Geforce4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
telleg jo lehet egy olyan videokartya amihez 3 eve nemtudnak normalis drivert irni... w2k drivert meg meg nem lattam hozza... xp driver is csak nemhivatalos van.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hat igen nagyon jo az nvidia lenne leht hogy voodoo2 tolockodna mindenki😄Dnajo e eros volt😊)
DE figy beraksz egy nvidia kartyat megy minden egyszeruen es jol.
DE figy beraksz egy nvidia kartyat megy minden egyszeruen es jol.
Ja, én aztán egy tökéletes sznob vagyok - egy elit Savage2000-rel, hát persze.
Egyébként soha nem fikáztam az Intel-t (csak az AMD-t... 😄), a MS-t is csak mértékkel (mert azért néha tényleg adnak rá okot), utálom a tömegcikkeket, tehát mindezekből bizonyosan kiderült: Igen, ő egy igazi, hamisítatlan sznob!
Júúj, lebuktam...
Én nem passzióból fikázom az NVidia-t, hanem azért, mert szar kártyákat gyárt, amiket a remek marketinggel mégis el tud adni sajnos. A képminőség (vagyis inkább annak hiánya) önmagáért beszél, nem kell semmi fiktívet koholnom, hisz ott van az orrom elött a borzadály (mígnem az is az auto mipmap második rétegének ködébe vész...)
Egyébként soha nem fikáztam az Intel-t (csak az AMD-t... 😄), a MS-t is csak mértékkel (mert azért néha tényleg adnak rá okot), utálom a tömegcikkeket, tehát mindezekből bizonyosan kiderült: Igen, ő egy igazi, hamisítatlan sznob!
Júúj, lebuktam...
Én nem passzióból fikázom az NVidia-t, hanem azért, mert szar kártyákat gyárt, amiket a remek marketinggel mégis el tud adni sajnos. A képminőség (vagyis inkább annak hiánya) önmagáért beszél, nem kell semmi fiktívet koholnom, hisz ott van az orrom elött a borzadály (mígnem az is az auto mipmap második rétegének ködébe vész...)
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Olcsó kártya vagy sem az MX, a GTS-be se implementáltak se jobb Z-Buffer-t, sem pedig normális auto mipmap funkciót csak az órajeleken bütyköltek egy csomót, meg minimális driver változtatásokat eszközöltek, ennyi. Én most nem a gyorsaságról beszéltem, hanem a képminőségről - márpedig az mindkettőnél nevetséges!
Nem, nem Randomot. ViperII-őt (még mindig), ami lazán lenyomja az MX-et, ha egyenlő feltételek mellet tesztelik őket (vagyis T&L nélkül futtatom a tesztet az MX-nél, lévén a Savage2000-ben D3D alatt nem müxik a T&L), ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy a Savage olyan jó volna, hanem inkább azt, hogy az MX egy nagy rakás szar (csak a T&L bekapcsolásával tudja némileg lekörözni a T&L-t nem használó Savage-t...)!! A Savage egy generációval idősebb (sima GeForce256-ossal egyidős), mégis lenyomja az MX-et, de ráadásul 1000000x szebb képet produkál és ez nálam jóval fontosabb szempont, mint az, hogy milyen gyors. A V3 meg szót se érdemel - szánalmas...
Nem, nem Randomot. ViperII-őt (még mindig), ami lazán lenyomja az MX-et, ha egyenlő feltételek mellet tesztelik őket (vagyis T&L nélkül futtatom a tesztet az MX-nél, lévén a Savage2000-ben D3D alatt nem müxik a T&L), ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy a Savage olyan jó volna, hanem inkább azt, hogy az MX egy nagy rakás szar (csak a T&L bekapcsolásával tudja némileg lekörözni a T&L-t nem használó Savage-t...)!! A Savage egy generációval idősebb (sima GeForce256-ossal egyidős), mégis lenyomja az MX-et, de ráadásul 1000000x szebb képet produkál és ez nálam jóval fontosabb szempont, mint az, hogy milyen gyors. A V3 meg szót se érdemel - szánalmas...
Az MX a tippikus olcsókártya. A V3 közel sem volt az a maga idejében. A V3-hoz szerintem minimum egy GTS-t kellene hasonlítanod. Minimum.
Te Randomot használsz? 😊
Te Randomot használsz? 😊
Hmm...NVidia avagy 3Dfx? Egyik se! 😉
Mindkettő egy rakás szar. Csak azt nem tudom eldönteni, melyik a gagyibb: Az MX400 vagy a V3!
Látszólag a válasz egyszerű, tehát a V3, de szerintem az MX400 sokkalta nagyobb égés, mert két generációval újabb mint a V3, de olyan fos képe van, amit még egy TNT2-nél se kéne szó nélkül hagyni. Na, azért a V3-at se kell félteni, hisz a tök homály, nevetségesen mosott és randa kép előállításában még mindig Ő az úr...
Ó, az MX400 meg épp az ellenkezője! A Z-Buffer egy akkora kupac fekália itt, hogy az akkora cakkokkal, mint amekkorákat az MX Z-Buffer-e produkál, jobb helyeken mammutfenyőket lehetne fűrészelni, no de az auto mipmap-ra se lehet panasz, hisz az iszonyú recékkel-cakkokkal szétszabdalt, meggyötört képet még megspékeli egy nyolc rétegből álló ködfelhővel, úgyhogy valamennyire még kivehető képet csak az orrod elött láthatsz, távolabb már csak a rendkívül nagy objektumok láthatóak - vagyis a cakkok! Jee...a modern technika két remekbe szabott példánya...
Még szerencse, hogy az NVidia felvásárolta a 3Dfx-et - két hülye, egy pár...
Mindkettő egy rakás szar. Csak azt nem tudom eldönteni, melyik a gagyibb: Az MX400 vagy a V3!
Látszólag a válasz egyszerű, tehát a V3, de szerintem az MX400 sokkalta nagyobb égés, mert két generációval újabb mint a V3, de olyan fos képe van, amit még egy TNT2-nél se kéne szó nélkül hagyni. Na, azért a V3-at se kell félteni, hisz a tök homály, nevetségesen mosott és randa kép előállításában még mindig Ő az úr...
Ó, az MX400 meg épp az ellenkezője! A Z-Buffer egy akkora kupac fekália itt, hogy az akkora cakkokkal, mint amekkorákat az MX Z-Buffer-e produkál, jobb helyeken mammutfenyőket lehetne fűrészelni, no de az auto mipmap-ra se lehet panasz, hisz az iszonyú recékkel-cakkokkal szétszabdalt, meggyötört képet még megspékeli egy nyolc rétegből álló ködfelhővel, úgyhogy valamennyire még kivehető képet csak az orrod elött láthatsz, távolabb már csak a rendkívül nagy objektumok láthatóak - vagyis a cakkok! Jee...a modern technika két remekbe szabott példánya...
Még szerencse, hogy az NVidia felvásárolta a 3Dfx-et - két hülye, egy pár...
En taboron kivul leszek😊))
Es mert gondolod mert sokat kell buzizni a radeonokkal erre azt mondom vegre😊))))
Unom mar hogy a nvidiat berakom es ot perc mulva belottem mindent csukott szemmel lehet hogy hulye vagyok de ez van😄
Es mert gondolod mert sokat kell buzizni a radeonokkal erre azt mondom vegre😊))))
Unom mar hogy a nvidiat berakom es ot perc mulva belottem mindent csukott szemmel lehet hogy hulye vagyok de ez van😄
Szerintem behúzott farokkal és nyüszítve fogod magad visszakönyörögni az nVidia táborába, de ne legyen igazam :-P
én már láttam 51ért OEMet
Sajnállak, ha neked kevés a GTS. Nem baj, legalább jól él belőled az éppen aktuális videokártya gyártó cég. :-P
Hát ha ennyire unod vegyél radeon8500LE-t.:-)
Amúgy V3hoz elég jó driverek vannak amíg nem lesz új azzal is lehet sokat csiholni
Amúgy V3hoz elég jó driverek vannak amíg nem lesz új azzal is lehet sokat csiholni
hát 1GHz es duci hoz még elég az a v3-) és csak egy driver kell hozzá...bár még sosem volt nvidiám, és hacsak nem használják fel a már felvásárolt voodoo nevet (amire ugyan csekély az esély de van) akkor nem is lesz nvidiám...nem kell mondanom hogy miért-)
That\'s All Folk\'s
Különbözõ források szerint a GeForce4 januári debütálásával kapcsolatban korábban megjelent híradások megjelenésük idõpontjában hitelt érdemlõek voltak, vagyis az Nvidia eredetileg már a jövõ héten Las Vegasban megrendezésre kerülõ CES (Consumer Electronics Show) szakkiállítás keretein belül kívánta bemutatni újdonságait, azonban a cég vezetõi végül különbözõ ismeretlen indokok miatt a debütálás mintegy egy hónappal történõ elhalasztásáról döntöttek. Az Nvidia képviselõi az ExtremeTech munkatársainak egyébként egyelõre semmilyen konkrét információt nem adtak a GeForce3 utódjáról, sõt még azt sem kívánták megerõsíteni, hogy az újdonságnak GeForce4 lesz a végleges neve, igaz ezt cáfolni sem kívánták. Szakértõk szerint teljesen biztosra vehetõ, hogy az Nvidia GeForce4-nek hívja majd aktuális nagyágyúját, ugyanis ez mindenképpen logikus lépésnek bizonyulna, másrészt az Nvidia partnereitõl a közelmúltban több olyan dokumentum is kiszivárgott, mely GeForce4-ként hivatkozik a cég újdonságára
Asszem én kivétel vagyok. Én végre el tudtam adni az GF2MX-em és veszek mást, ami nem nvidia. Igaz még van esély rá, hogy egy GF2Ti/GTS lesz belőle, de inkább a Radeon 32DDR felé kacsintgatok és persze a Butterfly KYROII felé.
igen sok boltban azt se tudják hogy van új radeon......de akkor is jobb beláthsatod csak nvidia buzi a nép mertt mindenhol azt látják hogy vég gf/2/3at...
Anee! Nemá! A bitboys fiúk meg már 5 éve gyorsabb kártyát csináltak, mi? Nyugodjál már le! Miért nem fogy az a Radeon, ha olyan jó? Én mindenhol csak Geffeket látok, ha teljesítmény kell.
áááááá
szokásos nVIDIA dizájn....
legalább utolérik a radeon8500at😊
szokásos nVIDIA dizájn....
legalább utolérik a radeon8500at😊
http://users.pandora.be/threatlockz/geforce4.htm