[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
88 Minutes
Al Pacino új filmje. Egy Thriller. Pacino egy Jack Gramm nevű pszichiátert játszik aki igazságügyi szakértő és az egyetemen tanít. Egyik "ügyfele" hála az ő vallomásának méreginjekció általi halálra készül. Ám egy reggel munkahelyén csönget az FBI, hogy a gyilkost akit kivégezni készülnek másolja valaki. Majd iskolába menet kap egy hívást. "Tik-tak Doc. You have 88 minutes to live" És a film beindul.
Nekem nagyon tetszett. Fenntartotta a feszültséget végig bár nem aza pörgős állandó félelemben tartó film volt inkább az a fajta thriller amiben mindenre megpróbál odafigyelni az ember, hátha többet tud meg az elkövetkező történésekről. nem arra figyelsz mi lehet az ajtó mögött mint egy hitchcock filmben. Hanem arra, hogy utalt-e a filmben addig valami arra, hogy mi van az ajtó mögött. Furcsának hangozhat ez a megfogalmazás, de ha nézed megérted. Szerintem jó film. Gondolkodós. Megnézésre ajánlom egy 7,5/10-el. (a gumiagyú Amcsik IMDB-n 6,4-el jutalmazták, de szerintem ez a film annál azért többet érdemel)
Tik-Tak Doc....