1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Még két nőknek szánt alkotást hősiesen végignéztem az asszonnyal. A két mű közel 5 órás

Winter Solstice (Téli napforduló) 2003 IMDb

Ha valakinek mond ez valamit, két ismertebb név a filmből: Geraldine Chaplin (döbbenet, hogy az egykori szexbálvány hogy megöregedett) és Petya, vagyis Sir Peter Ustinov, aki viszont a '68-as Feketeszakáll szelleme óta meg szinte semmit se

Sztori ultraröviden: Nő szétszórja a hamvait egykori párjának, és aztán új életet kezd.
    Férfi eltemeti feleségét és kislányát, majd új életet kezd. Kettejük sorsa egybefonódik, valamint képbe kerül még pár pasi és csaj, akik szintén összemelegednek így vagy úgy
    10/6.

The Prince & Me (Én és a hercegem) 2004 IMDB

Az Eddie Murphy féle "Amerikába jöttem" alapján íródhatott sztorit senki se hagyja ki, aki kicsit is szereti Julia Stiles bájait illetve nagy száját
    Főként miatta: 10/8,5.

És, mivel az asszony ma már melózik, már én is nézhetek végre valami tökös, köpködős, férfiaknak készült műremeket
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.27. 08:05:13