1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Kung fu Jungle 2014

Amilyen verekedéseket ebbe a filmbe leművelnek az áll leejtős. Úgy ropogtatják benne a csontot mint én a Lays-t filmnézés közbe. Tényleg sajnálatos hogy eleddig Donnie Yen filmjei nem keltettek akkora visszhangot mint mondjuk Jackie Chan vagy Jet Li alkotásai, de az biztos hogy Yen nagysága csakis hozzájuk mérhető. Sőt még rájuk is ver egy negyedhosszal.

Nyugodtan kijelenthetem hogy az Ip-Mant ez a film keresztbe lenyeli és utána még fütyörészve ki is szarja. Nagyon ott voltak a harcok. Nem is húzták az időt az unalmas üresjáratokkal, kőkemény akció van benne, csak arra koncentrál. Jópár arc vissza is köszön az Ip-Man-ből, szóval a szereplőgárdára sem lehet gondunk.

Azta kutyafáját, ezzel a tudással a Kaliforniai Állami Fegyház összes nehézfiújából pillanatok alatt aprófát lehetne csinálni. Mikor Yen egy börtönben 17 elítélt egyidejű támadását hárította el csak pislogtam: ilyen nincs. A való életben valószínűleg nincs is, de ez a film annyira profin kivitelezett hogy tökéletesen elhitette velem hogy Donnie Yen egy emberfeletti lény.

Na persze vannak még nála is durvábbak: egészen pontosan egy mestereket gyilkoló nagymestert kell elkapnia, és hát az nem könnyű ha az ellenfél mindig egy lépéssel előtte jár.

8/10