[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Wonder Woman annyira szar volt, hogy azon csodalkozom barmit is elert a box officeokban.
Blade Runner 2049 (2017)
Ridley Scott rengeteg 2 es fel oras filmet forgatott mar. Tudnia kene, hogy jo vagy rossz-e tul hosszu filmeket forgatni. Nem hiszem, hogy ez volt a baja a filmnek. A regit tegnap neztem meg az ujat pedig most fejeztem be. Nagyon tetszett az uj de szerintem hozza jarul az is hogy a regit pont elotte neztem meg. Rengeteg kapcsolodas volt a regi filmhez ami valszeg baromira nem jelentett volna semmit [ ha nem latom elotte a regit]. Szerintem ez lehetett az emberek legtobbsegenek a baja. Rengeteg ember valszeg ugy ult be hogy tul reg lattak a filmet avagy meg sosem. Igy a film veszt az ertekebol.
Nekem nagyon tetszett az uj resz, bar valszeg ujra nezni nem fogom a kozeljovoben. Talan soha :D
Mikozben neztem az jutott eszembe, hogy bar hasonlo kaliberu Alien folytatassal jott volna ki Ridley... :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miert nem vittek tovabb azt a szalat, hogy fia is van es a K ugynok ( Joe az?) Amugy azonnal levagos volt mikor flashbekje volt K nek a pacijaval a kezeben a fa gyokerere firkantott datum miatt, hogy valami az o gyerek koraval lesz kapcsolatos. Utanna meg az is levagos volt, hogy a csaj a huga ( marmint deckerd lanya) aki el volt zarva az uveg kalitkaba merthogy valami betegseggel szuletett
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.12.28. 02:01:58