[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Legényanya
Ez még a mai napig fárasztó. De nagyoon. Nem tudom lehet e bármihez is hasonlítani, de ízig vérig magyar, az kétségtelen. A történet egy igaz komunista faluban játszódik, ahol úgy jelenig meg a demokrácia, hogy a falú tagjai fejüket a szénakazalba furják, lehúzzák nadrágjukat, és amelyiket a felesége a seggéről felismeri, az lesz a falú vezetője. A szerencsést Bélának hivják, és így az ő tiszteletére, minden gyermek neve ezentúl Béla lesz. A történetbe igazán akkor kapcsolódunk be, mikor egy anyuka fellázad az elnyomás ellen, és fiát Jánosnak nevezi el. Az hogy késöbb ezen fiúgyermek állapotos lesz, az csak hab a tortán.
Látthatunk egy falút, mely a kocsmát akarja arrébb tolni, a padot megnyújtani puszta erővel, motor nélkül a fejlett mezőgazdaságban élvonalt betöltő traktort és állapotos apukát.
Ajánlani nem merem, és leülni elé tényleg csak lefáradt aggyal szabad, akkor sok kárt nem okozhat. Én jó párszor leestem a székről, de sok olyan jelent is volt, amin inkább csak pörgettem még jó pár másodpercet.