106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Itt van angolul is: The Trilogy
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 18:56:59 -
[2003] - (imdb) - "Mou-Gaan-Dou 2" Infernal Affairs 2 - 8/10
(2015.01.12)
Nem a magyar komoly zene és kórusdarabok (1 óra 37 és 1 óra 47 perc körül ----"Úgyis megbocsátok..." ... "Szállj le a pokolba...") miatt kapott 8 pontot. Tényleg jobb lett, mint az első rész, függetlenül attól, hogy hová lett pozicionálva a teljes történet.
1995-1997 között játszódik, és Hong Kong gyarmati felszabadulásával ér körbe a film, miközben az első rész eseményeivel, szereplőivel, a korábban esetleg felmerült és megválaszolatlan kérdésekre is válaszokat kapunk.
A végén lévő idézet érdekes (a magyar fordítás az enyém, otthon nincs netem, így nem tudom, hogy származik-e és ha igen, akkor kitől):
"A folytonos Pokol 3 összetevőből áll: Megszakítatlan idő, Végtelen tér, Határtalan szenvedés. Az Öt halálos bűn elkövetői végítéletül ebbe a pokolba száműzetnek a végső, szakadatlan szenvedésre." -
-
Az Atticus Intézet 2015
Nah... paranormal horrorokból idén sincs hiány.
A true story: a 70-es években működött egy intézet az Usában, ahol különleges, természetfeletti dolgokkal kísérleteztek. A telekinézis és a démoni megszállás is terítéken volt, ám a dolgok balul sültek el és minden a projekthez kapcsolódó adatot 40 évre titkosítottak.
A film: Most azonban letelt az idő és a felvételek nyilvánosságra kerültek.
7/10 -
Pécsett is akad(t) pár- igaz, nem olyan nagy város, mint Budapest -, és amikor ott járok, akkor nagy általánosságban össze is lehet futni párral, így oktatási időszak alatt [széppel, csúnyával, idősebbel is]. -
Pesten mostanában elég sok ázsiait látni. Persze sok középkorú is van de fiatal is akad. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jól van akkor, manapság már sosem lehet tudni. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem thai volt, és hála a magasságos Buddhának, nem is a mi pályánkon golyózott :)))) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meglepődtél, mikor rámarkoltál a thai gyöngyszem tökeire a szoknya alatt, mi? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maximálisan egyetértünk - az utcai budis hasonlattal leírt résszel mindenképp: életemben nem fizettem nőnek azért a szolgáltatásért -, ettől még irigy vagyok. Nekem sajna sosem jött össze igazán, teljesen ázsiai. Ha a petting számít, akkor persze nem szóltam... :)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A p. az csak p. Nyilván a körítés fontos, de alapvetően not a big deal. Ha meg már egy ázsiai a vágyálma valakinek, tuti nem rontanám el az élményt egy utcai budival... -
Akkor nem a háború hanem a katonaság. Ennyi. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!: Az ázsiai nő volt a lényeg - nem maga a whore :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, neked is biztos az a vágyad, hogy egy nyilvános klozettbe dugd a nyelved, mert a prostik ez a szint, hiába szépíti bárki.
ON:
Borgman
Le a kalappal a rendező előtt! Soha nem hittem volna, hogy képes leszek egy ekkora szemetet végignézni és a rendező mégis elérte a célját: végignéztem. Úgy sikerült neki, hogy nem akartam elhinni, hogy a film első 20 perce után levágható teljes sztorit lesz képe tényleg úgy végigtolni ahogy gondoltam és de!
Persze itt-ott 1-2 random marhaság belecsúszott, egy kis fárasztó művészkedés egy kis bújtatott társadalomkritika, aztán már nem is bújtatott, hanem teljesen nyílt... na és a film zsenialitása abban rejlik, hogy azt hiszed, hogy ez idővel majd egy valamire való thrillerré forrja ki magát, de végül aztán nem, és ott állsz/fekszel egy derekas adag fekáliacunami alatt, mert ezt borítják rád majd' 2 órában. Pazar.
A legjobb jelenet amikor jó éjszakát van, kint meg vígan delel a nap, aztán a következő jelenetben, mely a történet szerint kb. 1 perccel később játszódik már holt sötét van. Zseniális megoldás, Uszkár-díjat neki!
A szereplőket külön dicséret illeti! Ha azt volt a cél, hogy egy totálisan amatőr, tehetségtelen gárdát alakítsanak egy elbaxott filmben, az rettentő jól sikerült.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kertész haldoklása külön szót érdemel, epic!
Értékelhetetlen szeméthalom/10.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.12. 13:49:06 -
-
Első 10(?) percet rögvest meg is néztem a 2. részből - és pár az első után fura volt a felállás [első jelenet], de ma este tervezem a végignézését. A 3. részt meg talán holnap. -
A 2. rész szerintem jobb, mint az 1., némelyik zenéje biztosan :) -
Hobbit : Az ot sereg csataja:
A trilogia messze leggyengebb resze, nehez volt vegigszenvedni es elviselni ezt a sok marhasagot.Mivel azert fantasy es Gyuruk Ura, nem volt mas valasztasom :)
Egy gyenge 6-ost erdemel nalam. -
Spoiler: megtörtént? Irigy vagyok :) -
[2002] - (imdb) - "Mou-Gaan-Dou (1)" Infernal Affairs (1) - 7/10
(2015.01.11)
Az amerikai feldolgozás jobban tetszett. Valószínűleg, ha ezt előbb látom, akkor más lenne a helyzet, de így mégis csak DiCaprio nyert.
-
Srácok bocs az offért, de már nagyon ki vagyok és a segítségetek szeretném kérni. Előrebocsájtom, hogy mindez az én hibám. Buszon utaztam (temetésre, hova máshova), az hirtelen fékezett, de olyan brutálisan, ha nincs velem szembe a kapaszkodó simán perecelek. Hiába a kezdeti öröm, hogy nem történt károsodás, ez otthon az inverzébe váltott át amikor kivettem a cuccukat. A válltáskámban lévő táblagép képernyője szarrá tört, egy Asus Memo Pad 8 colosról van szó, a töltő sajnos pont a képernyő előtt volt, így az erő a... bazz mindenki tanult fizikát ne írjam mér le. A csere többe van min ha vennék egy újat. Az ideg többszörösen szétbasz, mert most összegyűjteni a pénzt megint rohadtul nincs kedvem. Amikor már ott tartottam, hogy oksa a pénz megvan, mindig akadt valami szaros kazánjavítás ha nem akarok nyárig fagyoskodni, vagy egy baszott ramcsere. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval amellett, hogy bevált életem hedonista álma, szar került a palacsintába. Anyagilag lenullázódtam, azonban 35 éve foglalkozok zenével. Ha van valakinek egy legalább 4 magos 1.6Mhz-s, wifis, hátul min 5mp, elöl legalább 3 kamerája, elcserélném anyagilag jóval többet érő Yamaha, Behringer basszus/multi effektre, effektekre. Hogy miért itt tettem ezt közzé f@sz se tudja. Bocsánat, nem akartam illetlen lenni.-na jó, a kurva nem számít a colát meg mint kedvezményt adta... volna ha nem a punciról akartam volna magamhoz venni, de Istenem utána belenyalni abba a gyönyörű, illatos, ázsiai... -
Az utolsó fél óra nagyon rossz volt, átment gagyiba.. pedig tényleg jól indult... -
The Drop
Jelentem, Tom Hardy is beállt azoknak a színészeknek a listájába, akikkel nem szívesen maradnék kettesben! :) Nem semmi, amit ebben a filmben alakított. Maga a film nekem kicsit vontatott volt helyenként, de nagyon jól adagolta a feszültséget, szóval mégsem untam. Összességében szerintem nem volt rossz, a színészi játékok miatt egyértelműen érdemes megnézni 7/10
Jack Reacher
Már régóta meg akartam nézni, mert valamiért kimaradt, pedig szeretem TC-t. Nos, a film nem volt rossz, kellő akció és izgalom volt benne, bár a nagy csavart már a film első 10 percében lehet tudni, és aztán már csak azt várod mikor derül ki. Én jól szórakoztam a filmen, bár talán egy kicsit elnyújtották, éreztem helyenként időhúzást benne, de érdemes megnézni. 7.5/10
Elrabolva 3
Én aztán abszolút 0 elvárással ültem be a film elé, és azt mondom, egynek elment, egy unalmas vizsgaidőszakos péntek estén, haverokkal. Őszintén szólva, amit mindenki felhoz negatívumként, azt én is megemlítem, mégpedig, hogy a vágás az akciójeleneteknél követhetetlen. Baromira illúzióromboló, hogy az epicnek szánt akciójeleneteknél csak kapkodod a fejed, és igazából semmit sem látsz kb. Ezt leszámítva mondom, én elvoltam a filmmel, de moziban abszolút nem éri meg megnézni, és lefogadom Film+-on kb 2 év múlva játszani fogják, ahogy az előző részeket is, szóval azt simán ki lehet várni. Amúgy nekem 6/10-et megért. Egyszer nézhető.
Elpocsékolt idő volt, mert nem tetszett neki. Ízlések és pofonok. Ezt tiszteletben kell tartani, nem kötekedni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.12. 00:23:16 -
Nem volt rossz? ugye most csak viccelsz az egyik legjobb a kategóriájában, aztán ott van még a Játsz/ma, Zodiákus meg az alapmű a Harcosok Klubja. Aláírom hogy a Gone Girl eléggé vontatott volt meg hát a Ben Affleck, de akkor sem hinném hogy elpocsékolt idő lett volna a megnézése, de te tudod. -
Hetedik mondjuk nem volt rossz tőle. -
Gone girl nekem nem jött be. Elpocsékolt 2 és fél óra.
Mondjuk a rendező előző filmjei sem tetszettek.
5/10 -
koszonom! vagy 30 meset beszereztem! -
[2013] - (imdb) - "Han Gong-ju" - 8/10
(2015.01.10)
A középiskolás korú címszereplőnk az első pillanatoktól kezdve kissé lassúnak, már-már betegnek tűnik, de azért kiderül, hogy a cica nem vitte el a nyelvét, tehetséges (hallás után képes megtanulni éneket, dalokat ír), életre való, miközben a Sors nem bánt kesztyűs kézzel vele a múltjában... lassan (tényleg lassan) meg is tudjuk, mi történt.
Szomorú, ahogy sodródni kénytelen "ágról ágra", ahogy megismerik a múltját. Mintha leprás lenne.
Kemény anyag. Valódi dráma, amiben a koreaiak nagyon otthonosan mozognak (elég, ha csak a sorozataikra gondolunk). A közel 2 órás játékidő révén nem volt szükség az amcsi szájbarágásra, és jót is tett a sztorinak. Néhány mondat olyan ütős, hogy az ember hirtelen szinte levegőt sem kap.
Csak azoknak ajánlom, akik valami komolyra vágynak az amcsi popcorn mozik helyett. Akik pedig kíváncsiak rá, tényleg készüljenek fel a lassúságra, adjanak időt neki!
//Az akkor 22 éves Jeong In-seon nagyon bejött.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.11. 07:58:07 -
Szertintem nezd meg ujra a filmet. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudott csak ugy elore menni, Fingja nem volt, hogy mikor es hol lesz a bombazo. Azt se tudta, hogy onmaga lesz. Elore kuldtek, ha jol emlekszem 75be mint nyugdijas ugynok de az ido utazo gep megsemmisitoje nem mukodott. Kozben rajott, hogy le kell mennie a mosodaba mert ott lehet a gyilkos. Ott volt. Megolte es valszeg belole is a bombazo lesz. Ott van az ido utazo gep ami nem semisitette meg magat. Tehat mukodokepes. Az egesz tokeletesen klappol. Lesd meg ujra. Nagyon ugyesen ki van talalva a film. -
Fury
Ha azt az utolsó fél órát kicsit jobban átgondolják, simán verte volna a Ryan közlegényt-t (nálam). Amit a műfaj elvár manapság, ott helyén volt a film. Pitt rutinból volt k.jó ebben is, Shia LB pedig egész érett alakításokban tetszeleg mostanság (vmelyik nap láttam Sia új klipjét is, marha jó volt abban is szerintem - művészi vonalon), talán még lesz belőle valami.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Összességében egy nagyon jól összerakott háborús film. -
Kung fu Jungle 2014
Amilyen verekedéseket ebbe a filmbe leművelnek az áll leejtős. Úgy ropogtatják benne a csontot mint én a Lays-t filmnézés közbe. Tényleg sajnálatos hogy eleddig Donnie Yen filmjei nem keltettek akkora visszhangot mint mondjuk Jackie Chan vagy Jet Li alkotásai, de az biztos hogy Yen nagysága csakis hozzájuk mérhető. Sőt még rájuk is ver egy negyedhosszal.
Nyugodtan kijelenthetem hogy az Ip-Mant ez a film keresztbe lenyeli és utána még fütyörészve ki is szarja. Nagyon ott voltak a harcok. Nem is húzták az időt az unalmas üresjáratokkal, kőkemény akció van benne, csak arra koncentrál. Jópár arc vissza is köszön az Ip-Man-ből, szóval a szereplőgárdára sem lehet gondunk.
Azta kutyafáját, ezzel a tudással a Kaliforniai Állami Fegyház összes nehézfiújából pillanatok alatt aprófát lehetne csinálni. Mikor Yen egy börtönben 17 elítélt egyidejű támadását hárította el csak pislogtam: ilyen nincs. A való életben valószínűleg nincs is, de ez a film annyira profin kivitelezett hogy tökéletesen elhitette velem hogy Donnie Yen egy emberfeletti lény.
Na persze vannak még nála is durvábbak: egészen pontosan egy mestereket gyilkoló nagymestert kell elkapnia, és hát az nem könnyű ha az ellenfél mindig egy lépéssel előtte jár.
8/10 -
világos.. már homályos emlékeim vannak. -
S szerinted, miért is írtam spoilerben mindazt, amit?
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mindenkinél el szokott pattanni a cérna egy idő után, és ilyen eseménysornál el is pattanna...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.10. 17:42:10 -
akkor az is a naplóban volt amikor Ben agresziv volt a rendőrségen mikor bevitték az apját a nyomozó nő meg csak pislogott, hogy ez most mi? Ben-nek volt egy agressziv énje...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.10. 17:40:31 -
Nézd meg újra a filmet :))))
//SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nő kommentálta jelenetsorok között el is hangzik, hogy a naplót - a bizonyítékot, amit a kemencében helyez majd el, alig megégetve - úgy kell megírni, hogy legalább az eleje igaz legyen, aztán beindulhat a befeketetítés...
A film varázsa az, hogy Nicknek csak a vallomásai révén tudhatjuk, hogy mi volt igaz s mi nem. S mivel már ő is hazudott [tini szerető], a kétségek épp elegek ahhoz, hogy akár igaz is lehet érzése legyen az embernek, Amy vallomásának hallása után is... -
milyen megcsalás? ha jól emlékszem kitört belőle az erőszakos énje is és a földre lökte a nőt...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.10. 17:35:29 -
Kétarcú Január
0/10. Fos film, nem érdemes megnézni, ennél még a jogász is jobb volt :D
The Killing Room
Ez már nézhető, de ez sem a legjobb. SPOILER Be vannak zárva az emberek egy szobába, és "kisérlezetnek" rajtuk, párszor már lehetett ilyent látni. Talán még úgy jobb is lenne ha csak a film első negyede szólna erről, és a többi része menekülés vagy elrejzőtés stb. de sajnos nem így van, és olyan vontatott unalmas lesz már kicsit a végére.
Multkor megnéztem ezt az időujraátélős filmeket, abból pár:
12:01PM
Rövidecske film, se eleje se vége, be betudható annak hogy 1. rövidfilm tényleg :D 2. ezer éves kb. De egyszer megnézhető azért, a szinészi játék miatt is.
12:01
Ez már egy fokkal jobb, egész estés tv film, ahoz képest hogy ez is eléggé régi, egész jó, kis poénokkal, tudománnyal, stb. Jó volt benne az utós üldözés :D
Lé meg a Lola
eléggé látszik hogy német film, de kibírható, jók a zenék benne, meg a történet se rossz, egkét csavar meg vicces jelenet benne.
Retroaktív
LOOL. Nem rossz, de azért tele van orbitális baromságokkal. Köszönhtően a rendezőnek. De amugy nézhető film, akció, van benne szintén tudomány, sőt, ilyen téren kiemelkedő, mert vannak benen csavarok.
Repeaters
Eléggé beteg film de aki szereti az ilyen "tinifilmeket", annak kötelező. ÉRdekes hogy itt hárman is átélik ugyanazt a napot, és ugye az egyik bekattan, és lekszabol mindenkit :D bár a vége emiatt kicsit szar, de nézhető.
Pllangóhatás:
Hogy én erről a filmről még sose halottam :D gondolom a folytatásoknak semmi köze az első részhez, pedig tényleg nem lenne roszz ha folytatnák :O
-
Ha tudod, akkor nézd meg a Steins;Gate c. anime sorozatot - abban jól tálalták ennek a megoldásnak (***) a paradoxonitását.
*** = értelemszerűen, nem ugyanilyen dilemma volt a sorozatban, de a "miért nem..." dolog hasonlóképp felmerül.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.10. 12:29:55 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt vágom, hogy igazából a csaj és a csávó ugyanaz az ember, de akkor mi értelme van az egész időutazós dolognak? Nem lett volna elég annyi, hogy a csávó előre utazik az időben, és megöli saját magát, az öreg énjét? -
Ilyesmit keressél pár torrent oldalon fenn van.