgatáskor kicsit zavaró tud lenni. De végülis nem halok bele, csak gondoltam megkérdeztem hátha van rá vmi ötlet. Azért thx! -
dara #209 A sugárzott jel 50 félképből áll. Ha ezt deinterlace-eled, akkor 25 teljes képed lesz. Egyáltalán minek kellene 50? -
Gaboros #208 De attól független, hogy a de-interlace aktív, attól még lehet 50fps, nem? -
dara #207 Állandó deinterlace miatt látsz "csak" 25fps-t, ami teljesen normális. -
Gaboros #206 Halee! Biztos sokaknak van WInfast 2000 tunerje. Nekem is az van. Az lenne a problémám, hogy a hozzátartozó software (WinfastPVR) csak 25fpsel jeleníti meg az 'élő' adást. Ha felveszek, azt 50fpsel rögzíti, és visszajátszáskor kiváló. Van rá vmi féle lehetőség, hogy több képkockát kihuzzunk belőle azonnali adás nézésekor? Vagy ez az alacsony fps csak engem zavar? Ha vkinek van ötletet jelezzen PLS! thx -
Thibi #205 Nem fog menni: a Winfast tv2000 analóg tv kártya, a digitv-hez pedig digitális műholdvevő kell , ráadásul a digitv kódolva is van -
#204 azt nézhetsz mást -
izb #203 Hát apám nem vagy egyszerű.Már a kérdésed sem volt világos. -
#202 úgy értettem hogy csak azt tudom nézni hogy pl a tvn megy a tv2 és akkor én tudok e pl a coolt tvt nézni -
dara #201 A franc se gondolta, hogy Te a sima antennajelet akarod azzal a breakout kábellel a tunerre kötni. -
#200 na megvan Koax kábel kellessz.és azt rákötöm a UPC elosztóra.
nem kell ilyen RCA-kkal szarakodni:)
bigfoot:neked is Koax kell és azt rákötni a Digi Tv elosztójára vagy csonkjára.de ha mondjuk 2 TV van rákötve lehet h nagyobb elosztó kell.nem tudom hány hely van ott.
mi az h csak azt tudod nézni mér mit vársz?:) -
#199 ha veszek egy ilyen kártyát WinFast TV2000 XP Expert,akkor milye kábelek kellenek még hozzá pluszban?digi tv van és hiába van rákötve 2 tv re mind2 az megy ami az egyiken mert nincs elosztó genyó,vagyis akkor a gépen is azt tudom csak nézni ami a tv megy?vagy ez külön műkszik?
előre is köszönöm a válaszokat -
#198 köszi asszem meglesz:D -
dara #197 A Saturn egy áruház. Nem kell feltétlenül ott vásárolnod. Mindenféle video kábelt lehet kapni a médiarákban, córóban, casco-ban is. Esetleg mehetsz szakboltba is. -
#196 na akkor még annyi h ezt ho, szerezzem be?saturn?az mi? -
dara #195 PAL: angolul -
#194 hát a tv kábel.a tv-be kell dugni vagy nálunk a videóba mert oda megy a upc kábel.
a saturn az egy bolt?
pal szabvány az mi?
ja és nekem nem kell 2 stereo mert ez csak MONO-s -
dara #193 Most szólj hozzá: a csatlakozókra rá van írva, hogy melyik mire szolgál. A képen is jól látszanak a feliratok. -
izb #192 a fukar az a saturn, a hama meg egy cég aki kiegészítőket gyárt.
milyen kábelen?
pal szabványra állítsd a cumót -
#191 kösz.
mi az a fukarban a hamától?
és a kábelben is van ennyi hely ahova bedughatom?
ja meg az mér van h az antennával csak fekete kép jön be? -
izb #190 3 szálú RCA vezeték! 1 a kép 2 csati a stereo hang.
Veszel egy ilyet a fukarban a hama standon
-
#189 hello!
azt szeretném megkérdezni h adtak a TV Tunerhez egy ilyen vezetéket de zt h juttassam el a kábelig.mert ez enyhén szólva rövid.mien vezeték kell hozzá? -
torzsa007 #188 Sziasztok
Egyszer már valahogy sikerült megcsinálnom de újra kelett rakni a windows és most megint felléptek ugyanazok a gondok a PVR felraktam de a drivert azt nem tom hogy hogy kell. Ebben kéne egy kis segítség! -
torzsa007 #187 Kösz a segítséget.
-
izb #186 unlead movie factory
Pinncale studio 10
TMPGEncDVDAuthor16
Mondjuk
-
torzsa007 #185 sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy egy winfast tv tunerel felvett videókat mivel lehet szerkeszteni? -
Kigyo #184 Szia Köszi a választ
Az az igazi problémám a képmérettel hogy pl a Hauppauge WinTV- GO- FM azt irják max 320x240 máshol meg 640x480 szal sehol nem irják pontosan ez egy 1999 kártya ami ugye nem mai darab.A Pinnacle Pctv mennyire van lebutitva ( rádio ,sztereo nem igazán érdekel)ott meg azt olvastam nagyon "bugos " a kép.
Asusrol + abszolult semmi sincsen:-(
Üdv
-
Inquisitor #183 "Mennyi a max video képmérete?"
Ezt nem értem, hacsak nem ezeréves a tuner, akkor tud teljes PAL és/vagy NTSC felbontásokat. A felsoroltak mindegyike csak szoftveresen tud tömöríteni, a legmárkásabb a Hauppauge. Az Asus-t hanyagold, egy csomó alaplappal inkompatibilis!
A Pinnacle PCTV XE meg nagyon alap, ráadásul egy régebbi tuner távirányító nélküli változata. Ha csak minimál tuner kell, és Pinnacle/Miro, akkor Media Center 110i, ha picit több tudású, akkor Media Center 310i.