1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Srácok bocs az offért, de már nagyon ki vagyok és a segítségetek szeretném kérni. Előrebocsájtom, hogy mindez az én hibám. Buszon utaztam (temetésre, hova máshova), az hirtelen fékezett, de olyan brutálisan, ha nincs velem szembe a kapaszkodó simán perecelek. Hiába a kezdeti öröm, hogy nem történt károsodás, ez otthon az inverzébe váltott át amikor kivettem a cuccukat. A válltáskámban lévő táblagép képernyője szarrá tört, egy Asus Memo Pad 8 colosról van szó, a töltő sajnos pont a képernyő előtt volt, így az erő a... bazz mindenki tanult fizikát ne írjam mér le. A csere többe van min ha vennék egy újat. Az ideg többszörösen szétbasz, mert most összegyűjteni a pénzt megint rohadtul nincs kedvem. Amikor már ott tartottam, hogy oksa a pénz megvan, mindig akadt valami szaros kazánjavítás ha nem akarok nyárig fagyoskodni, vagy egy baszott ramcsere.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na jó, a kurva nem számít a colát meg mint kedvezményt adta... volna ha nem a punciról akartam volna magamhoz venni, de Istenem utána belenyalni abba a gyönyörű, illatos, ázsiai...
    Szóval amellett, hogy bevált életem hedonista álma, szar került a palacsintába. Anyagilag lenullázódtam, azonban 35 éve foglalkozok zenével. Ha van valakinek egy legalább 4 magos 1.6Mhz-s, wifis, hátul min 5mp, elöl legalább 3 kamerája, elcserélném anyagilag jóval többet érő Yamaha, Behringer basszus/multi effektre, effektekre. Hogy miért itt tettem ezt közzé f@sz se tudja. Bocsánat, nem akartam illetlen lenni.-