232
Geforce4
-
#173 Babe! Kapcsolgattam én mindent. Elég sokáig volt ilyenem, hogy legyen rá időm, sajnos. Vsync? DOS-os időkben még én is szinkronizáltam hozzá direkt módon és nem úgy, hogy bámultam a képet. :-P Hidd el, tudom mi az :)
Ha ez megoldja, akkor nekem miért nem oldotta meg, illetve a mostani kártyámnál miért nem rontja el? Ne felejtsük el, hogy nagyjából egy-másfél éves driverekről esett szó. Akkoriban az S3 igencsak elhanyagolta a frissítéseket. Azóta nem tudom, mert szerencsére nem vagyok rászorulva. -
#172 És én mivel helyettesítsem a _hardver fórum_-ot? ;-) -
#171 Ja, akkor most visszamegyünk az őskorba? Akkor miért nem mindjárt az TNT1-ről kezdünk beszélni?
Azt hiszed, mert volt Savage3D-d és Savage4-ed, már mindent tudsz is a Savage2000-ről is? Hát nem tudsz róla semmit!! Teljesen más architektúrája van, teljesen más hardveres funkciókkal, úgyhogy nem igazán tudod összehasonlítani őket.
Az egérkurzor csúszása: ha még nem jöttél rá, hogy ez a jelenség egyértelműen a legalapvetőbb 3D-s beállítással van kapcsolatban, nevezetesen a Vsync-el, akkor tán el kéne gondolkodnod azon, mennyit is értesz te a gépedben lévő videóvezérlőhöz...
Egész egyszerűen be kellett volna kapcsolnod a "wait for Vsync" opciót, ennyi lett volna eme iszonyatos, hátborzongató S3-as hiba megoldása. Csak ezek után meg ne kérdezd, hogy mi az a Vsync, mert menten sírva fakadok... -
#170 Igyekszem az embereket nem gyengeelméjűnek tekinteni ezen a fórumon, de ezért viszont is elvárom ezt. Elhiszem, hogy nem vagy kezdő, de próbáld rólam is feltételezni valami csíráját a benned lakozó eszméletlen nagy tudásnak. Ha nekem szakorvos kell, akkor neked pszichológus. Maradjunk abban, hogy személyeskedni hülyeség, elvégre ez egy _hardver fórum_ és nem egy kocsma. -
#169 Látom nem érted, úgyhogy kénytelen vagyok a szádba rágni:
motor=képminőség
Az MX képminősége alapból jóval szarabb, mint a piac többi termékének, és csak úgy éri el ezen kártyák szintjét, hogy "felfúrják a motorját" vagyis magasabb beállításra teszik a többieknél.
Alapfelszereltség=alap mipmap minőség
Turbófelszereltség=feltornászott mipmap minőség
Vagyis az _MX_ _feltornászott mipmap minősége_ olyan mint a _többi kártya_ _alap mipmap minősége_, az _MX_ _alap mipmap minősége_ meg a béka segge alatt van.
Az _MX_ helyére porschét, a _feltornászott mipmap minőség_ helyére turbófelszereltséget, az _alap mipmap minőség_ helyére pedig alapfelszereltséget helyettesíts be, ha képes vagy rá.
Remélem eléggé leegyszerűsítettem a dolgot és végre képes voltál felfogni. Ha nem, javaslom, fordulj szakorvoshoz.
Egyébként bájos, milyen görcsösen próbálsz ragaszkodni az autóknál használt fogalmakhoz, holott azok csak képletesek voltak, mert az egész csak egy elméleti példa volt. Ehelyett te elkezded boncolgatni az alapfelszereltség mibenlétét az autóknál...
Ez itt nem az Autó Motor Magazin, hanem egy hardver fórum! -
#168 Nézd, én és szerintem van még pár ilyen felhasználó nem azt nézi, hogy éppen milyen Bias-ra van állítva a kártya, hanem hogy az adott beállításnál szép-e a kép és ha igen, akkor megfelelően gyors-e a kártya az adott beállításokkal. Nos, nekem elég szép és az elvárható sebességgel sincs különösebb gondom. Tudom, hogy vannak sokkal szebb képet nyújtó kártyák is, de valahogy olyan ez, mint amikor az audiofil emberek kijelentik, hogy a CD nem elég jó minőségű és ő inkább a bakelitet hallgatja. Ha megvan hozzá a hangtechnika és az elég érzékeny hallás, akkor lehet. Az én monitorom csak egy MAG XJ500T, ami a kategóriájában az egyik legjobb, de nem hiszem, hogy sokkal szebb képet adna ki rajta bármelyik még árban elviselhető és elég teljesítményt produkáló kártya is.
Savage-ekről meg annyit, hogy volt Savage 3D-m és Savage4-em is. Ezek után mondtam azt, hogy köszönöm, de elég abból, hogy mindig meg kell néznem a known bugs szekciókat az alkalmazásoknál, amiben szinte kivétel nélkül szerepelt a Savage sztring és nyelhettem egy nagyot, hogy na ez sem megy rajta jól.
Szóval lehet, hogy szép képe van a Savage2000-nek, de nem hiszem, hogy mindennel jól megy, még ha a sebességét nem is tekintjük mérvadónak. A másik S3 sajátosság az egér kurzorának csúszása 3D-ben. Nem tudom rá a szakszót, de mióta Geffem van, az egérkurzor precízen követi az egér mozgását 3D-ben is. Leginkább az Imperium Galactica 2-ben volt zavaró a jelenség. A Savage 3D pedig nem tudott még rendesen maszkolni sem abban a játékban. Nem véletlen, hogy az S3-at is felvásárolták. Olyan okosak voltak, mint a 3dfx. -
#167 Már mondtam, olvasni tudni kéne.
Leírtam már azt is vagy kétszer, hogy nem feltétlenül a ViperII a jó kártya -nem is lehetne elvárni tőle, hisz egy generációval idősebb a GF2-nél-, hanem a GF2 a szar!! Nagy különbség. Elég szégyenletesnek tartom, hogy egy videóvezérlő képminősége azonos beállítások mellett nem éri el az előző generációs kártya képminőségét... -
#166 Még valami. A te példázatod alapján a Porsche motorja alapból gyengébb, mint a Golfé. Ráadásul agyontuningolva is éppen csak, hogy eléri a Golf atomerős motorját.
Az alapfelszerelés pedig szerintem az olyan alkatrész, ami nélkül nem megy az autó, (motor, kasztni, alváz, kerekek) illetve a használatához elengedhetetlen dolgok (kormány, ülés, szélvédő). A Golfos szerint a Porsche-ban nincsenek meg ezek. Mégmókásabb. -
#165 Szóval szerinted most akkor minden nVidiás rohanjon Savage2000-et venni, csupán azért, mert szerinted nem gyárt jó kártyákat az nVidia? Mókás. -
#164 Van itt néhány logikai bakugrás. Szerintem helyesen:
Találkozik két autós. Az egyiknek Porschéja van, a másiknak "csak" egy VW Golf-a.
Azt monja a golfos:
-A te kocsid szar! Téged átvertek. Alapbeállításban sokkal gyengébb a kocsid, mint az enyém. Csak azért éri el az én kocsim teljesítményét, mert felfúrták a motort, ráadásul a karosszéria csak a felszínen ilyen makulátlan, alatta tök rozsda az egész, csak kapard meg egy kicsit. Mit gondol ez a gyár, hogy a tupbófelszereltsége olyan mint minden más autónál az alapfelszereltség, alapfelszereltsége pedig a béka segge alatt van a többiekhez képest. EZ CSALÁS! Ráadásul a tied drágább is. Buta az összes porschés, jól bedőltek a cég reklámjának.
Kit érdekel? - mondja a porschés - Én egy jó és gyors kocsit akartam. De most hogy modtad, és jobban megnéztem, rájöttem, hogy tényleg egy szar ennyi pénzért...
Igazából inkább így lehetne összegezni az általam leírtakat, belinkelteket. -
#163 Erre inkább nem is válaszolok. Majd lenyugszol és elolvasod újra, amit írtál aztán magadba szállsz egy csöppet. Az az intelligencia első jele. -
#162 Pofázol itt össze-vissza a ViperII-ről, holott még szerintem nem is láttál egyet sem, azt se tudod, miről beszélsz csak minden szar hülyeséget benyögsz ide, amit a kretén haverjaidtól hallottál, akik persze szintén nem látták még ezt a típust, de azért természetesen szakértők ebben a témában (is)...
Intelligencia az van nálad látom! -
#161 Te nagyokos, te!!
Ez aztán a megalázó értesülés, csak kár, hogy már rég leírtam ide picinyem, meg aztán nem is ez a teljes igazság, de azért próbálkozz csak még a kis gyermeteg baromságaiddal, rajta, bátran. Már mondtam, nekem nincs szükségem fiktív adatokra ahhoz, hogy le tudjam hordani az MX-et, neked viszont csak ilyenekre telik ahogy látom...
Na hadd halljam, ki volt az a zseniális egyén, aki ilyen okoskán felvilágosított? Szerintem sürgősen cseréld le egy jobb típusra! -
#160 Most hívták fel a figyelmem rá, hogy az összes Savage 2000-es kártya tartalmaz T&L egységet, csak sajnos valamilyen hiba folytán kikapcsolva kellett kiadni, mert akadt, fagyott, hibázott. Ugye a mainruler csoda Diamond Viper II-je ilyen, igaz? :)))) -
#157 Csal? A legjobb beállítással is nagyobb fps-t nyom, mint az ugyanolyan árú Ati közepesen. Mi ezen a csalás?
A képek nekem sem jönnek be, csak az első 2 és ha lejön, akkor elrűnik. Csináld meg plz! Kíváncsi vagyok nagyon.
ACDSee-t pedig lehet, hogy régebben használsz nálam, nem vitatom. Sokáig DOS-os See-t használtam, nem szerettem a Win95-öt, de én is akkor kezdtem, amikor még a Win3.1 volt a grafikus héj a világon. Ez persze csak a PC-re igaz, volt előtte sokáig C=64-em is.
Én tényleg csak segíteni akartam, ráadásul a modememmel nem mindegy, hogy BMP vagy PNG. -
#156 nemtom nekem a szinekkel sincs semi bajom. azt meg inkabb a tobbi kartyagyarto reserol tartom szemetsegnek, hogy nem a legszebb kep render a default csak azert hogy par frame vel gyorsabb legyen...
nezd csak meg az atit a r2 vel q3 ban lebutitotta a grafikat hogy fps t nyerjen, azt amikor rajottek gyorsan vissza is allitotta... -
#155 Mondom, nem az a bajom, hogy elfogadható a képe az Nvidia-nak, hanem az, hogy hogyan éri ezt el. Defaultra állítja a drivereiben a a -1.0-ás dBiast, holott (az összes eddig létezett vidcardnál így volt) ezt sosem használták, nem ez a normál beállítás, tehát ergo az Nvidia csal!! Elhiteti veled, hogy rendes képet tud produkálni, közben kiderül, hogy mese az egész és a látott kép valójában turbózott kép, ha pedig véletlenül normálra állítod a dbias-t, azzonnal szívrohamot kapsz...
A színeltérésről nem is beszélve.
Egyébként én is a belinkelés után vettem észre a recéket a jobb felső negyedben, nem tudom mi van, általában nem szokott ilyen recés lenni, de előfordult már máskor is...biztos rossz napja volt. :D -
#154 nalam is szarok :) de sebaj... nos aban megegyezhetünk, hogy a best kepek között alig van különbseg, mivel ez a default igy abban is megallapodhatunk hogy meg nalad sincs különbseg a 2 kartya kepminösege között... söt ha megnezed a best3passviepr és mx kepet a vipernel a csempe texturak recesek mx nel nem, de ez lehet a kep hibaja is...
szoval nemtom mit erölteted hogy rossz a kepe az nvidianak, elismerem hogy van nala szebb is, de közel sem olyan a helyzet mint ahogy be akarod allitani. -
#153 Remélem csak velem szórakoznak a képek, ugyanis szépen betöltődnek, látom, ahogy fokozatoan kiegészülnek, aztán mikor elérnek 100%-ig, egyszerűen eltűnnek s a keretet meghagyva piros x lesz belőlük, vagyis hogy rossz a kép...ez merőben fura szerintem, remélem egyedül vagyok vele! -
#152 Na, feltöltődtek végre valahára...közkívánatra PNG formátumban (ehhez azonban a másik gép kellett, meg az, hogy valaki újracsinálja a hálózatot a két gép között, de hát a tesztért mindent...:D).
Remélem elég kimerítő lesz a teszt, kifogásolnivaló nélkül.
Tehát:
Minden kép 640x480x16bit-en, 16bit-es textúrákkal, double framebuffer-el, PIII optimalizációval készült.
Legjobb képminőség (dBias: -1.0):
-MX400, 3pass
-ViperII, 3pass
-MX400, 1pass
-ViperII, 1pass
Vegyes (dBias: 0.0):
-MX400, 3pass
-ViperII, 3pass
-MX400, 1pass
-ViperII, 1pass
Legjobb teljesítmény (dBias: 1.0):
-MX400, 3pass
-ViperII, 3pass
-MX400, 1pass
-ViperII, 1pass
Ezek után azt már csak zárójelben jegyezném meg, hogy azért van némi színminőségbeli eltérés a két kártya egyutas megjelenítése között, de hát most nem ez volt a fókuszban, hanem a képminőség. -
#151 Tudom. Mondtam: De azért kösz!
Szóval kösz!
Jönnek, csak elég furcsa ez az ftp, de jönnek. -
#148 És?? Ezeken kívül még hány olyan gumiabroncs lehet, ami jó minőségű, csak te nem is hallottál róla, mert az a néhány nagy márka egyszerűen kiszorítja őket a piacról! Fogalmad sincs, mert csak ezt a három-négy fajtát nyomatják orrba-szájba, pedig biztos, hogy nem csak ennyi gyártó létezik aki jó minőséget produkál...
Másik példának ott a kedvenc vesszőparipám: Mitsumi. Gondolom emlékszel, milyen eőteljesen próbáltam reklámozni a különböző topicokban...
Hogy miért? Mert egyike a világon jelenleg létező legjobb CD-író és CD-ROM gyártóknak, bármilyen külföldi tesztet megnézel, elismerően nyilatkoznak róla, s van néhány olyan sajátsága, mint senki másnak a világon. Hogy akkor hol a bibi?? Ott, hogy pl. itthon a kutya se hallott róla, nem azért mert szar -épp ellenkezőleg- csak épp az itthon már bejáratott nagy nevek mellett nem rúghat labdába, mert kiszorítják a piacról, pontosabban be se engedik, ehelyett a magyarországon rendkívüli népszerűségnek örvendő LG írókat mindenhol láthatod, holott külföldön nem is jegyzik, még egyetlen nívósabb oldal tesztjeiben nem szerepelt LG író, mint tesztalany...mert finoman fogalmazva nem a legjobb...
Ehelyett a külhonban preferált írók egyike a LiteOn, itthon meg még nem is hallottak róla sokan, megkapni csak épp egy hajszálnyival könnyebb a Mitsumi-nál...ennyit a "minőségi" márkákról.
Abszolút nem az dönti el a versenyt, hogy ki milyen minőségű termékkel rukkol elő, hanem hogy milyen jól reklámozza magát és milyen sikeresen tudja kiszorítani a versenytársakat! Nvidia dettó!
Nem azt mondom, hogy szemétrevaló szar kártyákat gyárt, csak azt, hogy ezért a pénzért sokkal jobb kártyát is kaphatsz, ám ezek a gyártók nem olyan sikeresek reklámilag, ezért nincsenek benne a köztudatban, míg az únásig nyomatott Nvidia igen.
Mondtam én, hogy az Nvidia hibája a 3Dfx bukása?? Csak annyit mondtam, hogy nagyot lendített a kerekükön és hogy saját magát szorította ki a piacról a Voodoo-k megalkotója...olvasni tudni kéne.
Hahaha..nagyon vicces. Tényleg. Szart! Nagyon rossz poén volt...:((
Én pedig abban nem vagyok biztos, hogy lehet részlegesen smooth-olt képet készíteni különféle praktikákkal úgy, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint az én eredeti képem...
Nem vagyok gyengeelméjű, ismerem a közkedveltebb nézegető/frafikus progikat, lehet, hogy elöbb használtam ACDSee-t, mint te (kb. 5-6 éve már, a kezdetektől), csak épp nem az a központi problémám, hogy az MX400-as képek miatt felrakjak valami jobbat a Paint-nél...majd egyszer, ha kedvem lesz.
De azért kösz. -
#147 A sok nVidia zászlócskáról annyit, hogy ha bemész egy autósboltba, ott is tele van minden Pirelli zászlócskákkal mégis van mindig Michelin meg Good Year gumiabroncsuk is. Nem beszélve a magas minőségű Matador modellekről :)
Az, hogy a 3dfx elkezdett alacsony minőségű és elavult cuccokkal kijönni, az miért az nVidia hibája? A 3dfx vezető pozícióból ment csődbe. Az Ati pedig, ha tényleg annyira jó, akkor fel fog jönni az első helyre, hiszen az nVidianak is sikerült, pedig az ugye mindig rossz minőségű, vevőátverő termékekkel árasztotta el a piacot, ráadásul még drágán is.
Nagyon sajnálatos, hogy a te MX400-adról valaki leforrasztgatta az összes stabilizáló kondenzátort, de attól még az összes többin rajta van és kész.
Ha lenne egy kis közöd a pixelgrafikához, akkor tudnád, hogy a sharpen a büdös életben nem fog ilyen képeket kihozni egy olyan képből, amit te - saját bevallásod szerint módosítás nélkül - feltettél, esetleg ha kézzel újrarajzolja az ember.
BMP-ből PNG-t az ACDSee is tud konvertálni. Segítek a letöltésben:
http://www.acdsystems.com/English/Products/Downloads/ACDSee.htm -
#146 Érdekel. Mivel csináltad?
Egyébként átfogó tesztet csináltam, 3 és 1 pass-os teszteket legjobb képminőség (dBias: -1.0), vegyes (dBias: 0.0) és legjobb teljesítmény(legszarabb kép, dBias: 1.0) beállításokkal. Ennél objektívebb már nem tudok lenni, remélem a képekből ki fog tűnni a fokozatos minőségromlás. Most épp foglalt az ftp, remélem hamarost sikerül belinkelni (bmp-ben kedves Laalee, mert Paint továbbra sem tud png-t) a képeket. -
#144 Frissen telepített Win2k-hoz még sajnos se 3DSMax-ot, se PhotoShop-ot, se semmilyen hiperturbó grafikai progit nem tudtam beszerezni...igyekszem pótolni ezt a rendkívüli hiányosságot, amint lehet! -
#143 Ugyanaz.
Namost három eshetőség van:
-Vagy külön gyártottak neked egy MX modellt tweakelt driverekkel
-Azt akartam írni, hogy akkor biztosan nem vegyesre, hanem véletlenül "jó teljesítmény"-re állítottam a dBiast és azért más, de közben leteszteltem még egyszer és ugyanolyan lett, mint amit belinkeltem, tehát ez az eshetőség kilőve, viszont az eltérés felvet még egy lehetőséget:
-Ha már olyan kedvesen meg lettem gyanusítva holmi smooth-olással, én is ugyanolyan könnyedén el tudok képzelni egy egyszerű "sharpen" effektet, amivel már azért szebb lesz a kép... -
#142 Hát olyan smooth effektet még nem láttam, ami csak részletesen fedi le a képet...
Ha jobban megnézed (mármint az első képeket, amiket beraktam), a bal alsó sarokban "szebb" a kép, tehát elég érdekes lenne ezt smooth-olni...
Egyébként én biztos egy professzionális grafikai stúdió vezetője vagyok, és arra fordítom minden energiámat, hogy topicokba írogatok és megpróbálom hamis képekkel blamálni az Nvidia-t...basszus, most lebukatm! ;) -
#141 marcsak egykis photoshop os smooth efektet kell raereszteni hogy olyan homalyos legyen, és utana aztmondani hogy csak paint van a gepeden :) -
#140 az ati megsem tudta eladni a szemetet, se a 3dfx pedig lenyegesen joban altak anyagilag... az ati tuti sör a riva128 elött az nvidia majdnem csodbe ment a diamond edge bukasa miatt, megis valahogy összekalapalt penzt a sok szarjanak. -
#139 mer kell ms paint??? van szamtalan ingyenes konverter... -
#136 Ja, a 3Dfx ostobaságát kifelejtettem a 2. pontból.
Óriásit lendített az Nvidia kerekén, hogy a 3Dfx nekiállt megcsinálni a már alapból elavult, kissé megmosolyogtató Voodoo4 és Voodoo5 szériáját...így könnyű győzni, Mr. Nvidia!
Nem kellett kiszorítani a Voodoo-t a piacról, kiszorította az saját magát...az Nvidia meg kaján vigyorral dörzsölgette a kezeit a háttérben... -
#135 1. És szerinted véletlenül figyel a sok Nvidia, Pentium 4, Microsoft és egyéb zászlócska/plakát/kiírás a boltokban? Vagy, hogy alapból csak egy két típusú termék van a polcokon? Azt hiszed, ez véletlen??
Hát nem az!! Ez kőkemény szponzorálás, és igenis fizetnek a felkapottabb helyeknek, hogy lehetőleg csak az ő portékájuk kerüljön a vásárló kezébe...
Átlag user nem fog olyasmit rendelni, ami nincs a polcon, neki azonnal kell, pepecselni nem fog. Nvidia-t nem kell hozni, az ott van a polcon. Ennyi.
2. Szerencséje volt -> pénze lett -> reklámkampány indított, szerződést kötött a játékfejlesztőkkel -vagyis lepénzelte őket-, hogy Nvidia-ra írják/optimalizálják a gamékat ->még több pénze lett -> még több reklám, a riválisok kíméletlen kirugdosása a piacról ->kurrva sok pénze lett + szinte egyeduralkodóvá vált, Microsoft szindróma, eztán bármit megtehet.
Az elöbb írtam: Ati felemelkedése. Nem "mindvégig jelen lévő, jó termékei", felemelkedése.
3. lásd: 2 -
#134 1: az nVidia nem fizet a cégeknek, ők azt hozzák, amit kérnek a vásárlók. Ha nVidiat kérnek, azt hoz. Ha ajánlani kell valamit, hát azt ajánlják, amiből a legtöbb fogy, hiszen az biztosan jó, ha másban nem is, hát ár/teljesítményben.
2: a jól bevált dolgok jelzőt valamivel ki kell érdemelni. Ezek szerint az nVidia már tett le az asztalra valamit, míg az Ati a Fury meg Rage sorozattal eléggé elcseszte a hírnevét és már bocs, de ezért nem fogom sajnálni és nem esik meg rajta a szívem.
3: az nVidia sem úgy került a piacra, hogy máris jól be volt járatva a neve. Igenis kemény versenyben tört az élre, a 3dfx-et kellett kiszorítania, ami korábban kezdte és az elején a kártyái támogatottabbak és gyorsabbak voltak. De az nVidia nem sajnálta az időt és a pénzt és megszerezte a jól bejáratott jelzőt.
Gondolkodj már egy picit, ne csak hadoválj! -
#133 Ja, amúgy "találhatnék több kifogást", de esetedben nincs értelme bármit is hozzátenni a képekez, hisz semmi olyasmit nem csináltál, amit már elötte ne mondtam volna: vagyis hogy az MX legjobb mipmap minőségen elfogadható képet produkál. Mivel voltál olyan ügyes és meghagytad a gyárilag alapértelmezett, turbózott képminőséget, nem tudom miért csodálkozol a végeredményen, hisz én is ezt mondtam: legmagasabbra állított, felnyomott minőségen elfogadható képet produkál.
Ahhoz, hogy labdába rúgj az összehasonlítást illetőleg, talán normál minőségre kellett volna állítanod a dBias-t, és akkor szövegelni, hogy "nem találtam több kifogást". Ez így marha szépen hangzott, csakhát tudod nem igazán a valóságot tükrözi. Ja, és hiszek a szememnek, nézd csak meg a képeket, amiket csináltam. A saját kártyámról. Nem másodkézből.
Könnyű úgy teszteredményeket puffogtatni, hogy azt sem tudod, milyen beállításra raktad a kártyát... -
#132 El vagy tévedve. Tudom, hogy nehéz -hisz aki ide írogat, legalább ért valamicskét a dolgokhoz, ha nem is sokat- de képzeld csak magad az átlagfelhasználó bőrébe, aki szart se ért a géphez és azt veszi meg amit mondanak neki, jó birka módjára. Rengetegen vannak ilyenek, ha te másként érzed, akkor a kisabbséghez tartozol.
Namármost: Mit ajánlanak az eladók a usernek a boltban? Azt, amit ők is már ezerszer láttak, ami szponzorálja a tetves kis sufni-cégüket, tehát az Nvidia-t!! Nem azért, mert olyan jó, nem is azért, mert a többi gyár terméke szar, hanem azért, MERT PÉNZE VAN!!! És kis hazánkban ugyanúgy, mint a világ többi részén jelenleg csak ez számít, semmi más.
Akármilyen utolsó hányadék, fos, szar terméket el lehet ma adni a világon, csak elég sokat kell reklámozni és kellően agresszív marketingstratégia kell hozzá. Csak néhányat említenék: Britney bébi, Linkin Park, Harry Potter, GeForce2 és még sorolhatnám...
A világ összes szemete eladható mostanság, agyatlan robottokká gyalázva az embereket a reklámok áradatával, vagy egyszerűen avval a szisztémával, amit én csak "Microsoft módszer"-ként emlegetek, vagyis ki kell szorítani mindenkit a piacról, akkor nem marad versenytársad, és bármilyen szart eladhatsz. És ha mégis jönne egy új arc (esetünkben az Ati felemelkedése)? Annyi baj legyen, hiszen úgyis a magszokás dönt, az emberek többsége csakis a "jól bevált dolgokat" részesíti előnyben, akármilyen szemétrevaló is az a dolog. Ez pusztán lustaság, semmi egyéb! Az átlag user pedig nem fog utánajárni a legújabb Ati fejlesztésnek, hanem megveszi a bolt polcain halomban álló Nvidia kártyák egyikét "oszt jó' eevan vele", mit érdekli őt az utánajárást igénylő, jóval szebb és jobb kártya... -
Anee #130 Hát én nem értettem amúgy soha hogy mért fújják fel ezt a GF2 MX szériát...
Sokkal jobban megérte volna venni egy sima Geforce256ot anno olcsóbb is volt s jobb is....de nem mert 2es figyel ott....
Kiadásának se volt értelme mert nem hozott sok újat.....
most meg annyi mint egy ddres gf256....és ez van tavaly szeptember óta....
NA EZ A NÉPBUTITÁS -
#123 Beimplementálod nekem a png supportot a MS-Paint-be? Akkor semmi akadálya... -
#121 png ? ismeretlen szamotokra? veszteseg nelkül tömörit. -
#120 Azért nem semmi...már azelött sikerül kinyírni ezt a topic-ot a rengeteg bmp-vel, még mielött bárki is látta volna a GF4-et...
Na akkor ha lúd, legyen kövér: Megcsinálom én is 2 és 1 pass-osan, legjobb minősű dBias beállítással. Eredmény késöbb látható lesz... :P -