[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tényleg ritkásan szoktam adni 10/10-es osztályzatot.. így most sem teszem. 9,5/10-et viszont megér ez a film: Stranger Than Fiction
Már maga a szereposztás csábító: Will Ferrell, Maggie Gyllenhaal, Emma Thompson, Dustin Hoffman. Mindegyik tökéletesen játsza a szerepet ami rá lett osztva. És maga a történet?!!
Lehet hogy elég müveletlen vagyok, de én még csak hasonló történettel sem találkoztam eddig.
A filmen lehet nevetni, sírni, és ha izgulni nem is, de reménykedni annál inkább. A film befejezése is így volt jó ahogy, bár lényegében pont emiatt vontam le az a felecske pontot. Valahogy túl lett hypolva a regény befejezése, pedig abszulute nem tenné rá a történetre a koronát (bár igaz, csak sejtjük mi volt az eredeti történet). Viszont ami lett belőle, még ha a vége olyan is amilyen, már tökéletes.
Nos, aki nem látta a filmet most képzelem hogy vakargatja a fejét, hogy miről is beszélek. A legegyszerübb megnézni minnél hamarabb, és kész! Kifogás nincsen.