1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tinman #87496
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, neked is biztos az a vágyad, hogy egy nyilvános klozettbe dugd a nyelved, mert a prostik ez a szint, hiába szépíti bárki.

ON:

Borgman

Le a kalappal a rendező előtt! Soha nem hittem volna, hogy képes leszek egy ekkora szemetet végignézni és a rendező mégis elérte a célját: végignéztem. Úgy sikerült neki, hogy nem akartam elhinni, hogy a film első 20 perce után levágható teljes sztorit lesz képe tényleg úgy végigtolni ahogy gondoltam és de!

Persze itt-ott 1-2 random marhaság belecsúszott, egy kis fárasztó művészkedés egy kis bújtatott társadalomkritika, aztán már nem is bújtatott, hanem teljesen nyílt... na és a film zsenialitása abban rejlik, hogy azt hiszed, hogy ez idővel majd egy valamire való thrillerré forrja ki magát, de végül aztán nem, és ott állsz/fekszel egy derekas adag fekáliacunami alatt, mert ezt borítják rád majd' 2 órában. Pazar.

A legjobb jelenet amikor jó éjszakát van, kint meg vígan delel a nap, aztán a következő jelenetben, mely a történet szerint kb. 1 perccel később játszódik már holt sötét van. Zseniális megoldás, Uszkár-díjat neki!

A szereplőket külön dicséret illeti! Ha azt volt a cél, hogy egy totálisan amatőr, tehetségtelen gárdát alakítsanak egy elbaxott filmben, az rettentő jól sikerült.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kertész haldoklása külön szót érdemel, epic!

Értékelhetetlen szeméthalom/10.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.12. 13:49:06