[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én is most néztem meg ezeket,természetesen a készítés sorrendjében
A Tégla
hát ez nálam simán 9/10,kicsit talán benne van hogy Scorsesevel elfogult vagyok,és gondolom az is hogy nem láttam az eredetit,de a lényeg:ez nálam ütött!A színészi gárda fenomenális,Matt Damon ilyen karaktert még nem játszott és bizony 5-re vizsgázott belőle,DiCaprio is nagyon jó volt,Nicholson meg kisujjából kirázta,talán egy kicsit néhol el is könnyelműsködte,ha lehet ilyet mondani színészi játékra egyáltalán.A sztorivezetés fenomenális volt,persze ilyen történetnél nehéz lenne elcseszni,és Scorsese megint megmutatta milyen jó színészvezetésben.A pici negatívum talán az volt,(most egy kis SPOILER)hogy már az első 30 perc után biztos voltam benne hogy itt nem lesznek nagy ölelkezések a végén,lévén nem lesz kinek-kivel,és ha már egy kis érdekes narrációval indított,amihez jött a "sötétben maradás",akkor ezekből a plusszokból lehetett volna a film további részében is,ha már Scorsese,akkor legyen végig önmaga,nem? :)
szóval mégegyszer leírom,ez nálam 9/10