[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem olyan rosz film szerintem a Mobil kb 10/7 adnék neki:) én is.
A főcím zenéje meg különösen tetszett. Azóta a remixeit hallgatom.
Viszont most néztem meg a The Ringer c. filmet. Mivel itt olvastam hogy Zidzsinek tetszet.
Hát megnéztem és mit kell mondjak nekem nagyon tetszett
Kicsit családias film de nekem akkor is tetszett, jó vólt látni a szellemileg visszamaradottak társaságát. Végül is ugyan olyanok mint mi átlag emberek, sőt még talán vidámabbak, életteltelibbek.
10/10 mert nekem nagyon bejött :) Nem olyan rossz színész Johny Knoxville, már az új Hazárd Megye Lordjaiba is tetszett(tavalyi vagy azelőtti mozifilmbe címét nem tudom pontosan most nem ugrik be, az ameikbe Jessica Simpsons is játszik). Kérdésem lenne hozzátok ti úgyis nagy fanok vagytok.
Tudtok hasonló beütésű fílm címeket mondani?
Ja meg olyan filmek is érdekelnének aminek Johny Knoxville a főszereplője.
Amit ismerek: asszem talán az: Emberek és Egerek
Asziszem ez volt az a film ahol két barátot mutattak be az eggyik szellemileg visszamaradott volt és nemtudta kontrolálni az erejét, ezért akaratlanul is megölt valakit. Ezért ez bajba is sorodorta.
U.i:Elnézést az elírásokért és a hibákért. Fáradt vagyok, megyek is alvadni, jóccakát