106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • whiskeyman
    Cloverfield
    még egy ilyen tré filmet :CC
    Godzilla koppintás, kitalálhattak volna kicsivel jobb sztorit is
    3/10 részemről
  • Kandurex
    meglesem mostmár, ha ennyire tetszik nektek

[kíváncsi]
  • PetruZ
    REC
    Egész pofás cucc volt. Reménykedtem benne, hogy ha már európaiak (spanyolok), valamit hozzá tudnak tenni az eredeti alapötletekhez
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (elsősorban Blair Witch, másodsorban szvsz Demons I-II)
    ,
    és ez be is jött. Az elejét kell túlélni, ami tkp. csak egy felvezetés, amíg a stáb a "helyére" kerül, utána már rendesen végig lehet izgulni az egészet. Emellett a BW-től eltérően nem csak paráztatás megy, hanem full direkt rémes-véres jelenetek is (vagyis aki unta a BW-t és több "plasztikusságra" vágyott, az nyugodtan bepróbálkozhat ezzel a filmmel :) ), miközben a sztori is szép kerek egész, nincs benne bakugrás, minden meg van magyarázva. A vége, az "utolsó szoba" és a "guminő" ;) nagyon komoly.
    Én utoljára kb. 10-12 évesen féltem a Freddy első részén (aznap este semmit sem aludtam :) ), az azóta eltelt jó húsz éve ez volt az első olyan film, ami megborzongatott itt-ott. :)
    Értékelés: erős 7/10.
    Sajnos a film még az elején lévő kb. 15 perces felvezetéssel is alig több, mint egy óra, bár ha belegondolok, a tempó és a kerek történet miatt nem is nagyon lett volna lehetőség tovább húzni (esetleg a középső részekben). Fene tudja, én mindenesetre rövidnek éreztem.
    Érdekesség, hogy a film "hivatalos" operatőre önmagát "játssza", még a neve is ugyanaz. :)
  • CitizenX
    Hagyd a francba...

Eyébként én sem tudom, mit vártál eg Rambo-mozitól. Mindig is erről szólt, ez egy teljesen tiszta akciófilm-sorozat. Jön, lát, eksön, győz, stáblista. Ebben a műfajban pedig Rambo a legnagyobb, mondhatni letisztult akciózás, nincs benne semmi felesleges tupír, alűr, ilyenek. Oszt, azt jóvan. :D

Én soha nem úgy ültem le egy Rambo-film elé, hogy most akkor valami eszementen csavaros, ötletes történet fog kibontakozni az állandósuló puskapor-szmogból, és ezért pont azt kaptam, amire számítottam. Akciót, hentelést. - Ebben meg Jonh verhetetlen.

Logikai hibákat pedig minden filmben találsz. Vállon lőtték - reálisan innentől kezdve harcképtelen lenne a csávó, de ez csak egy film, amelyben a hősnek gőznie kell, még lógó belekkel is. Nézd meg a DH4-et, amelyben John McClane egy kamionnal menekül egy vadászgép elöl. :DDD Ultraröhej jelenet, mert ugye egy vadászgép célzóautomatikája elöl nem igazán menne egy böszme kamion sehová. Mégis, van aki ezt elfogadja, mert film, mert a kedvence győz, mert látványos, meg minden.

Nézd meg a Bourne-filmeket, amelyben a hős ellen senki nem tudja felvenni a harcot érdemben, és ő az, aki ha kell, akkor az egész világot legyűri, és veszélyesebb, mint egy alien. Az életben Mr. Bourne-t másfél kilométerről lőnék ki, vagy egy célzott rakétatalálattal osztanák le. Az élet alkalmatlan arra, hogy átvigyük akciófilmre. Ez itten az álomgyár, ezért az ilyen "hülyeségek" simán megengedhetőek, feltéve, ha adott film nem törekedik jól láthatóan valamiféle műrealításra. A Rambo nem ilyen.
  • Kmarha
    REC

Úristen! Én most teljesen beparáztam. Nincs az az isten, hogy én most kimenjek a folyosóra (kolesz), becsuktam az ajtót, és addig ki nem mozdulok amig a nap fel nem kell.

Kézikamerás horror film, és a helyszín, ahol 8 vérengző valami elől kell menekülni, egy 3 emeletes lépcsőház!!! Csak gondoljon bele az aki még nem látta a filmet, milyen beszaratos egy helyzet...

Pedig szinte mindig tudtam mi fog következni, de akkor is a szivemhez kaptam nem egy jelenetnél.

Hátborzongatóan tetszetős.
  • Dynamic
    Vantage Point

Az előzetes megnézése után nagyon vártam a filmet.Ilyenkor rendszerint csalódni szoktam.Most is csalódtam...pozitívan.A vártnál is jobban sikerült a film.Sokmindent ugyan nem lehet róla írni, de az adrenalin bomba kategóriában tökéletesen teljesített.Folyamatos feszültség, pörgés.Semmi üres járat, végig lekötött.
  • CSOCSO
    :D 10 eves korom ota vezetek.. haztartast... :D
  • Calver
    hogy ontopic is legyen:

Wristcutters - A Love Story - 7.5/10
    road-movie az öngyilkosok túlvilágán? beborult ötlet, szvsz remek megvalósítással.

History of Violence (Erőszakos múlt) - 5/10
    gyilkolunk, dugunk, gyilkolunk, gyilkolunk, dugunk, gyilkolunk. ha jól emlékszem az időrendi sorrendre. fröcsögő vér, hozzá egy unalmas és vontatott film.
  • joebacsi
    13 évesen nősült, csocso koraérett típus :)
  • Calver
    minden gratulációm, ezennel bebizonyítottad h nem csak egy kötekedő, primitív kétlábú vagy - épp ezért vicces is -, hanem h elképesztően seggbuta is. csak így tovább, szórakoztass minket!
  • Bulykin
    REC
    10/9
    Nagyon fasza, ha éjfél fele néztem volna akkor talán egy 10est is megért volna:D
    Wrong Turn
    10/7
    Ez is fasza kis film, de sokkal jobb is lehetett volna...
    Wrong Turn 2
    10/10
    NAgyon király, isteni film:D rég nem láttam ilyen izgalmas horrort:D
    Egy kicsit azért meglepődtem hogy ennyire durvára sikeredett, iszonyúan gusztustalan jelenetek is vannak benne, de akinek ez bajon(nekem is) annak ajánlom:D
  • Riddick21
    bocsi, nem szóltam egy szót sem.
    csak még annyit, hogy klassz gyerekkorod lehetett, ha 14 vagy és 8-10 éve láttad a rambo filmeket!
  • CSOCSO
    14 eves vagyok... miert?

amugy a regi rambokat talan 8-10 eve lattam:)

a golyo pedig megsebesitette nem is ez a bajom hanem amelett hogy tok zsir meg brutal ekozben rambo bacsi meg kicsit leserul mikozben a vallanak kellett volna leszakadnia attol a kis fegyverecsketol...

a sztorikra annyira nem emlekszem de ennek a filmnek valoban harmatgyenge volt a sztorija.

nem vagyok akkora kecinaty iq mester mint te, de talan ervelhetnel valami okosat is.. abban te ugy is olyan jo vagy... csak hogy miert is beszelek en baromsagokat... talan az osszes rambo ilyen lagymatyag sztorival volt megaldva? hmm.. lehetseges... lehet hogy mar azokra nem emlexem de akkor sem kell igy fikazni.. kurvara elegem van beloled.... lehet mashova is menni irogatnod nem kell a topikomba jonni.. ha meg josz akkor viselkedj es probalj meg emberi modon hozzam szolni.. toled kene megkerdezni hany eves vagy..

en csak azt mondtam hogy ez nem volt olyam rambos es keves volt a sztorija.. ha szerinted ez igy ebben a formaban szanalmas hozzaallas akkor egeszsegedre..... vegulis te vagy a nagy hobbi filmezo..
  • ForzaInter
    Reservoir Dogs

egyetlen QT film amit még eddig nem láttam, kurva jó, 10/10
  • Riddick21
    az volt tehát a gond, hogy "Rambo sem volt az a regi mindenkit kinyirunk barmivel barhonnan", de azért azt nehezményezted, hogy a golyó nem fogja... értem.
    tehát az a baj, hogy a film már nem olyan, mint a régi Rambo filmek, de "wohoooooo a sztori szvsz nagyon gyenge volt..."

Ugye te nem vagy magadnál, amikor írsz? Még normális 2 sort nem láttam tőled. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
  • CSOCSO
    John Rambo

wohoooooo a sztori szvsz nagyon gyenge volt... Rambo sem volt az a regi mindenkit kinyirunk barmivel barhonnan de azert ogy osszessegeben rendben volt ez a resz.. viszont vizualitasilag duuurva volt!!!1 nem gagyi meg tul sok hanem eppen realisan durva ( egy ket jelenet azert kicsit el volt tulozva) pl mikor "valakit" vallon lonek a hajon levo gepagyuval vagy mi az es az emberunk 5 perc mulva halal jol van es mintha egy pisztollyal lottek volna meg.. mikozben a vallanak le kellett volna szakadnia attol az toltenytol... )

6\10

szvsz hamar felejtheto movie.. igazan nagy erdekesseg nincs azon kivul hogy egeszen faszan realisan abrazoltak a veres dolgokat.. bar a bemutato ultragagyinak tunt emiatt.. mondjuk mikor a terepjaro hatuljan levo gepfegyverrel lovi az elso ulesen levo csakot nah az beszaras KOMOLY:DD:D
  • stargatelost
    én egy zöld bőrkötéses kis füzetkébe írom őket :)
    amikor öt éve elkezdetem gondoltam jó lenne számon tartani, hogy mi tis láttam eddig (akkor még nagyon kevés volt :) ), mert észben tartani lehetetlen
    amúgy nekem pont az ellenkezője, az elmúlt két évben néztem rengeteg filmet :)
  • megalodon
    hát tényleg gáz volt,deaz ilyen filmeket csajokkal szokták eladhatóvá tenni,ez pedig megvolt.
    Mingyárt google-n meg is keresem a csajszit..
  • jefferson83
    Mézengúz

A történet maga nagyon gyenge, ettől eltekintve egyszer élvezhető. 1-2 poén jó, sajna nincs sok benne. 6/10
  • MrSpock
    Király múvi lehetett!:-D
    Szoktam én is nézni az ilyen "zs"filmeket,viszonylag jól is szórakozom rajtuk,mert nincsenek nagy elvárások.
  • megalodon
    tegnap.ill ma hajnalban volt ehgy film a sárkánygyík
    Ritka szarvolt de hát végignéztem,
    volt benne 2csajszi,az egyik kis fiatalka szépcickós fürcsizett a tóban bugyiban,a másik meg kb 30körüli és hát egy csini triko volt rajta melltari nélkül
    hHát a bembók meredtek végig mig meg nem ette a gyík,de ez húzta csak a filmet.
  • ffxi
    Kösz, hogy szólsz. Ki is veszem őket :) HOTH+AITD azért fake volt. Én is beleestem a marketing csapdájába :(
  • MrSpock
    Áá én összesem merném számolni:-D
    Abból kiindulva,hogy kb 400 filmet láttam az elmúlt 25 évben moziban,ezt lerontja az utóbbi évek kb évi 8 filmje.Videokazim anno kb 300 volt,X2film uygebár.
    dvd-hmm..szintén.És az egyéb filmek,bár ha mondjuk valaki iderakna az elmúlt 50 év usa mozifilmtermését,+pár dvd-n megjelenőt,(azért akad európai is),és pár még régebbi mozi,egy papiron,valszeg betudnám jelölni amiket láttam.
    Egy darabig irtam a mozifilmeket egy spirálfüzetbe évre lebontva,de sajnos az elkallódott az évek alatt.
    Nembeszélve mondjuk a sorozatokról,ha azt vesszük Dallas összes,meg Star Trek összes,meg...és ellehetne azért lenni..És hogy belegondol az ember,mennyi időt töltött filmek nézésével!Uhhh...!:-D
  • hellnight
    Bocs, de egyből találtam 2 Van Damme filmet is (Street Fighter, Inferno) xD
    Egyébként ha már olyan filmeket is belevettél a listába mint a House of The Dead 1-2 vagy Alone in the Dark akkor már az a pár Van Damme vagy Seagal film már igazán elférne xD
  • homeless
    The Mist:
    ÁÁÁÁ, nagyon jó film. Nem is tudom meghatározni a műfaját. Talán sci-fi-horror-dráma, vagy valami hasonló. Az utolsó fél óra egyszerűen tökéletes. A film egyetlen gyenge pontja a cgi szörnyek. Szerintem sokkal hatásosabb lett volna ha nem mutatják ilyen részletesen őket, csak néhány villanást, de azért nem tartom olyan nagy problémának, mert itt nem a szörnyeken volt a hangsúly, pláne nem a kinézetükön.
    9/10
  • stargatelost
    hehe, én már 1250 film fölött járok :D (itthon írom őket össze, nem imdb-n...már vagy öt éve)
    és neked ott még sorozatok is vannak :) nekem az nincs beleszámolva az még plusz negyven lenne
  • CSOCSO
    nekem csak 212 van osszeszedve de csak egy ideig cisnaltam.. rauntam...
  • precision
    ja ok, de nekem nincs regem imdb -re :)
  • ffxi
    Ennél biztos több van. De nem rontanám a listámat ilyen Van Damme+S. Segal stb.. filmekkel :)
  • zaki
    amelyikre szavaztál, azt elmenti egy listába. Nekem is van, 530 filmmel kb, de ennél biztos sokkal többet láttam.
  • precision
    azigen
    nekem nem lenne türelmem összeszedni őket, meg valszeg nem is emlékszem mindegyikre
  • ffxi
    Filmek, amiket eddig életemben láttam :)

• Count Adyn
    Jáj azt mi épp vándortáborba néztük, aztán a következő táborhely az erdő közepén volt, áram, világítás meg csak ien benzines generátorral:D Eléggé nyomasztó volt:DDD
  • badsco
    Az egyik legparásabb rész sztem amikor az erdőben mászkálnak és jönnek azok a bögarak, amik mindenkit befonnak és a sötétben mozognak. A szkulliék meg egy kis házikóban várják, hogy megjöjjön a reggel és közbe elmegy a generátoruk és így az összes fény. Na az para volt, ott télleg azt hittem végük. :D
  • Seth
    minden bizonnyal ő volt az, viszont a tulaj nem tudom hogy miképp tartotta kordában ennyi ideig, illetve ki volt az a kisfiú a padláson aki szétverte a kamera lámpáját
  • barnie1990
    [REC]

8/10

Nálam ez történelmi pillanatnak számított, mert már vagy 2 éve nem néztem horrort. Régen sokat néztem, aztán egyszer csak ráuntam, és már nem esett jól borzongani.De a kisebb hype miatt nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg és milyen jól tettem.
    A film első órájában meg se ilyedtem, persze már úgyis nagyon tetszett, az utolsó 10 perc viszont úgy ütött ahogy van.
    A kézikamerás filmekkel mindig meg lehet fogni, egyszerűen imádom, sokkal átélhettőbbé teszi a filmet.Az ideglelés is nagyon tetszett nekem, ez talán még attól is jobban.
    Kis spoilerben valaki elmagyarázhatja, hogy mi lett az újságban emlegetett lánnyal.Vagy ő volt ott a végén?
  • stargatelost
    [REC]

8/10

azért, mert imádom a zombifilmeket, és mert bejött a kézikamerás dolog (yeapp Ideglelés rulz)
    azért nem 10 mert az elején kicsit ellaposodik a film, sztem....
    meg a spanyol nyelvvel is csak a végére sikerült megbarátkoznom...

de fél óra után viszot nagyon király

bár én apok/posztapok filmre gondoltam, de így sem volt rossz, hogy csak egy (lépcső)ház :)
  • ForzaInter
    nálam is ez volt:D
  • Count Adyn
    Hehe unokatesómmal mi is a gumiemberre paráztunk rá:D Szemeltakarás bejátszott néha:D
  • báttyó02
    én különösebben nem vagyok nagy kritikus szal nálam 3verzió van kb filmekből: szar- egyszer nézhető- kurvajó :D
    step up 2-t kurvajóba sorolnám,TÉNY hogy semmi extra nincs a történetben,de nagyon-nagyon jól megvan csinálva,aki szereti a hip-hop stílust az tuti hogy emlékezni fog rá egy ideig
    aki meg nem az meg se nézze mert csak lehúzná szvsz:9