[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Cabin in the Woods
Jézus Isten mekkora egy katyvasz film volt ez olyan mindent bele
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kezdeném azzal, hogy a filmet megpróbálták váratlan fordulatokkal megspékelni, de semmi értelme nem volt az egésznek.
Tinik elmennek egy hétvégére egy helyre az erdőkbe ami kiderül, hogy egy szupertitkos laboratórium része, ahonnan a fantasy regények mindenféle szülöttjét szabadítják a gyanútlan fiatalokra csak azért, hogy a régi Görög?Római?!?! Istenek ne lázadjanak fel és pusztítsák el a világot?o_O
Aki nem látta a filmet, de olvassa ezt a spoliert biztos megkérdezi, hogy komolyan ez történik a filmben? Hát igen ez a történet nagy vonalakban... Oscart nem kap a forgatókönyv az már biztos Joss Whedon ide vagy oda.
Máskülönben a logikai bakik. Mi szerepe volt a tükörnek amit a vallatóteremben használtak? Az elején gondolom egy klisés B kategóriás horrornak indul a film és gondolom adtak a "Spooky" faktornak.
Ha nem volt a csókának unokatestvére akkor miért mentek oda?
Ha csak az a lényeg, hogy 5 ember meghaljon mint "áldozat" akkor miért nem elég beengedni egy kommandós osztagot oda és fejbe lőni az összeset? Miért kellenek ehhez különféle fantasy lények mint farkasember és társai? És egyáltalán honnan jöttek ezek a lények? Egy szellem is volt köztük azt, hogy fogták azt be? Egy adag elefántnyugtatót lőttek belé vagy mi a f@sz? Mi köze van a fantasy lényeknek a mit tudom én milyen mitológia Isteneihez?
Itt most nem kötözködő vagyok. Vannak azok a logikai bukfencek egy filmben ami felett el lehet siklani, de ezek teljesen triviális kérdések. És épp ezek miatt lett összecsapott ez a film. Nincs, kapcsolat, nincs semmi összekötés a dolgok között.
Legyen egy 3/10 mert az utolsó 20 percben adtak a CGI-nek