1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • JethroHUN
    Battleship - Csatahajó - 2012
    Moziban akartam megnézni, de igazából jó elvette tőle a kedvemet az a sok rossz kritika és ismerőseim véleménye. Felkerült a BDrip, megnéztem. Azt kell mondja h a kritikák valami teljesen alaptalanok, pláne a 1/10-es fikázások. Aki Titanic szintű drámát, és Gyűrűk ura szintű történetet, akciót várt, az könnyen oda nyögi h szar. (nem filmben van na hiba, az elvárásban)

Én baromira jól szórakoztam, a csipszem és a söröm mellett, a 15" kijelzőm előtt. Elrepült vele a 2 óra. Az eleje kicsit nyögvenyelős és értelmetlen, fölöslegesnek tartottam ezt a prologot a főszereplővel. Gondolom vmi jellemet akartak neki adni, h Ő ilyen laza csávó, aztán hirtelen teljes változás és nagy hős lesz stb. Amire csinálták arra tökéletesen jó volt a film, 2 óra akció, kikapcsolódás, sok bum-bummal és szét lőtt ufókkal.

60% - mert azért tényleg nincs nagy mondanivalója, és a színészek is bénák, talán a szövegkönyv hiánya?