106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kandurex
    Érdekes!
  • Kandurex
    Rém Rom

Animációs film gyerekeknek? brrr.... kizárt, ettől szerintem inkább félnének. Amúgy nem rossz, egy erős 6 / 10 simán visz!
  • barnie1990
    Le vagyok maradva,én is tudom.Csak nem akarok semmi jóból kimaradni. :)
  • Tikal #30439
    ja miota megy korulotte a felhajtás azota mindenkinek ez kell.... mondjuk én csak egy két részt birtam végig nézni, nem birom az ilyen sorozatokat, semmi értelmuk :)
  • schrank
    tudod mi az undorító ? az hogy amíg az m1-en megy egy jó sorozat addig senki nem nézte most meg nyávognak hogy honnan lehet letölteni az első évadot
  • Tikal #30437
    szerintem meg jobb mikor a pofámba mászik a képernyő és több száz vatton üvöltenek a görögök.... sok filmet nézek itthon én is, de azért van ami a moziba valo 15méteres vászonra, ennyi.... bezzeg a szellemlovast moziban nézted meg, ha megkérdeztél volna előtte azt mondtam volna neked hogy még otthon se nézd meg :)
  • barnie1990
    Tudom,hogy sokan szeretik itt a 24-et,én is meg akarom nézni,de sehol nincs az 1. évadhoz egy normális link.Miért,miért,miért???
  • barnie1990
    Szerintem azt azért nem nyomja le.A Borat nem kicsit erőltetett,sokkal kevesebb a jó poén benne.Az meg,hogy két meztelen férfi egymás seggét nyomja a másik arcába,épp elég undorító.
  • gettobuxa
    megnéztem a Borat c. filmet
    beszartam a röhögéstől párszor, szerintem ali g-t lenyomja simán :)
  • Kmarha
    De gondolkodj már. Te egy ferrárit akarsz összehasonlítani egy diablóval?!?! Ég és föld a különbség

Apocaliptico egy hitelesnek szánt, a kort bemutató film volt, némi rambozással a dzsungelben, mert azért kell izgalom is. (hogy nem egészen az lett belőle, mint amit akartak, már annak a filmnek a készítőjének a hibája)

A 300 egy képregény, rajzfilmesített filmnek szánták, hatalmas harci jelenetekkel, groteszk beállításokkal.

Most ha kiveszik a szörnyeket, a rajzolt háttereket, akkor mi marad? Csinálhatnának egy, a 80-as évekre jellemző, kosztümös filmet, de ők NEM AZT AKARTAK csinálni, hanem egy ilyent. Nem kell hogy tetszen, de fortyogni, hogy miért van benne ez meg az, meg miért ilyen, az egyszerüen baromság. Ők ilyen képivilágot akartak teremteni, hát ilyent teremtettek.

A tininidzsa teknősökbe is miért kellett mutáns teknösök, mikor lehetett volna az a film cime hogy a hihetetlen szamurájok, emberekkel eljátszva. De nem azt akartak csinálni belőle, hanem direkt mutáns páncélosok kalandjait, hát azt csinálták meg. Akinek nem tetszett, nem jött oda hogy de most miért kellett bele teknőc, meg patkány, akik az emberek között járkáltak.
  • schrank
    szerintem nyílvesszőkkel a testedben futkosni a dzsungelben 2 napig az is "szupertett" csak a szaros pc-kel még a kopár sziklákat is pixelesre rajzolták a növényzeten meg végképp elvéreztek volna
  • Kmarha
    mert a 300 most igy százmilliomodszarra is nem történelmi izé!!! Hanem beképregényezett hentelésre rámenős látvány film, melynek csak és kizárólag annyi köze van a rohadt történelelmhez, hogy a főszereplők neve, és a történetmag egy és úgyanaz mint ami a valóságban is volt.

A nem titkolt célja a rendezőknek az volt hogy számítógéppel egy olyan filmet csináljanak, ami azt az érzetet kellti hogy egy hősökkel szupertettekkel tarkított fantasztikus látványvilágú képregényt nézzel moziban.

Tényleg ilyen rohadt nehéz ezt felfogni és megérteni???
  • luckyboi
    Itthon néztem, döngött az 5.1. Jobb ez így. A Szellemlovast sikerült moziban, hála annak, most megint kimarad a cinema city az életemből min. 1 évig.
  • luckyboi
    Akkor az új kreatív film műfaj szerint: slow motion histisy (history+fantasy)
  • REALista
    Miért van olyan érzésem hogy moitoron keresztül nénzted meg nem pedig moziban...:D
  • schrank
    elméletileg a 300 meg az apocaliptico abból a szempontból egy kategória hogy mindkettő történelmi de szerintem a melgibzonos gci nélkül is jó lett nem tudom a 300-ba minek kellett ez a sok szar
  • luckyboi
    Remélem nem sértem meg senkinek az ízlését, de így , hogy nem volt szerencsém a 300 képregényhez, azt tudom elmondani, hogy egy pillanatnyi magával ragadó élmény, annyi nem volt a filmben. Áll-leesésről szó sincs. Semmitmondó számomra, szori.
  • barnie1990
    Ja az a 4..Tényleg elég tré lett,de még ha látnád az 5.-et.Az egész egy erőltetett szar.
    The Naked Mile a neve,ha érdekel nézd meg,már csak azért is,hogy lásd mennyire le lehet süllyedni.
  • Gladiator
    A Band Campről. nem tom az hanyadik.
  • barnie1990
    Te most a 4.-ről beszélsz vagy mégis...?
  • Gladiator
    Amerikai Pite - Táborozás (vagy vmi ilyesmi)

Annyira nem rossz, mint számítottam, de ettől fügetlenül borzalmas. Max. ilyen egyszer nézős kategória. Poén kb. 2 lehetett benne, sztori kiszámítható, stb.
    Viszont tisztelet amiért nincs benne egyetlen egy fingós / szarós poén sem.
  • precision
    Eddig még nem láttam az American History X -et, de valamelyik nap megnéztem. Jó film. Annyira mondjuk nem tetszett mint az "átlagnak" (sok embernél a személyes top10es listájában láttam), de egy 8,5 -et a 10ből mindenképp megérdemel.
  • Bandee1987
    De azt mondom, hogy ha hétvégén valaki kellemes programot tervez a barátaival/barátnőjével/ismerőseivel, akkor ahhoz ez a film jó választás.
  • Bandee1987
    jaja
  • barnie1990
    Moziban láttad?
  • Bandee1987
    Mr. Bean nyaral (Mr. Bean's holiday)

7/10

Elején elég gyengén indít, aztán a középére beindul a film, és lehet jókat röhögni rajta.
  • Kmarha
    Tényleg ritkásan szoktam adni 10/10-es osztályzatot.. így most sem teszem. 9,5/10-et viszont megér ez a film: Stranger Than Fiction

Már maga a szereposztás csábító: Will Ferrell, Maggie Gyllenhaal, Emma Thompson, Dustin Hoffman. Mindegyik tökéletesen játsza a szerepet ami rá lett osztva. És maga a történet?!!
    Lehet hogy elég müveletlen vagyok, de én még csak hasonló történettel sem találkoztam eddig.

A filmen lehet nevetni, sírni, és ha izgulni nem is, de reménykedni annál inkább. A film befejezése is így volt jó ahogy, bár lényegében pont emiatt vontam le az a felecske pontot. Valahogy túl lett hypolva a regény befejezése, pedig abszulute nem tenné rá a történetre a koronát (bár igaz, csak sejtjük mi volt az eredeti történet). Viszont ami lett belőle, még ha a vége olyan is amilyen, már tökéletes.

Nos, aki nem látta a filmet most képzelem hogy vakargatja a fejét, hogy miről is beszélek. A legegyszerübb megnézni minnél hamarabb, és kész! Kifogás nincsen.
  • barnie1990
    A Monk 1. évadjának felirataihoz tud valaki linket adni?Nem hiszem el,hogy már megint kifogtam egy sorozatot,amihez nincs felirat.
  • mark oh
    ma tuszjatszma a rtl-n. ez se régi film
  • CSOCSO
    nah latod pont ezert ruhellek bemutatokat nezni.. max teaser.. amugy en nem tudtam hogy terhes a csaj! nekem a filmben derult ki.. volt is meglepi.. nem ugy mint azoknak akik lattak a bemutatot.
  • Bucser
    88 Minutes

Al Pacino új filmje. Egy Thriller. Pacino egy Jack Gramm nevű pszichiátert játszik aki igazságügyi szakértő és az egyetemen tanít. Egyik "ügyfele" hála az ő vallomásának méreginjekció általi halálra készül. Ám egy reggel munkahelyén csönget az FBI, hogy a gyilkost akit kivégezni készülnek másolja valaki. Majd iskolába menet kap egy hívást. "Tik-tak Doc. You have 88 minutes to live" És a film beindul.

Nekem nagyon tetszett. Fenntartotta a feszültséget végig bár nem aza pörgős állandó félelemben tartó film volt inkább az a fajta thriller amiben mindenre megpróbál odafigyelni az ember, hátha többet tud meg az elkövetkező történésekről. nem arra figyelsz mi lehet az ajtó mögött mint egy hitchcock filmben. Hanem arra, hogy utalt-e a filmben addig valami arra, hogy mi van az ajtó mögött. Furcsának hangozhat ez a megfogalmazás, de ha nézed megérted. Szerintem jó film. Gondolkodós. Megnézésre ajánlom egy 7,5/10-el. (a gumiagyú Amcsik IMDB-n 6,4-el jutalmazták, de szerintem ez a film annál azért többet érdemel)

Tik-Tak Doc....
  • Calver
    el tudom képzelni h nehezen ment, Halálsoron az én 20 perces sitcomokhoz szokott lelkemnek is kemény dió volt a 3 órájával
  • Gladiator
    ez egy képregény adaptáció. abban volt...
  • Sephi
    Na megfogtam az Isten labat.

Steven Seagal Collection.Vol.1
    Steven Seagal Collection.Vol.2
    Steven Seagal Collection.Vol.3
    Steven Seagal Collection.Vol.4

• DaemoonHunter
    Megnéztem a 300-at moziban. Hát engem teljesen lenyűgözött! Kár, hogy így lett vége a történetnek, bár nem érte volna meg átírni a történelmet:D
    Én 10/9-et adok rá. Az 1 pont min. azért, mert nem rakták bele az utolsó csatajelenetet, csak amikor megindul a sereg, ezt még igazán megnéztem volna:) a másik pedig a sok mutáns:D nem hiszem, hogy ilyenek is léteztek akkor, bár ez is kellett bele, hogy mégjobb film legyen.
  • barnie1990
    A Halálsoron-t végre sikerült megnézni,nagyon nehezen szántam rá magam,de már akkor tudtam,hogy megéri.Egyszerűen zseniális,nem egy tucatfilm,és komoly mondandója van.Még szerencse,hogy nem vagyok az a sírós fajta.Eddig csak két film tudta kihozni belőlem:egy német romantikus dráma, amit a tv-ben láttam,és még mindig bennem él (japánban és amerikában játszódott),és a Tűzből nincs kiút (nagyon együtt lehet érezni a karakterekkel).
  • REALista
    Ez aztán a hozzáállás!Büszke lehetsz magadra...:D
  • Sephi
    Nos en TV2-ot nem nezek soha...RTL az meg non-stop megyen hatterbe.
  • barnie1990
    A Tv2 nagyon bekeményített,de hiába jönnek elő az új sorozatokkal meg filmekkel,ha még most se képesek belátni,hogy a műsorjaik (Sztárok a jégen,Activity,...) szart se érnek.Már bocs,de én hányni tudnék tőlük.
    Az RTL tele van szeméttel,úgyhogy azt abszolút nem is nézem.

Ez nem beszólás volt,csak elmondtam a véleményem.Nem hinném,hogy sértő volt.
  • Sephi
    Hoppa , azt nem lattuk vegig.