1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    The Drop

Jelentem, Tom Hardy is beállt azoknak a színészeknek a listájába, akikkel nem szívesen maradnék kettesben! :) Nem semmi, amit ebben a filmben alakított. Maga a film nekem kicsit vontatott volt helyenként, de nagyon jól adagolta a feszültséget, szóval mégsem untam. Összességében szerintem nem volt rossz, a színészi játékok miatt egyértelműen érdemes megnézni 7/10

Jack Reacher

Már régóta meg akartam nézni, mert valamiért kimaradt, pedig szeretem TC-t. Nos, a film nem volt rossz, kellő akció és izgalom volt benne, bár a nagy csavart már a film első 10 percében lehet tudni, és aztán már csak azt várod mikor derül ki. Én jól szórakoztam a filmen, bár talán egy kicsit elnyújtották, éreztem helyenként időhúzást benne, de érdemes megnézni. 7.5/10

Elrabolva 3

Én aztán abszolút 0 elvárással ültem be a film elé, és azt mondom, egynek elment, egy unalmas vizsgaidőszakos péntek estén, haverokkal. Őszintén szólva, amit mindenki felhoz negatívumként, azt én is megemlítem, mégpedig, hogy a vágás az akciójeleneteknél követhetetlen. Baromira illúzióromboló, hogy az epicnek szánt akciójeleneteknél csak kapkodod a fejed, és igazából semmit sem látsz kb. Ezt leszámítva mondom, én elvoltam a filmmel, de moziban abszolút nem éri meg megnézni, és lefogadom Film+-on kb 2 év múlva játszani fogják, ahogy az előző részeket is, szóval azt simán ki lehet várni. Amúgy nekem 6/10-et megért. Egyszer nézhető.

Elpocsékolt idő volt, mert nem tetszett neki. Ízlések és pofonok. Ezt tiszteletben kell tartani, nem kötekedni.

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.12. 00:23:16