106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • a.carkey
    OFF:
    Öngyilkos lett a Top Gun rendezője
  • öregharcsa
    Total Recall 2012

Pörgős, látványos scifi - rendes iparosmunka
    Nem hasonlítom az elődhöz, mert fölösleges, nyomokban van hasonlóság, de ennyi...

7/10
  • tomsolo
    Merida 3D

Sztem nem lett valami nagy durranás, kicsit lelkizős, kicsit egyszerű. A 3D olyannyira felesleges és semmilyen volt, hogy arra nincs szó. A fun faktor egész jó lett, de az Így neveld a sárkányod magasról veri.
  • Tikal #69798
    John Carter

harmat gyenge...hagyom is a történetet meg az egészet, de ami Egész film alatt szúrta a szemem a színésznő... Hogy eshetett a választásuk egy középkorú nőre kék kontaktlencsével? Egy hercegnőnek valami hamvas kis húszévest vártam, tele van veluk Hollywood, miert éppen őt??

6/10
  • stargatelost
    És ott is az a foshalmaz, magyartalan szar van, hm?
  • zotja22
    enkóron van :)
  • ForzaInter
    fail:D
  • stargatelost
    Rosszra reply-ozott :) Eggyel alatta írták.
  • ForzaInter
    fogalmam nincs milyen költségvetésű:D

de volt olyan jelenet mikor rendben volt a cgi, valamikor meg iszonyat gagyi volt. (pl a helikopteres jelenet, mikor a csávó feje szétválik és átváltozik)

de most ugye a the thing-ról (az újról természetesen) beszélünk?:D mert nem a the cabin in the woods-ra írtam ezt.:)
  • Inquisitor
    "CGI lehetett volna jobb!" - Nem arról volt szó, hogy valami eszement alacsony költségvetésű film?
  • ForzaInter
    The Cabin in the Woods

Hát ez rohadt jó volt. Utóbbi évek egyik legjobb horrorja. 8/10
  • TaRka0107
    The cabin in the woods (2012)

A vége elég nagy WHAT THE FUCK.
    Oda is basztak a rendszernek:) FUCK THE SYSTEM volt!
    Nem volt olyan rossz!
    CGI lehetett volna jobb!
    7/10
  • Tyler1
    The Avengers

Nem lett rossz, de a tökéletestől is elég messze van. Az utolsó 40-45 perc zúzós lett, előtte azért néha beleásítottam(pl. a komplett hajós rész kurva unalmas volt). És hát a Föld megint annyira volt veszélyben, mint általában mikor ilyen nagyzoló kijelentéssel próbálják súlyosbítani az eseményeket = semennyire! New York azért még nem a világ...
    Vicces volt, Stark szállította a poénokat, látványos is, de a sztori nem ütött hanyatt.
    6/10 - el lehet rajt rágcsálni pár liter popcornt, de nem tartom kiemelkedőbbnek a többi Marvel filmnél.
  • Zoli007
    Érdemes moziban megnézni?
  • JethroHUN
    *Színészek helyett, a karakterek a bénák.
    Liam Neeson lebénázni.. ejnye
  • JethroHUN
    Battleship - Csatahajó - 2012
    Moziban akartam megnézni, de igazából jó elvette tőle a kedvemet az a sok rossz kritika és ismerőseim véleménye. Felkerült a BDrip, megnéztem. Azt kell mondja h a kritikák valami teljesen alaptalanok, pláne a 1/10-es fikázások. Aki Titanic szintű drámát, és Gyűrűk ura szintű történetet, akciót várt, az könnyen oda nyögi h szar. (nem filmben van na hiba, az elvárásban)

Én baromira jól szórakoztam, a csipszem és a söröm mellett, a 15" kijelzőm előtt. Elrepült vele a 2 óra. Az eleje kicsit nyögvenyelős és értelmetlen, fölöslegesnek tartottam ezt a prologot a főszereplővel. Gondolom vmi jellemet akartak neki adni, h Ő ilyen laza csávó, aztán hirtelen teljes változás és nagy hős lesz stb. Amire csinálták arra tökéletesen jó volt a film, 2 óra akció, kikapcsolódás, sok bum-bummal és szét lőtt ufókkal.

60% - mert azért tényleg nincs nagy mondanivalója, és a színészek is bénák, talán a szövegkönyv hiánya?
  • tommygear
    no shit
  • precision
    de ha nem hasonlítok semmihez akkor is csak egy közepes film amit nem fogok megnézni soha még egyszer
  • precision
    talán mert egyrészt az nem film hanem könyv, és egy filmet könnyebb hasonlítani egy másik filmhez, pláne, ha ugyanaz a címe és ugyanabból merít mind a kettő
    másrészt nem olvastam az eredeti művet :D
  • Inquisitor
    Miért az előző film feldolgozáshoz hasonlítod, miért nem az eredeti műhöz? Csak mert több köze van hozzá, mint az elő verziónak. :D
    Persze attól lehetett még is rosszabb.
  • Guren
    spoiler: az újról beszél
  • tommygear
    van olyan aki nem?
  • tigeroo
    ahogy leírtad a sztorit kb ez fogalmazódott meg bennem: úristen takarodj már miez a fos :AD?S:d,
  • Victor1103
    Cabin in the Woods

Jézus Isten mekkora egy katyvasz film volt ez olyan mindent bele

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kezdeném azzal, hogy a filmet megpróbálták váratlan fordulatokkal megspékelni, de semmi értelme nem volt az egésznek.

Tinik elmennek egy hétvégére egy helyre az erdőkbe ami kiderül, hogy egy szupertitkos laboratórium része, ahonnan a fantasy regények mindenféle szülöttjét szabadítják a gyanútlan fiatalokra csak azért, hogy a régi Görög?Római?!?! Istenek ne lázadjanak fel és pusztítsák el a világot?o_O

Aki nem látta a filmet, de olvassa ezt a spoliert biztos megkérdezi, hogy komolyan ez történik a filmben? Hát igen ez a történet nagy vonalakban... Oscart nem kap a forgatókönyv az már biztos Joss Whedon ide vagy oda.

Máskülönben a logikai bakik. Mi szerepe volt a tükörnek amit a vallatóteremben használtak? Az elején gondolom egy klisés B kategóriás horrornak indul a film és gondolom adtak a "Spooky" faktornak.
    Ha nem volt a csókának unokatestvére akkor miért mentek oda?
    Ha csak az a lényeg, hogy 5 ember meghaljon mint "áldozat" akkor miért nem elég beengedni egy kommandós osztagot oda és fejbe lőni az összeset? Miért kellenek ehhez különféle fantasy lények mint farkasember és társai? És egyáltalán honnan jöttek ezek a lények? Egy szellem is volt köztük azt, hogy fogták azt be? Egy adag elefántnyugtatót lőttek belé vagy mi a f@sz? Mi köze van a fantasy lényeknek a mit tudom én milyen mitológia Isteneihez?

Itt most nem kötözködő vagyok. Vannak azok a logikai bukfencek egy filmben ami felett el lehet siklani, de ezek teljesen triviális kérdések. És épp ezek miatt lett összecsapott ez a film. Nincs, kapcsolat, nincs semmi összekötés a dolgok között.

Legyen egy 3/10 mert az utolsó 20 percben adtak a CGI-nek
  • Zoli007
    Bourne-t látta már valaki?
  • sandor8206
    egyetértek az akció pörgősebb, a trükkök csili-vilibbek, de sztorija sokkal gyengébb, teljesen pitiáner a swarcishoz képest.
    teljesen sablon az egész, egy jelenetet nem tudnék már mondani ami emlékezetes lenne
    Ha valaki látta a Swarcis-filmet, tuti a retinába éget a 3 mellű csaj, vagy a Marsi-fulldoklás, vagy a reptéri röntgen séta
    na itt egy sincs, túl precízen steril minden
    régi sokkal jobb és nem a nosztalgia beszél belőlem
  • precision
    Total Recall 2012

Hátö, kb 2-3 jelenet volt ami az eredeti filmből megmaradt, meg a sztori kb. 15-20% -a. Ami pozitívum és negatívum is egyben.

Pozitív, hogy hozzá mertek nyúlni a filmhez, kicsit változtatni a történeten. Gondoltak azokra is akik a régi filmet látták, így beraktak egy-két jelenetet onnan (pl. hárommellű nő, vagy a becsekkolásnál az idős nő... de kb ennyi.).

Negatívból viszont több van. Annak ellenére, hogy ez egy másik film, óhatatlanul viszonyítok az eredeti verzióhoz. Szerintem két okból ez a címe a filmnek: egyrészt, hogy a régi fanok megnézzék ezt is, másrészt, hogy feldolgozásnak lehessen hívni a filmet, nem lopásnak.

A Schwarzi féle Total Recall egy nagyon hangulatos és jó sztorival rendelkező scifi, emlékezetes jelenetekkel, dialógusokkal, figurákkal...stb. Ezzel szemben ez a feldolgozás eléggé üres. Amolyan 21. századi... van benne egy-két szép jelenet, de a sztori elgyengült, az eredetihez képest. Fogták az eredeti forgatókönyvet és kibelezték, telepakolták klisével, és egy zagyvaságot csináltak belőle.

Ennek ellenére jó film lenne, ha nem ismerném az eredetit. Egyszer nézhető, viszont a mozijegy árát egy picit sajnálom így utólag.

Ha egy új scifiként tekintek rá akkor tisztes iparosmunka, a látványvilággal semmi gond nincs. A színészekkel sincs különösebb baj. A forgatókönyv egyszerűsége viszont zavaró. A fordulatok is hiányoznak. Így egy 6,5 -et ér a 10ből.

Ha viszont mint a klasszikus Total Recall feldolgozásaként tekintek rá akkor szégyen. Oda a régi film hangulata, az a "feelgood" Schwarzi féle akció film típus, azok a jó beszólások, szövegek. Az emlékezetes karakterek és jelenetek. Helyette lett egy szürke és semleges film. Aki a régi filmet várja korabeli CGI -al az csalódni fog. Aki a régi sztorit várja az is csalódni fog. Mint feldolgozás 4,5/10.
  • kanduhr
    Pedig kb minden jelenetre jutott egy-egy pofon:) Mégse láttál elég horrorfilmet:)
  • Samurai84
    Elég sok horrort láttam már életemben, de nekem egy darab utalás sem jött le sorry. A rendező személye mióta ad el önmagában egy filmet? Ja? 2012-t írunk :D De! Most megvan! Talán egy eszembe jutott a metaizéből: a Pinhead meg az a tekerős mütyür. Ettől még nem lesz jó egy film szerintem. De izlések és pofonok...

• stargatelost
    Hát először is Josh Whedon. Remélem őt nem kell bemutatni.
    Másodszor a meta poénok miatt, amellyel a horror filmek kliséire kontráz rá azok ellövésével. (Rengeteg volt)
    Harmadszor ez a Kocka 3 feeling a figyelő csapat részéről, meg úgy kb. minden jelenet zseniális volt ott.
    Negyedszer pedig az utsó szegmens, ami eszméletlen jóra és ütősre sikerült.
    Biztos van még, majd valaki hozzátesz :)
  • Samurai84
    Azt áruljátok már el nekem hogy ez a Cabin In The Woods mitől is olyan zseniális? (én már láttam, csak érdekelne ha kifejtenétek hogy mégis mitől az pl.?)
  • Susarc
    CABIN IN THE WOODS

WOW Ejjha!! ez odabaszott! simán 8/10

• berczely
    The Dark Knight Rises

A film után vagy negyed óráig meg sem szólaltam csak magamban mosolyogtam és boldogan nézelődtem mert rég láttam ennyire jó filmet. Megérte a mozijegyet! Eszméletlen. Az egyik track meg még a mai napig a fejemben duruzsol! 10/10 Nolan-tól megszokott egyedi stílus és minőség.

The Tall Man

A rendező előző filmjét látván, bízva vágtam neki, mert éreztem nem fog tucatfilmet produkálni.
    Nem írok semmit a sztorival kapcsolatban mert mert. Jó kis film! Megéri megnézni egy nyugodt estén vagy egy csendes unalmas délután. Engem teljesen lekötött. Jót tesz a változatosság a mai filmek világában.

Cabin in the Woods

Hát...nem rossz. Sokszor tudtam volna mondani, hogy mi ez a :°!%=+"! ? Uram atyám... stb. Nyögvenyelősen, de megnéztem. Jó jó nem a szokásos, de azért ez már nevetséges. Szintén azt tudom mondani üde színfolt a mai egyhangú, szürke, klisés filmvilágban.

Mostanában volt 1-2-3-4 film ami teljesen jó volt és nem a megszokott papírformákat hozta vagy ha mégis akkor valahogy másképp, elfogadhatóan, elnézően.
  • ForzaInter
    Ezt az opensubtitles oldalt be kéne tiltani.

Google fordítóval én is tudok feliratot csinálni.:D
  • ForzaInter
    X-Files: I Want to Believe

Most fejeztem be a sorozatot így megnéztem a második filmet is. Óriási csalódás volt. Az még nem baj, hogy a főszálát nem folytatták, de ez a sztori meg egy sima X-Akták résznek is gyenge lett volna. Egyáltalán mi volt ebben az ügyben X-Akta? Azért jó volt látni a Mulder-Scully párost. Az eleje amúgy jól indult, jó volt látni, hogy Mulder még ugyanolyan megszállott.:D A szobáját szinte ugyanúgy rendezte be mint az irodáját, ceruzák a plafonon, az i wan to beleive poszter a falon, meg egy csomó újság cikk.:D Skinner amúgy minek szerepelt a filmben? Semmi értelme nem volt, annyi lett volna ha nem is szerepel. Persze jó volt látni őt is, csak totál felesleges volt a szereplése így. A Reyes-Dougett párosról azért valamit mondhattak volna, hogy mégis mi lett velük. Plusz mikor az FBI-nál járt Mulder azt vártam, hogy lenéz a régi irodájába nosztalgiából. Ha lesz 3. rész az remélem a főszált fogja továbbvinni, vagy ha nem is de valami igazi X-Akta után fognak nyomozni. 5/10
  • ForzaInter
    The Thing 2

Nem volt rossz, de semmi újat nem tudtak mutatni, a cgi meg elég szar volt. A vége jó volt. 6/10

American Reuniun

Méltó folytatása az előző részeknek. Tetszett, hogy volt benne egy kis dráma, talán egy kicsit túlzásba is vitték, de összességében nagyon jóra sikeredett. Az első rész után ez a legjobb rész szerintem. Stiffler még mindig hatalmas arc. Megnéznék egy sorozatot róla. Kb Eastbound and Down féle sírva röhögős taplóság lenne.:D 8/10

Scream 4

Gyenge. Klisé klisé hátán. Az első rész nem volt rossz, de ez olyan lett mint a többi folytatás.. Azért egyszer meglehetett nézni. 5/10

Clockwork Orange

Még csak most sikerült megnézném ezt a klasszikus Kubrick filmet. Zsenális volt. 8,5/10

Full Metal Jacket

Ezt is csak most néztem meg. Talán a legjobb háborús film amit eddig láttam, már ha nevezhető háborúsnak. Az eddig Kubrick filmek közül ez tetszett legjobban. 9/10

• stargatelost
    Lol, épp ez a lényeg benne, hogy ilyen klisésen kezd, aztán a végén az álladat keresed, hogy kerekedett ki belőle az, ami :) Meg persze a kliséket direkt használja a film, ezzel egyfajta görbe tükröt állít a horror filmeknek.
  • Prof William
    Rettentően véres de nem úgy ahogy gondolod. :) Ne egy hostel, SAW -féle dologra gondolj. :)
  • Prof William
    Cabin in the Woods 9/10

Hatalmas film de igaz rá hogy SEMMIT sem szabad olvasni róla előtte.

Nekem abban a szerencsében volt részem, hogy így néztem meg és hatalmasat ütött. :)

Nem vagyok oda "kanos tinik bulizni mennek és valami felhenteli őket" dologért de haver erősködött hogy nézzük meg.

Nem bántam meg. :)
  • Susarc
    jaja azért is kezdtem bele,mert olvasom miket értékeltetek,de akkor ez csak a kezdet! oks:P nézemnézem:)