106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lantee
    Tudom Sephi, hogy te vagy itt a lángész, de hidd el, én sem most jöttem a falvédőről. Nem azt mondtam, hogy nem értem a filmet, hanem azt, hogy NINCS MIT ÉRTENI benne!!! Nyugodtan belemagyarázhatsz nekem bármit (amit már megtettek a Kontrollal is), de ez a film akkor is egy nagy nulla!

Friss élmény - Number 23
    Úgy látszik ezen a héten csak fosh filmeket fogok ki. A második felében már csak azt néztem, mennyi van még hátra. A nagy csattanó meg inkább csak egy kis pukkanás volt.
    Felejthető.
  • barnie1990
    Én 2x próbáltam megnézni,de tényleg nagyon unalmas,és semmi hangulata nincs.
  • Csaba007
    Buliszervíz 2:Háátt szerintem nagyon unalmas.Alig van benne vicces rész.Az 1. rész se tetszett annyira de ez talán jobb az elsőnél!
    5/10

Én a nő és plussz egy fő:Tetszett,vicces volt,jó a története! De mégegyszer nemtudnám megnézni!
  • Kmarha
    Túl mindenen

Azt hittem akciófilm. De olyan unalmas és vontatott hogy végig sem néztem. Vin Diesel ezzel nem nyert nálam.
  • Nyarlathotep
    Jövö karácsonykor már DVD-n! :D
  • Davidus
    ha olyan jó lesz mint az előző részek akkor leszarom hány éves Ford papa:P
  • Sephi
    Ezt a kepet maga Spielberg keszitette... nem lattunk ilyet 1989 ota...

• Davidus
    Mulholland Drive

WTF?
  • Istencsászár
    Volt egy kis időm a 7ten filmezni:

300 - amiről annyian beszéltek... 2szer is megnéztem, és még meg is fogom... teljesen magával ragadt a látvány a karakterek és az egész, fantasztikus alkotás.

Mr. Bean Nyaral - Olyan Bean-os, de sok töltelék átvezetés túl lett eröltetve, voltak benne jó poénik, vicces helyzetek... 1szer nézhető, bár az előző rész jobban tetszett.

Next - Csak Cage miatt néztem végig, felejthető.

Robotzsaru 2 - Egy kis nosztalgia:)
  • Sephi
    EZ KESZ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Kívánságod amúgy narancs:
  • Sir Quno Jedi
    Végét kell elmesélni és onnan visszafelé a sztorit! Úgy a legizgibb...
  • Loál János #31756
    Ez az, spoilereket, még.
  • Sephi
    Ha egy ilyen eggyszeru filmet nem ertel akkor szerintem ezen nincs mit magyarazni. Meg anyam is megertette pedig nem egy langesz...
  • Golodin
    http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=28668
  • Nyarlathotep
    Azért lát tovább mert a csajjal van... nem véletlen ül mindig hajnali 2kor, és délután 2kor, és várja a csajt a kávézóban! Nem értettétek a filmet! Igaz én se, a barátnőm magyarázta el...
  • Sir Quno Jedi
    Ne aggódj, nem neked írták a forgatókönyvet, főleg nem a korosztályodnak! Nézz valami mást és úgy nyugodtabban alszol majd... SZvsz.
  • barnie1990
    Nagy poén a dogmában,mikor lejön a néger az égből,és elkezdi nyomni a hülye dumát.Amúgy attól szvsz még nem lesz egy film jó,hogy az egyház ellen fordul akár ilyen vicces módon,akár máshogy.
  • Sir Quno Jedi
    Aki nem érti annak biztos. Amúgy meg alapmű.
  • sweech
    nem értem miért isteníti mindenki a dogmát, dögunalom :C
  • precision
    hm, nálam a 8/10 -es pont már súrolja a nagy durranás kategóriát
  • Pheaper
    DOGMA

ISteni film wááá jó poénok (Y) 10/10
  • Zoli007
    The fountain: nem kifejezetten vagyok oda a lelkizos filmekért, de ez nagyon tetszett, már csak a zene miatt is. Igaz, h. ugyanaz ment végig, de legalább jó volt.
  • Pheaper
    Füstölgő Ászok (Smokin' Aces)

nem nagy durranás de azért nézhető 8/10
  • Bokafix2
    Cukorfalat
    Cseten ismerkedő 30-as pedofil csőbe akar húzni egy 14 éves kiscsajt.
    De végül nem egészen úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy eltervezte. Eccer nézhető. Már csak Ellen Page miatt is. Nagyon meggyőző...
  • Tikal #31743
    next, nem osztodik és tok mindegy hogy nulla centire van az őrtől, a srác a jövőbe lát, figyeltél?
    könyv adaptácio, ami lehet nem sikerult jol, de szerintem pont az volt benne a jo hogy nem volt sok felesleges rizsa hogy ilyen terroristák, ezért meg ezért akarnak robbantani mittudomén milyen tipusu atomot meg stb...
  • barnie1990
    Ja és még:
    Epic Movie - szintén nem néztem végig,de nem is fogom.Néha mondjuk elmosolyodott a szám (muter túl sok ecetet tett a levesbe),de a film értéke 0.Azért van ettől rosszabb is. 2/10

Amúgy a nextet csak most látom,hogy már beírtam 1x,bocsesz.
  • barnie1990
    A rettenthetetlen - másodjára,és még mindig tetszik,de messze nem olyan tökéletes,mint amilyennek egyesek beállítják 8/10
    Next - bocs,de ezt tényleg nem bírtam végignézni,pedig 2x is megpróbáltam.Dög unalom a film,ráadásul,ha még nem a világ sorsa lenne a tét,akkor 1 ponttal talán több lenne.Nicolas Cage jó persze,de a filmen sem ő nem segít,sem a gagyi trükkök. 4/10
    Apocalypto - még csak a cd1 ment le,majd még folytatom,de eddig nem nyűgözött le ez se :(...talán majd később
    Kids - Furcsa egy művész(ieskedő) film leginkább azoknak,akik végignézték a Ken Park-ot.Ez attól jóval naturálisabb és realisztikusabb,valamint valós témája van,nem olyan "mindenki kúr mindenkit".Leginkább azt mutatja be,mennyire el tud fajulni a kamaszság.Akit érdekel nézze meg,nekem tetszett,de egy ilyen filmre ettől több pontot nem tudok adni. 5/10
    Asszem nem felejtettem ki semmit. :P
  • gettobuxa
    jahh meg a másik kérdés..
    a terroristák honnan tudtak a fickóról? mer ugye a titkosszolgálat még érthető, hogy tud a képességéről... :)
    tőlem 2 pontot kap, mert ha az alapötlet ha jó is ha lehetne akár :))
  • Lantee
    NAGYON DURVA SPOILEREK

Ez eddig rendben van, értettem is, de az egész nem áll össze.
    Mi a jelentősége a csajnak, azon kívül, hogy a közelében "távolabb" lát?
    Lehet, hogy nincs, mert a készítők mást tartottak fontosnak. Igen ám, de MIT? A terrorista akciót? Arra semmiféle választ nem kapunk, kik ők, miért, hogyan, stb., szóval az sem fontos. Ok, akkor mondjuk Cage karaktere a fő szál? Hát nem, mert róla sem tudtunk meg semmit, azon kívül, hogy osztódni tud, mint az egysejtűek! :D
    Szóval engem az zavar rohadtul, hogy nincs a filmnek egyetlen főszála, hanem van 3 totál elvarratlan, megmagyarázatlan...áh..minek írok én ennyit erről a kalap foshról?

Elég annyi, hogy 0/10, Csak nagyon unatkozó embereknek, jó idegrendszerrel!
  • gettobuxa
    á, felejtsd el :) én is csak a vicc kedvéért néztem végig :)
    már ott tudtam h szar lesz az egész, mikor a kaszinóban úgy suhan az őrök közt, hogy nem veszik észre, pedig 0 centire van tőlük :D
    spoiler:
    a film addig a motelig játszódik, utána már csak az ő víziója az egész (egyre tovább és tovább lát a jövőben) persze értelme 0 :)
  • otrosinka
    az iggen nagy film Béláim szem kötelező darab...................
  • Lantee
    NEXT - Ez meg mi volt?!? Ez nem film, ez egy nagy semmi!!
    Lehet, hogy én vagyok gyengeelméjű, de én ezt nem vágom.

SPOILER ON

Kik akartak robbantani? Miért? Milyen hibát követett el Chris? Miért nem fejezték be a filmet?!? Meg különben is...MI VAN??

SPOILER OFF

Valaki, aki érti, világosítson fel legyen kedves, mert szét#&@sz az ideg!
    Értékelni nem tudom, mert se füle, se farka!
  • Bokafix2
    Ennek a sztoriját is ideggondozásra szoruló lelki sérültek találták ki.
  • Kmarha
    Legényanya

Ez még a mai napig fárasztó. De nagyoon. Nem tudom lehet e bármihez is hasonlítani, de ízig vérig magyar, az kétségtelen. A történet egy igaz komunista faluban játszódik, ahol úgy jelenig meg a demokrácia, hogy a falú tagjai fejüket a szénakazalba furják, lehúzzák nadrágjukat, és amelyiket a felesége a seggéről felismeri, az lesz a falú vezetője. A szerencsést Bélának hivják, és így az ő tiszteletére, minden gyermek neve ezentúl Béla lesz. A történetbe igazán akkor kapcsolódunk be, mikor egy anyuka fellázad az elnyomás ellen, és fiát Jánosnak nevezi el. Az hogy késöbb ezen fiúgyermek állapotos lesz, az csak hab a tortán.

Látthatunk egy falút, mely a kocsmát akarja arrébb tolni, a padot megnyújtani puszta erővel, motor nélkül a fejlett mezőgazdaságban élvonalt betöltő traktort és állapotos apukát.

Ajánlani nem merem, és leülni elé tényleg csak lefáradt aggyal szabad, akkor sok kárt nem okozhat. Én jó párszor leestem a székről, de sok olyan jelent is volt, amin inkább csak pörgettem még jó pár másodpercet.
  • Nyarlathotep
    The Last Mimzy

Nagyon szuper kis sci-fi-fantasy, olyasmi mint a Bridge to Terabithia csak 1000* jobb, mondjuk nem is magyar rendezte! Nekem nagyon tetszett!

10/10
  • Kanál
    invincible az :\
  • Kanál
    Invicible
    Igaz történet, amerikai foci fanoknak kötelező. Nagyon rendben volt.
    10/8.5
  • precision
    ah, nekem bejött :D :D
  • REALista
    Jaja az mekkora baromság nem bírtam végignézni!:D