106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hello szerintem mindkettő nagyonjó film az éjszaka a múzeumban az egész jó vigjáték az éjszakai járat pedi egész jó thriller -
nekiálok este az éjszaka a muzemumban,meg a éjszakai járatnak.nem várok semmit egyiktöl sem,bár a muzemusrol csak jot hallotam -
megnéztem a ördög pradát visel cimü nem is tudom milyen kategoriáju filmet.talán egyszer nézhetö film,de sok ehez hasonlo film volt(a nyálas szerelemre meg a dolgozoi skerre értem). -
Shooter - 6/10
Egyszer, max 2x nézhetős film. A könyv sokkal jobb volt, de a film sem rossz, csak vannak benne zavaros részek és párbeszédek, izgalmakban sem bővelkedik túlzottan, de mondom, 1szer nézhető. -
Ez esetben reméljük sohasem nő fel!:D
Egyébként ha csak szimplán röhögni akarsz másfél órán keresztül akkor tényleg a Jay és Némabob a legjobb... -
Betudjuk fiatal korodnak:) -
Jersey Girl és Chasing Amy az kb egy szinten van.. az ott döntetlen:)
Mindkettő magánélettel foglalkozik egy eléggé megragadó stílusban szerintem:)
Clerks 1-2 és a Dogma meg valamivel több társadalomkritikáról tesznek tanúbizonyságot. -
Nekem pont a Jay tetszett a legjobban. :) -
Jersey Girl? Nekem az is teccet :D -
Nem mondod 
-
Ja.
Bár nálam sorrend legjobbtól leggyengébbig:
Clerks, Dogma, Clerks 2, Chasing Amy, Jersey girl, Mallrats, Jay and Silent Bob Strikes back.
Ízlések és pofonok na:) -
Ezt most komolyan mondod???
-
Most me'? Szerintem tok jo volt :) Atom baromsag non-stop :DD -
A valaha kikerült leggyengébb Kevin Smith film szerintem.... -
Én nem olyan régen néztem meg és nem annyira tetszett. A Fülke jobb szvsz. -
jefferson83 #30869 Én is csak ajánlani tudom, nekem tetszett. Egyébként onnantól kezdődik el a film. Minden filmben van olyan jelenet amin egyszerűen csak túl kell lendülni :) -
Tessék, válogass. :)
-
JACKASS!!!!!!!!!! -
Nem olyan rosz film szerintem a Mobil kb 10/7 adnék neki:) én is.
A főcím zenéje meg különösen tetszett. Azóta a remixeit hallgatom.
Viszont most néztem meg a The Ringer c. filmet. Mivel itt olvastam hogy Zidzsinek tetszet.
Hát megnéztem és mit kell mondjak nekem nagyon tetszett
Kicsit családias film de nekem akkor is tetszett, jó vólt látni a szellemileg visszamaradottak társaságát. Végül is ugyan olyanok mint mi átlag emberek, sőt még talán vidámabbak, életteltelibbek.
10/10 mert nekem nagyon bejött :) Nem olyan rossz színész Johny Knoxville, már az új Hazárd Megye Lordjaiba is tetszett(tavalyi vagy azelőtti mozifilmbe címét nem tudom pontosan most nem ugrik be, az ameikbe Jessica Simpsons is játszik). Kérdésem lenne hozzátok ti úgyis nagy fanok vagytok.
Tudtok hasonló beütésű fílm címeket mondani?
Ja meg olyan filmek is érdekelnének aminek Johny Knoxville a főszereplője.
Amit ismerek: asszem talán az: Emberek és Egerek
Asziszem ez volt az a film ahol két barátot mutattak be az eggyik szellemileg visszamaradott volt és nemtudta kontrolálni az erejét, ezért akaratlanul is megölt valakit. Ezért ez bajba is sorodorta.
U.i:Elnézést az elírásokért és a hibákért. Fáradt vagyok, megyek is alvadni, jóccakát
-
Lehet a Mobilnak kéne adnom egy esélyt.. én ott kapcsoltam ki amikor a szőke csajszi a széttört telefonnal ügyködve, a vezetékeket ide-oda kötve elkezdet véletlenszerü számokkat hivogatni. Ott döntöttem úgy, hogy ez a baromság engem aztán nem érdekel! -
Jay és Néma Bob visszavág most megy a tv2-n
-
Én még most is félek megnézni.Utálom a buzikat,de együtt tudok élni velük.Biztos jó a film,de nem tudnám elviselni,ahogy két csávó szerelmesen ölelkezik. -
jefferson83 #30862 Deja vu
Mikor leültem megnézni azt mondtam, hogy ha olyan izgis és mozgalmas lesz, mint az Időzavarban akkor tetszeni fog. Szerencsére nem kellett csalódnom. Nem bántam meg, hogy ezt a filmet választottam. 8/10 Több is lehetett volna, ha Eva Mendes játsza a női szerepet
-
Cellular (mobil) 7/10
Kim Basingernek az az elgyütürt feje ami a filmben van nem semmi.
Egész jó kis film volt.A Porschét azért lezúzhatták volna:)
Brokeback Mountain 8/10
Hát félve ültem le nézni a filmet de nem bántam meg,hogy megnéztem.
A tájak lenyűgözöek benne.A történet is frankó.Jogos az oscar... -
Ahhh koszi infot,kibaxott nagy film volt!! Plane ugy,hogy Amercian Armyval nyomom es fegyverek ..,minden topon volt!! -
Hannibal Risingm Voros Sarkany , BH es Hannibal -
ertettem kapiten! -
Smokin' Aces (Füstölgő Ászok)
A történet egyszerű és nagyszerű a maffia vérdijat tűzki egy bizonyos Buddy "Ásszok" Israelre.
1 Millió dollár a védíj. Ezen sok bérgyilkos kapva kap és mindenki Israelre pályázik. Közeben pedig az FBI is megakarja keresni Israelt a bérgyilkosok előtt.
Kocsit fura a vége, de összeségébe tetszet jó kis akciófilm, sok vérrel, nem is annyira unalmas jelenetekkel. Az tetszik a legjobban benne, hogy minden bérgyilkos sajátos módon, taktikával akarja kinyírni Israelt. Nekem nagyon tetszet, bár nem szoktam nézni ilyen filmeket ezt mégis megnéztem mert aszittem pókerezni is fognak benne,(hát nem
) de ahoz képest kellemeset csalódtam.
10/8
- 1 pont mert kicsit fora volt a vége
- 1 pont mert nem vagyok egy filmkritikus:) -
én is most néztem meg ezeket,természetesen a készítés sorrendjében
A Tégla
hát ez nálam simán 9/10,kicsit talán benne van hogy Scorsesevel elfogult vagyok,és gondolom az is hogy nem láttam az eredetit,de a lényeg:ez nálam ütött!A színészi gárda fenomenális,Matt Damon ilyen karaktert még nem játszott és bizony 5-re vizsgázott belőle,DiCaprio is nagyon jó volt,Nicholson meg kisujjából kirázta,talán egy kicsit néhol el is könnyelműsködte,ha lehet ilyet mondani színészi játékra egyáltalán.A sztorivezetés fenomenális volt,persze ilyen történetnél nehéz lenne elcseszni,és Scorsese megint megmutatta milyen jó színészvezetésben.A pici negatívum talán az volt,(most egy kis SPOILER)hogy már az első 30 perc után biztos voltam benne hogy itt nem lesznek nagy ölelkezések a végén,lévén nem lesz kinek-kivel,és ha már egy kis érdekes narrációval indított,amihez jött a "sötétben maradás",akkor ezekből a plusszokból lehetett volna a film további részében is,ha már Scorsese,akkor legyen végig önmaga,nem? :)
szóval mégegyszer leírom,ez nálam 9/10 -
szerintem nézd sorrendbe ahogy kijöttek. BH-->H-->VS -
A szitu a következő:nemrég néztem meg a Bárányok hallgatnak című alapművet,majd ezek után megszereztem a Hannibal-t és a Vörös sárkány-t is,de nem tudom melyikkel kéne kezdeni,hogy a hatás tökéletes legyen.Aki már látta,segíthetne.Kösz! -
"Donnie Darko:
Mi a franc volt ez? Meg kell néznem újra :)"
és újra,és újra,és újra,és... :) -
Lipi1980 #30852 Cukorfalat - Hard Candy 4/10
Hát sokkal jobbra (és durvábbra) számítottam, bár Ellen Page színészi játéka néha értékelhető volt, alapjában véve nem sokat ért! -
The Last King of Scotland
Forest Whitaker beteríti a vásznat, ami jót tesz a filmnek. Kegyetlenül megijesztett a viselkedése néha, elég pontosan hozta a megtört diktátort. A főszereplő srác sem volt rossz (lusta vok imdb-re menni, amúgy meg ismerős az arca...), sőt, csak hát ugye a szerepe...
Mert ezzel aztán ki is merültek a pozitívumok, valahogy déja vu érzés uralkodik el az emberen: ezt a fordulatot láttam már valahol, ez az érzés nem most kerít hatalmába először, ésígytovább. Pedig a film megtörtént esetet dolgoz fel, csak teszi mindezt olyan szájbarágósan, hogy ráértem közben egy csomó mindenen gondolkozni. Egyszerűen a fantázia által szült történetek csapból folyó kliséi köszöntek vissza minden kulcsjelenetben, ami nem a történet, hanem kifejezetten az előadásmód és a rendezés gyermekbetegsége.
Nem tudtam izgulni, délután a Die Hard 3mon szerintem magasabbra szökött a vérnyomásom az iskolából menekülős résznél. Az összes pontszám a színészeket illeti, a lusta rendezés miatt lemaradtunk az igazi drámáról és izgalmakról.
5/10 -
Bazd+ most nincs 2 oras hogy leujjel es megnezd a kedvemert? Hidd mar el nekem hogy nem egy politikai film hanem igenis egy KURVAEROS story tele izgalmas es szomoru jelenetekkel. Az ELET SZEP meg az egyetlen film ami megrohogtettet es megsiratott egyszerre. A Pianista is egy nagyon izgalmas film.
MOREH NEZD MEG OKET DE NE EGYMASUTAN VAGY LEMEGYEK HOZZAD ES SZIJELRUGOM A PICSAD! :DD -
nájt rájder -
sorrow #30848 Last King of Scotland.
A filmet néhány ponton lehet kritizálni, de Forest Whitaker hihetelen korunk Robert de Niroja. Megérdemelten kapta az Oscart. -
azz télleg jó film tetszik nekem iss, mármint a Kávé és Cigaretta.
The Lost Room ( sci-fi channel mini series 270min )
nagyon fasza film, érdekes történettel egy szobárol ami nincs is, tárgyakról amik különlegesek, emberekről akik megváltoznak hatásukra....
nekem bejött.
10/7
Napfény :
A 28 nappal később rendezőjétől kap az ember 1 baromi jó sci-fit.
A műfaj igen is él, ezt bizonyítja a film. Pesze kell hozzá 1 jó rendező is, meg szinészbrigád.
10/7
Donnie Darko:
Mi a franc volt ez? Meg kell néznem újra :)
10/8 -
Hát igen, a Halott ember nekem is tetszett, de most jöjjön egy kicsit könnyebben emészthető popcorn mozi, Jack Blacktől:
Nagyon nagy ő
JB-től elvárható a maga nevében szinvonalas vígjáték. Ebben a műfajban tökéletes egy esti kikapcsolódáshoz. Én legalábbis jókat nevettem rajta. A legnagyobb jelenet mikor a lányt keresve belép a házba és lekapja a cseléd asszonyságot :)
Megkapó kis történet arról, hogy tényleg nem a külső számít, az elhagyhatatlan Happy Enddel megfűszerezve természetesen! Egyszeri nézésre simán elmegy :D
Talán elő kéne kaparni valahonnan most akkor a Kávé és cigarettát, valahol itt van a gyüjteményemben!
-
sorrow #30845 Kávé és cigaretta is jó. De a Halott ember Jim Jarmush talán legjobb filmje, egyszerűen mágikus élmény. Viszont csak ínyenceknek! Aki a mai popcorn mozikhoz szokott kerülje el, biztos, hogy nem fog neki tetszeni.