106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Személyes: a Kill Bill széria egy rakás trutyi.
  • Zephyr Retiring
    Na kérem.. akkor lássuk

Pulp Fiction (Ponyvaregény) 1994 IMDb

Köveket, illetve bocsánat: szavakat lehet előkészíteni, félő lesz akiknek akaratlanul is a lelkükbe gázolok

Tarantino egy zseni, ehhez kétség nem fér. Ám eme véreskezű alkotása egy rakás trutyi.
    Tiszta románc, Született gyilkosok, Alkonyattól pirkadatig, Jackie Brown vagy Kill Bill széria..

De talán nem is Tarantino-t kellene hibáztatnom. Bruce Willis-el is lehetnek némi gondok. Példának okáért ott van a Sin City. Na akkora kakát is rég láttam már. Ha nincs Madsen, talán végig sem nézem. Bár így sem volt valami nagy élmény.
    Belekezdtem a Breakfast of Champions vagyis idehaza Bajnokok reggelije címen ismert mibe is? Az a film már olyan irdatlan nagy gáz, hogy a távirányítót is dühösen csaptam a falhoz. Hol van az a Bruce Willis, akit én szerettem? Hol van Joe Hallenbeck? És John McClane? Vagy a hős szerelmes Bill Capa? Hová tűnt John Smith és James Cole? Hogy Korben Dallas-ról már ne is beszéljek..
    Komolyan mondom, ha ez a Bruce gyerek jövő januárban nem tér vissza valami tökös Paul Kersey-ként, magam rángatom ki a sírjából Charles Bronsont, aki olyan bosszút áll rajta, hogy abból még Butch Coolidge-ként sem verekszi ki magát

Ebben a kultfilmmé avanzsált káoszban egyetlen jó jelenet van összesen, amikor Travolta kijön a budiból és szembe néz saját mordálya csövével.. Na ez volt az egyetlen pillanat, amikor pár másodpercre felvillant Bruce szemében a tökösség. Na jó, volt még egy, amikor visszament a szamurájkarddal a pincébe, ahol épp meghitt édeshármast játszottak a nagyfiúk
    De két fasza jelenet miatt hagy ne essek már hasra..
    Egyszer nézős volt, és nem pontozom. Nem fájdítva tovább ezzel is a rajongók szívét..
    Apropó..mi lett Jules-el?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vincent-et láttuk, hogy hasában golyókkal végezte..

Olyan mélyen csalódtam, hogy elő kellett szednem valami kellemesebbet vigaszként..

Erin Brockovich (Erin Brockovich, zűrös természet) 2000 IMDb

Akárcsak az előzően megtekintett alkotást, ezt is díj ajánlások garmada és pár jogosan kiosztott díj is kísér.

Amit tudni kell, megtörtént esemény alapján vitték vászonra, Julia Roberts full hitelesen formálta meg Erint, aki minden bizonnyal az életben is nagyszerű vitapartner lehet máig. A 90-es években kipattant vita az áramszolgáltatóval 2011-ben ismét folytatódott..
    "Eredményeik azt mutatják, a szennyezett terület kiterjedése kétszerese a szolgáltató által becsültnek, és a mérgező anyagok szintje is jóval magasabb a közöltnél. Néhány helyen négyszázszorosa az ajánlott közegészségügyi határnak. A szolgáltató szerint a szennyezés száz házat érint, a vízügyi szakember szerint azonban ez a szám közelebb van a 250-hez."

idézet Erin Brokovich 2011-es nyilatkozatából.

Ezek szerint vannak akik sosem tanulnak a saját hibájukból..

Harmadjára láttam a filmet, és még most is odaragasztott a tévé elé.
    10/9.

Az ünnepek lassan elmúlnak..s vele a..

Red Nose Day Actually (Végül is szerelem, vagy Igazából szerelem 2) 2017 IMDb

Hát ez kurva rövid lett Így az leszek én is. Csak két kérdésem van:
    1) hol vannak a többi régi szereplők?
    2) miért kellett értékes perceket pazarolni töketlen Bean ugyanazon poénjára?
    Különben meg erre mit is adhatnék pontot? Lett volna inkább 30 perc a régi szereplőkkel sorban..de nem..
  • grebber
    Brain on Fire

Durva milyen betegségek vannak..... és mégdurvább ,hogy ez a valóságban kőkeményen így van = mocskos sok ember hal meg mert félre vannak kezelve

De az orvoslás már csak ilyen nekik csak -1fő de eladtak sok sok gyógyszert
  • LasDen #98621
    DDL a Phantom Threadre készülve a nulláról megcsinált egy Balenciaga ruhát

Nagyszerű színész, kár hogy befejezi...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.12.28. 18:59:13
  • hawkie22
    The Foreigner (2017)

Jackie Chan újra itt van és olyan, mint régen volt. Nagyon jól hozza a film elején a megtört apát. Pierce Brosnan is jó a szerepében. A karakterek jól müködnek, sztori is van, igaz, már ezerszer is láttuk, de akkor is hoztak bele valami újszerüt. Remek kikapcsolódás volt, az a majd közel 2 óra hamar elrepült.

9/10
  • UUUU
    Te ezt a kritikat nem a SW 7. reszrol irtad ? Mert ha elvonatkoztatol az SW nevtol, kb ua. az egesz.
  • DantesHUN
    Pontosan így van. Ez a pofa, egy tini filmbe elment volna, mint ügyeletes bájgúnár. De itt nevetséges volt. Legalább sminkelték volna idősebbre. Ha már Dicaprió, oké már ő is korosodik, de rakás filmben sikerült úgy sminkelni, úgy beállítani hogy nem a titanocos kisfiúra emlékeztet.
  • Prof William
    A fiatal srácot én sem értettem. Nem mintha problémám lenne vele de amikor sokat megélt és túlélt elit ügynökként hivatkoztak rá az kissé röhejes. :)

A képregényben Valerian már elég közel jár a 40-hez. Egy ilyen alakról már jobban elhinném, hogy sokat megélt ügynök mint erről a fiatal Dicaprio klónról. :)
  • BaliBoy
    A szavazó topikban lehet szavazni a The Last Jediről. Hajrá!
    Szavazó topik
  • tigeroo
    nekem tetszett. a sztori különösképpen. életszerű, szimbolikus az egész, amit rá lehetne húzni a mai, modern háborús konfliktusokra, gyakorlatilag ez a háborút megszenvedőkről szól.

• IMYke2.0.0.0
    "Riley Keough* Would Like to Play Poison Ivy" --- oké. jöhet.
    //* = Elvis unokája.
  • DantesHUN
    Valerian és az ezer bolygó városa.

Nos ami jó volt: a film eleje. A hawai bolygón élő kopasz csillogó űrlények. Meg ahogy felépül az űrállomás, egyre nagyobb lesz és egyre több és különösebb faj jön és mindegyikkel kezet fogunk. Nagyon tetszett, jó kis összevágott anyag volt.

Aztán. A fajok, as fantázia. Sokszínűség. Ez is jópofa volt.

A főszereplő lány csinos.

Ami szar volt. A két főszereplő mint ügynök? Mármint olyan fiatal tiniket soroznak be a jövőben? Ez a gyerek volna a kemény legény? Oké ne egy Scharzennegger legyen, az is túlzás, de ne tejfeles szájú nyikhaj legyen már a szuperügynök. Nevetséges. Egy atletikus, sportos termetű, férfi akiről ellehet hinn hogy túl élt ez azt. Na, az kell ilyen szerepbe.
    Na és a társa Oké nagyon csinos,...de...nála is ugyanez a gond, hiteltelen!

A történet.. hülyeség. Meg a sztori szálak olyan szarul állnak össze, zagyván, a karakter motivációk semmilyenek.

Hát nem lett egy Ötödik elem. Az sokkal de sokkal jobb volt.
  • Jim Morrison
    Blade Runner 2049
    Nem tűnt hosszabnak nézés közben, mint az új sw. A képi világ, a hangok (nem is nagyon nevezném zenének) nagyon jó volt, szinte öröm volt nézni frameről framere.
    Lehet ha a sok utazgatásból vágtak volna le, akkor csak azzal nyertek volna fél óra játékidőt, de itt valahogy nem bántam, a sok 'átvezetőt'.
    Tetszett
  • IMYke2.0.0.0
    Mert
    épp az volt A CÉL, hogy ne jöjjön össze nekik - és hárman sikeresen el is érték ezt Noomi Rapace karakterének megpörkölésével.

Nekem bejött a Shadowrunos világ. Igaz, tőlem is 6/10-et kapott (a kihagyott ziccer(ek) miatt) - de úgy tűnhet, hogy az esetleges folytatások majd kárpótolnak (engem).
  • extra sensory
    "Mondjuk sajnálom, hogy törpöket nem mutattak a filmben..."

Törpöket...? :D Egész film alatt a kibaszott übermega Sötét Urat vártam, mert feszt emlegették, hogy így jön a Sötét Úr, meg úgy jön, és elpusztítja a világot, reméltem ez lesz a végén a nagy csattanó, erre meg se jelent az a geci. : /
  • CSOCSO
    Wonder Woman annyira szar volt, hogy azon csodalkozom barmit is elert a box officeokban.

Blade Runner 2049 (2017)
    Ridley Scott rengeteg 2 es fel oras filmet forgatott mar. Tudnia kene, hogy jo vagy rossz-e tul hosszu filmeket forgatni. Nem hiszem, hogy ez volt a baja a filmnek. A regit tegnap neztem meg az ujat pedig most fejeztem be. Nagyon tetszett az uj de szerintem hozza jarul az is hogy a regit pont elotte neztem meg. Rengeteg kapcsolodas volt a regi filmhez ami valszeg baromira nem jelentett volna semmit [ ha nem latom elotte a regit]. Szerintem ez lehetett az emberek legtobbsegenek a baja. Rengeteg ember valszeg ugy ult be hogy tul reg lattak a filmet avagy meg sosem. Igy a film veszt az ertekebol.
    Nekem nagyon tetszett az uj resz, bar valszeg ujra nezni nem fogom a kozeljovoben. Talan soha :D
    Mikozben neztem az jutott eszembe, hogy bar hasonlo kaliberu Alien folytatassal jott volna ki Ridley... :(

Miert nem vittek tovabb azt a szalat, hogy fia is van es a K ugynok ( Joe az?) Amugy azonnal levagos volt mikor flashbekje volt K nek a pacijaval a kezeben a fa gyokerere firkantott datum miatt, hogy valami az o gyerek koraval lesz kapcsolatos. Utanna meg az is levagos volt, hogy a csaj a huga ( marmint deckerd lanya) aki el volt zarva az uveg kalitkaba merthogy valami betegseggel szuletett

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.12.28. 02:01:58
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, senkit sem lep meg: "Star Wars: The Last Jedi Passes Wonder Woman At U.S. Box Office

(The Last Jedi) "While the film has received overwhelmingly positive reviews from critics , the fans are mixed with many calling it either the worst or the best film in the saga with a 52 percent score on Rotten Tomatoes . Despite the disparity, the film is still bringing in the cash for Disney, topping the box office competition and earning over $500 million globally during its first week. The film is expected to break $800 million after less than two weeks in theaters and is predicted to hit a staggering $1 billion total in the box office this week."

"A new report on Deadline reveals that The Last Jedi has passed the mega-hit Wonder Woman as the second-highest grossing film of 2017. The DC Comics film made a total of $412.6 million at the U.S. box office with The Last Jedi passing it this week at $423.7 million. The film is also expected to pass Disney’s other hit, Beauty and the Beast starring Emma Watson, which totaled at $504 million. The film made made $28.1 million yesterday, which is a bit higher than Christmas day’s $27.4 million."
  • Tikal #98607
    pff, nekem nem volt bajom a hosszával, majd most újra nézem és meglátom hogy fogok e forgolódni a fotelban... moziban abszolút lenyűgözött és öröm volt nézni minden képkockát, gyönyörűen volt fényképezve.. no meg a zene :)

ps: Ridley Scott meg inkább csak ne szólaljon meg, inkább húzzon haza és gondolkozzon el mit is baszott el a két alien moziban, mert ha csak annyi bajuk lett volna hogy hosszúak...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.27. 21:34:44
  • hawkie22
    Ma meglestem az új Jumanjit. Mit mondjak, rég szórakoztam ilyen jól. A mozi tömve volt, pedig délutáni elöadás volt. A karakterek közti kémia nagyon jól müködik, mindenki láthatóan élvezi a rá osztott szerepet. Az egyetlen, aki egy kicsit kilóg a sorból, az a fögonosz, de öt viszonylag keveset látjuk. :)
    Kellemes délutáni kikapcsolódás volt. 8/10.
  • LasDen #98605
    Az NC-17-et amúgy is kerülik a készítők. Az R effektíve ugyan az és hatalmas áldozatokat sem kell hozni a kettő között. Még a Rob Zombie féle őrültek sem akarják a filmjüket NC17 alatt bemutatni...
  • IMYke2.0.0.0
    A cikk HAT ÉVVEL ezelőtt íródott, de megállja a helyét --- és érdekes, hogy előkerül a "lehülyítés" témaköre is (igaz, nagy mentegetődzéssel igyekezvén azt tompítani), mint a közérthetőség nyelve: "5 Hollywood Secrets That Explain Why So Many Movies Suck"
    Cracked.com - America's Only Humor Site

Összefoglalva, lefordítva:
    1 - nem az íróknak jut eszébe a film témája, hanem a pénzt hozóknak (idióta ötletre kell filmet írni)
    2 - minden lebutítva a nemzetközi piacnak (közérthetőség, te vagy a hívószó)
    3 - a megvalósult ötletekkel szemben 10x annyi nem elkészült anyag kerül Hollywood "tulajdonába" -- és hiába jók: eltűnnek, mert a "Piac" közben elszaladt az ötlet mellett...
    4 - játék és szenvedés a besorolásokkal (MPAA és az ún. NC-17 (No One 17 and Under Admitted; eredetileg: No Children Under 17 Admitted)) --- a "bátrabb" filmeket nem mutathatják be a széles közönségnek (vagy egyáltalán nem, és (kábel)tévékre szorulnak, vagy DVD/BD-re), vagy lecsonkítják, vagy elmaszatolják a durva részeket = csalódás a közönségnek, csalódás a pénzszámolóknak.
    5 - a "merchandise" az Úr
  • IMYke2.0.0.0
    Ridley Scott: Blade Runner 2049 Was 'Too Long'

"Ridley Scott believes Blade Runner 2049 flopped at the box office because the movie was simply too long. The sci-fi sequel directed by Denis Villeneuve received great reviews but has made just $258 million worldwide on a reported budget of up to $185 million. The movie clocked in at a lengthy 163 minutes, though an early cut was even longer, running for 4 hours ."

"Speaking to Al Arabiya , Blade Runner 2049 producer Ridley Scott gave his typically terse breakdown of why the sequel flopped. “It’s slow. It’s slow. Long. Too long. I would have taken out half an hour,” Scott said. By contrast with Villeneuve’s nearly three-hour film, Scott’s original Blade Runner ran for just 117 minutes. Scott’s 2007 Blade Runner “Final Cut,” the last of many versions, maintained the same 117 minute running time."

"In a different interview, Denis Villeneuve also said that he continues to grapple with the reasons behind Blade Runner 2049‘s failure . Villeneuve did admit the movie was perhaps too long. However, he also argued that audiences simply weren’t familiar enough with the movie’s world to get interested in a sequel. Villeneuve says overall it’s a “mystery” to him that the movie didn’t do better.

So, would cutting 30 minutes from Blade Runner 2049 have helped the film as Ridley Scott suggests? On a practical level, removing a half-hour would have let theaters squeeze in more showings – an important consideration with any big-budget movie. In terms of pacing, losing 30 minutes in the right spots would have led to a tighter movie. A brisker pace might have helped stave off criticisms that Blade Runner 2049 is boring . Of course, what some describe as “boring,” others call “hypnotic.” For Villeneuve, creating an immersive film was clearly more important than playing to short attention spans. Scott, a guy who balances filmmaking craft with business sense, would likely argue Villeneuve should have paid more attention to commercial concerns.

Ultimately, no one knows if a shorter Blade Runner 2049 would have caught on with audiences. Perhaps it would have helped. Or perhaps, all-in-all, a big-budget Blade Runner sequel was simply never a viable box office proposition ."
  • Zephyr Retiring
    Nyilvánosan még nem mutatkozom a véleményezéssel, mert kicsit még szégyenlem magam és bosszankodom..
    ..egyrészt azért, mert egy elsőként nézek egy 1994-es Tarantino alapművet, ami eddig valahogy mindig kimaradt, másrészt meg amiatt, hogy még a híres diszkótáncos klubjelenet előtt bealudtam rajta, hasamon a megzabált szaloncukrok fényes papírjaival
    Aztán arra ébredtem, hogy az asszony Viberen üzente, hogy szilveszterkor is ügyelni fog...
  • Tikal #98601
    már ideje volt, nem tudom hogy birta eddig az asszony
  • Kmarha
    Die Hard maraton szag a levegőben :DDD
  • Zephyr Retiring
    Még két nőknek szánt alkotást hősiesen végignéztem az asszonnyal. A két mű közel 5 órás

Winter Solstice (Téli napforduló) 2003 IMDb

Ha valakinek mond ez valamit, két ismertebb név a filmből: Geraldine Chaplin (döbbenet, hogy az egykori szexbálvány hogy megöregedett) és Petya, vagyis Sir Peter Ustinov, aki viszont a '68-as Feketeszakáll szelleme óta meg szinte semmit se

Sztori ultraröviden: Nő szétszórja a hamvait egykori párjának, és aztán új életet kezd.
    Férfi eltemeti feleségét és kislányát, majd új életet kezd. Kettejük sorsa egybefonódik, valamint képbe kerül még pár pasi és csaj, akik szintén összemelegednek így vagy úgy
    10/6.

The Prince & Me (Én és a hercegem) 2004 IMDB

Az Eddie Murphy féle "Amerikába jöttem" alapján íródhatott sztorit senki se hagyja ki, aki kicsit is szereti Julia Stiles bájait illetve nagy száját
    Főként miatta: 10/8,5.

És, mivel az asszony ma már melózik, már én is nézhetek végre valami tökös, köpködős, férfiaknak készült műremeket
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.27. 08:05:13
  • Jim Morrison
    Ja, arra gondoltam. Star wars fanokat kerdeztem anno rola, ok is ugy nyilatkoztak, hogy voltak reszek amikor nem kell odanezni...:) mar az elejen tobb miert kerdes hangzott el bennem , mint kellene.

Legalabb neked tetszett:)
  • Kmarha
    :D
    Még kell jó pár év, és majd megedződik az Alien-en és a Terminátoron :D
  • Kmarha
    Spoiler gyanú is ON

War for the Planet of the Apes - A majmok bolygója: Háború

A vietnámi háború egy tragikus végű összecsapását átélvén a Szövetség (Fellowship) elindult Mordor felé, hogy megkeressék az igencsak elmebeteg Szauron Harrelson-t. Útbaigazítást is kapnak a Zöld szemű (a jó) Szméagoltól, de hőseink így is hamarost Schindler listájának táborában találják magukat. 28 Nappal Később jól megtervezett Nagy Szökést végrehajtva szorulnak kettős tűz közé a támadó világháborús sereg és a Holnap után jégzuhataga közé, hogy végül Mózes vezesse el népüket az Ígéret földjére.

Ja, a film minden egyes eleme ismert, látott, ne adj Isten, még talán lopott is. Mégis, az írok és a rendező, olyan szépséges egésszé gyúrták össze, hogy egy másodpercre sem tűnt fel, hogy több mint két órája nézem. Megható, izgalmas, látványos, minden tekintetben kielégítő. A fenébe is, volt hogy szorult a torkom, pár majom (és néha ember) sorsa miatt.

Kaptunk némi magyarázatot, hogy globalice mi is eshetett (esik majd meg) a világ többi részén. De külön plusz pont, a rengetek visszautalásra a 68-as nagyremekre (Alpha és Omega (jó, ez talán a második vagy harmadik régi részben volt), Nova, a vírus, a tó, stb)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.12.26. 22:32:08
  • Jim Morrison
    neten fellelhető trailerben a végleges hangja van? kíváncsi vagyok.

4-5 napja néztem egyébként angolul a filmet, nem volt rossz. fogalmam se volt mire számítsak, erős kezdés után gyorsan képbe kerültem. Nem vagyok egy nagy horror néző így pontosan megítélni se tudom milyen horror vonalon a film, de szerintem jóféle volt. pontozni kéne talán 7/10. gyerekszínészek hál isten a jobbik fajtából vannak, nem kapartam a falam miközben néztem őket ahogy színészkednek.
  • davidka003
    Jesszus gyerekek, The IT-nek a magyar hangja a bohócnak valami botrányosan rossz. Nem vagyok nagyon hisztizős a magyar szinkronok miatt de ez most kifejezetten szarul sikerült.
  • CSOCSO
    "Gyerekeknek kicsit ijesztő és abszurd" ( nightmare before christmas)

5 eves fiam tegnap el birta inditani a Netflixen. Amugy is megjott a felos korszaka 4 eves kora kozepere, de csak el birta inditani pedig tobbszor raszoltam, hogy kapcsolja ki mert az nem jo neki es felni fog. -Nem, nem! Jo ez!
    aha..
    Nezte par percig es vegulis kikapcsolta :D
  • CSOCSO
    Blade Runner (1982)

Mivel az uj reszt is be lehet mar szerezni, gondoltam meglessuk az elso reszt. Asszony nem is emlekszik, hogy latta-e valaha , en meg meg mar nagyon reg neztem. Semmire nem emlekszem, azon kivul, hogy valaki tort magyarral benyog egy mondatot.
    Megertem, hogy regi es anno tuti baromi nagyot utott de mai fejjel... Maga a szineszkedes is nagyon erdekes volt. A verekedesi koreografia szanalom.Az utolso ket robot ( a szoke csaj meg a szoke pasi) nagyon balerinas volt a sok ciganykerekezessel meg futkarozassal. Az egesz megjelenese a csavonak tok erdekes volt a vegen. Olyan erzesem volt mintha valami "Art" ot probaltak volna csempeszni a filmbe. Vagy talan probálták a robotos mozgasra fogni ez a balerinas felmeztelen futást? En elvoltam a filmmel. Felesegem -aki egyebkent megnez mindent velem- mar nagyon szenvedett.

A robot csaj vergodos-visongos-stroboszkopos jelenet meg valami omazs volt az alien szamara? Full Alian szaga volt a dolognak.

Legyen 5/10
    A diszlet 82 hoz kepest jo volt. a Szineszi jatek pocsek! Zene jo. Sztori ok de a film tul rovid volt.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.12.26. 14:12:55
  • Zephyr Retiring
    A Bad Moms Christmas (Rossz anyák karácsonya) 2017 IMDb

Mivel idén karácsonyra, vagy már minden karácsonyi filmet megnéztetek, vagy csak direkt elkerültétek, ezért kénytelen voltam legalább én tartani a hátam helyettetek..

Először is, ez egy baromira vicces film. Továbbra is mindenki hozza a saját már megszokott lökött, vagy szerény, vagy peches, vagy nagyszájú formáját..és "végre" megismerhetjük hősnőink édes(kedves)anyukájukat is
    A jelenet, ahol leesett az állam, konkrétan..
    ..a sztriptíztáncos pasi hereszőrtelenítés utáni segglyuk szőrtelenítése

..durván odatette magát, bár meg sem kéne lepődni ha figyelembe vesszük Carla eddig megszokott beszédstílusát..

Mindent összevetve: kellemes kis karácsonyi mozi ez minden szabadszájúságot elnéző, ezen filmnek megfelelő humorérzékű egyénnek.
    10/9.
  • Zephyr Retiring
    Ez részemről átfutva egy kifejezetten jó film lista. Köszönet érte..

Amin meglepődtem, hogy ezek közül eddig egyetlen alkotást sem láttam, így lesz mit pótolnom :)
  • Riddick21
    Listagyártási szezon van, úgyhogy ha valaki elakadt volna ebben a rohadt erős évben, itt a saját ajánlóm, vitaindítónak esetleg érdekes lehet.
    Amúgy 22 film címe merült fel az összeállítása közben, ami nagyon durva, főleg ha eszembe jut, hogy valamelyik évben top 5-öt tudtam összehozni csak!
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Everly" / (Everly) - 7/10
    (2017.12.25) (93 perc, amerikai) - Action, Thriller

Mikor nézzen meg egy férfiember egy ilyen plakáttal hirdetett filmet, ami karácsony éjjelén játszódik, ha nem karácsony ünnepe alatt?
    Salma Hayek bomba nő. S kiderül, hogy vele sem szabad szórakozni, hogy ha a családjáról van szó.
    Nekem bejött, és ajánlom a cuccot.

//A színésznő fincsi alakját, dekoltázsát frankón, és hosszasan csodálhatjuk - nem utolsó szempont.
  • Norbi1990
    Wheelman
    Az egész film autóban játszódik és telefonon történnek a párbeszédek többsége.
    Ennek ellenére szerintem nem rossz film, bár én több akció, üldözéses jelenetre számítottam.
    10/7
  • BaliBoy
    Tudod mit? Legyen igazad! Mekkora ordenáré nagy hiba! De az persze nem zavar, hogy a TLJ komplett története egy logikai bukfencre épül!
  • DantesHUN
    És kit rettentett el az esőben amit senki se látott? Ugyanmár.