1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CitizenX
    Hagyd a francba...

Eyébként én sem tudom, mit vártál eg Rambo-mozitól. Mindig is erről szólt, ez egy teljesen tiszta akciófilm-sorozat. Jön, lát, eksön, győz, stáblista. Ebben a műfajban pedig Rambo a legnagyobb, mondhatni letisztult akciózás, nincs benne semmi felesleges tupír, alűr, ilyenek. Oszt, azt jóvan. :D

Én soha nem úgy ültem le egy Rambo-film elé, hogy most akkor valami eszementen csavaros, ötletes történet fog kibontakozni az állandósuló puskapor-szmogból, és ezért pont azt kaptam, amire számítottam. Akciót, hentelést. - Ebben meg Jonh verhetetlen.

Logikai hibákat pedig minden filmben találsz. Vállon lőtték - reálisan innentől kezdve harcképtelen lenne a csávó, de ez csak egy film, amelyben a hősnek gőznie kell, még lógó belekkel is. Nézd meg a DH4-et, amelyben John McClane egy kamionnal menekül egy vadászgép elöl. :DDD Ultraröhej jelenet, mert ugye egy vadászgép célzóautomatikája elöl nem igazán menne egy böszme kamion sehová. Mégis, van aki ezt elfogadja, mert film, mert a kedvence győz, mert látványos, meg minden.

Nézd meg a Bourne-filmeket, amelyben a hős ellen senki nem tudja felvenni a harcot érdemben, és ő az, aki ha kell, akkor az egész világot legyűri, és veszélyesebb, mint egy alien. Az életben Mr. Bourne-t másfél kilométerről lőnék ki, vagy egy célzott rakétatalálattal osztanák le. Az élet alkalmatlan arra, hogy átvigyük akciófilmre. Ez itten az álomgyár, ezért az ilyen "hülyeségek" simán megengedhetőek, feltéve, ha adott film nem törekedik jól láthatóan valamiféle műrealításra. A Rambo nem ilyen.