[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Dark Knight Rises
A film után vagy negyed óráig meg sem szólaltam csak magamban mosolyogtam és boldogan nézelődtem mert rég láttam ennyire jó filmet. Megérte a mozijegyet! Eszméletlen. Az egyik track meg még a mai napig a fejemben duruzsol! 10/10 Nolan-tól megszokott egyedi stílus és minőség.
The Tall Man
A rendező előző filmjét látván, bízva vágtam neki, mert éreztem nem fog tucatfilmet produkálni.
Nem írok semmit a sztorival kapcsolatban mert mert. Jó kis film! Megéri megnézni egy nyugodt estén vagy egy csendes unalmas délután. Engem teljesen lekötött. Jót tesz a változatosság a mai filmek világában.
Cabin in the Woods
Hát...nem rossz. Sokszor tudtam volna mondani, hogy mi ez a :°!%=+"! ? Uram atyám... stb. Nyögvenyelősen, de megnéztem. Jó jó nem a szokásos, de azért ez már nevetséges. Szintén azt tudom mondani üde színfolt a mai egyhangú, szürke, klisés filmvilágban.
Mostanában volt 1-2-3-4 film ami teljesen jó volt és nem a megszokott papírformákat hozta vagy ha mégis akkor valahogy másképp, elfogadhatóan, elnézően.