1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • akyyy
    Kétarcú Január
    0/10. Fos film, nem érdemes megnézni, ennél még a jogász is jobb volt :D

The Killing Room
    Ez már nézhető, de ez sem a legjobb. SPOILER Be vannak zárva az emberek egy szobába, és "kisérlezetnek" rajtuk, párszor már lehetett ilyent látni. Talán még úgy jobb is lenne ha csak a film első negyede szólna erről, és a többi része menekülés vagy elrejzőtés stb. de sajnos nem így van, és olyan vontatott unalmas lesz már kicsit a végére.

Multkor megnéztem ezt az időujraátélős filmeket, abból pár:

12:01PM
    Rövidecske film, se eleje se vége, be betudható annak hogy 1. rövidfilm tényleg :D 2. ezer éves kb. De egyszer megnézhető azért, a szinészi játék miatt is.

12:01
    Ez már egy fokkal jobb, egész estés tv film, ahoz képest hogy ez is eléggé régi, egész jó, kis poénokkal, tudománnyal, stb. Jó volt benne az utós üldözés :D

Lé meg a Lola
    eléggé látszik hogy német film, de kibírható, jók a zenék benne, meg a történet se rossz, egkét csavar meg vicces jelenet benne.

Retroaktív
    LOOL. Nem rossz, de azért tele van orbitális baromságokkal. Köszönhtően a rendezőnek. De amugy nézhető film, akció, van benne szintén tudomány, sőt, ilyen téren kiemelkedő, mert vannak benen csavarok.

Repeaters
    Eléggé beteg film de aki szereti az ilyen "tinifilmeket", annak kötelező. ÉRdekes hogy itt hárman is átélik ugyanazt a napot, és ugye az egyik bekattan, és lekszabol mindenkit :D bár a vége emiatt kicsit szar, de nézhető.

Pllangóhatás:
    Hogy én erről a filmről még sose halottam :D gondolom a folytatásoknak semmi köze az első részhez, pedig tényleg nem lenne roszz ha folytatnák :O