1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • barnie1990
    A rettenthetetlen - másodjára,és még mindig tetszik,de messze nem olyan tökéletes,mint amilyennek egyesek beállítják 8/10
    Next - bocs,de ezt tényleg nem bírtam végignézni,pedig 2x is megpróbáltam.Dög unalom a film,ráadásul,ha még nem a világ sorsa lenne a tét,akkor 1 ponttal talán több lenne.Nicolas Cage jó persze,de a filmen sem ő nem segít,sem a gagyi trükkök. 4/10
    Apocalypto - még csak a cd1 ment le,majd még folytatom,de eddig nem nyűgözött le ez se :(...talán majd később
    Kids - Furcsa egy művész(ieskedő) film leginkább azoknak,akik végignézték a Ken Park-ot.Ez attól jóval naturálisabb és realisztikusabb,valamint valós témája van,nem olyan "mindenki kúr mindenkit".Leginkább azt mutatja be,mennyire el tud fajulni a kamaszság.Akit érdekel nézze meg,nekem tetszett,de egy ilyen filmre ettől több pontot nem tudok adni. 5/10
    Asszem nem felejtettem ki semmit. :P