[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Blade Runner (1982)
Mivel az uj reszt is be lehet mar szerezni, gondoltam meglessuk az elso reszt. Asszony nem is emlekszik, hogy latta-e valaha , en meg meg mar nagyon reg neztem. Semmire nem emlekszem, azon kivul, hogy valaki tort magyarral benyog egy mondatot.
Megertem, hogy regi es anno tuti baromi nagyot utott de mai fejjel... Maga a szineszkedes is nagyon erdekes volt. A verekedesi koreografia szanalom.Az utolso ket robot ( a szoke csaj meg a szoke pasi) nagyon balerinas volt a sok ciganykerekezessel meg futkarozassal. Az egesz megjelenese a csavonak tok erdekes volt a vegen. Olyan erzesem volt mintha valami "Art" ot probaltak volna csempeszni a filmbe. Vagy talan probálták a robotos mozgasra fogni ez a balerinas felmeztelen futást? En elvoltam a filmmel. Felesegem -aki egyebkent megnez mindent velem- mar nagyon szenvedett.
A robot csaj vergodos-visongos-stroboszkopos jelenet meg valami omazs volt az alien szamara? Full Alian szaga volt a dolognak.
Legyen 5/10
A diszlet 82 hoz kepest jo volt. a Szineszi jatek pocsek! Zene jo. Sztori ok de a film tul rovid volt.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.12.26. 14:12:55