1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ForzaInter
    X-Files: I Want to Believe

Most fejeztem be a sorozatot így megnéztem a második filmet is. Óriási csalódás volt. Az még nem baj, hogy a főszálát nem folytatták, de ez a sztori meg egy sima X-Akták résznek is gyenge lett volna. Egyáltalán mi volt ebben az ügyben X-Akta? Azért jó volt látni a Mulder-Scully párost. Az eleje amúgy jól indult, jó volt látni, hogy Mulder még ugyanolyan megszállott.:D A szobáját szinte ugyanúgy rendezte be mint az irodáját, ceruzák a plafonon, az i wan to beleive poszter a falon, meg egy csomó újság cikk.:D Skinner amúgy minek szerepelt a filmben? Semmi értelme nem volt, annyi lett volna ha nem is szerepel. Persze jó volt látni őt is, csak totál felesleges volt a szereplése így. A Reyes-Dougett párosról azért valamit mondhattak volna, hogy mégis mi lett velük. Plusz mikor az FBI-nál járt Mulder azt vártam, hogy lenéz a régi irodájába nosztalgiából. Ha lesz 3. rész az remélem a főszált fogja továbbvinni, vagy ha nem is de valami igazi X-Akta után fognak nyomozni. 5/10