1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Na kérem.. akkor lássuk

Pulp Fiction (Ponyvaregény) 1994 IMDb

Köveket, illetve bocsánat: szavakat lehet előkészíteni, félő lesz akiknek akaratlanul is a lelkükbe gázolok

Tarantino egy zseni, ehhez kétség nem fér. Ám eme véreskezű alkotása egy rakás trutyi.
    Tiszta románc, Született gyilkosok, Alkonyattól pirkadatig, Jackie Brown vagy Kill Bill széria..

De talán nem is Tarantino-t kellene hibáztatnom. Bruce Willis-el is lehetnek némi gondok. Példának okáért ott van a Sin City. Na akkora kakát is rég láttam már. Ha nincs Madsen, talán végig sem nézem. Bár így sem volt valami nagy élmény.
    Belekezdtem a Breakfast of Champions vagyis idehaza Bajnokok reggelije címen ismert mibe is? Az a film már olyan irdatlan nagy gáz, hogy a távirányítót is dühösen csaptam a falhoz. Hol van az a Bruce Willis, akit én szerettem? Hol van Joe Hallenbeck? És John McClane? Vagy a hős szerelmes Bill Capa? Hová tűnt John Smith és James Cole? Hogy Korben Dallas-ról már ne is beszéljek..
    Komolyan mondom, ha ez a Bruce gyerek jövő januárban nem tér vissza valami tökös Paul Kersey-ként, magam rángatom ki a sírjából Charles Bronsont, aki olyan bosszút áll rajta, hogy abból még Butch Coolidge-ként sem verekszi ki magát

Ebben a kultfilmmé avanzsált káoszban egyetlen jó jelenet van összesen, amikor Travolta kijön a budiból és szembe néz saját mordálya csövével.. Na ez volt az egyetlen pillanat, amikor pár másodpercre felvillant Bruce szemében a tökösség. Na jó, volt még egy, amikor visszament a szamurájkarddal a pincébe, ahol épp meghitt édeshármast játszottak a nagyfiúk
    De két fasza jelenet miatt hagy ne essek már hasra..
    Egyszer nézős volt, és nem pontozom. Nem fájdítva tovább ezzel is a rajongók szívét..
    Apropó..mi lett Jules-el?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vincent-et láttuk, hogy hasában golyókkal végezte..

Olyan mélyen csalódtam, hogy elő kellett szednem valami kellemesebbet vigaszként..

Erin Brockovich (Erin Brockovich, zűrös természet) 2000 IMDb

Akárcsak az előzően megtekintett alkotást, ezt is díj ajánlások garmada és pár jogosan kiosztott díj is kísér.

Amit tudni kell, megtörtént esemény alapján vitték vászonra, Julia Roberts full hitelesen formálta meg Erint, aki minden bizonnyal az életben is nagyszerű vitapartner lehet máig. A 90-es években kipattant vita az áramszolgáltatóval 2011-ben ismét folytatódott..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Eredményeik azt mutatják, a szennyezett terület kiterjedése kétszerese a szolgáltató által becsültnek, és a mérgező anyagok szintje is jóval magasabb a közöltnél. Néhány helyen négyszázszorosa az ajánlott közegészségügyi határnak. A szolgáltató szerint a szennyezés száz házat érint, a vízügyi szakember szerint azonban ez a szám közelebb van a 250-hez."

idézet Erin Brokovich 2011-es nyilatkozatából.

Ezek szerint vannak akik sosem tanulnak a saját hibájukból..

Harmadjára láttam a filmet, és még most is odaragasztott a tévé elé.
    10/9.

Az ünnepek lassan elmúlnak..s vele a..

Red Nose Day Actually (Végül is szerelem, vagy Igazából szerelem 2) 2017 IMDb

Hát ez kurva rövid lett Így az leszek én is. Csak két kérdésem van:
    1) hol vannak a többi régi szereplők?
    2) miért kellett értékes perceket pazarolni töketlen Bean ugyanazon poénjára?
    Különben meg erre mit is adhatnék pontot? Lett volna inkább 30 perc a régi szereplőkkel sorban..de nem..