1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    14 eves vagyok... miert?

amugy a regi rambokat talan 8-10 eve lattam:)

a golyo pedig megsebesitette nem is ez a bajom hanem amelett hogy tok zsir meg brutal ekozben rambo bacsi meg kicsit leserul mikozben a vallanak kellett volna leszakadnia attol a kis fegyverecsketol...

a sztorikra annyira nem emlekszem de ennek a filmnek valoban harmatgyenge volt a sztorija.

nem vagyok akkora kecinaty iq mester mint te, de talan ervelhetnel valami okosat is.. abban te ugy is olyan jo vagy... csak hogy miert is beszelek en baromsagokat... talan az osszes rambo ilyen lagymatyag sztorival volt megaldva? hmm.. lehetseges... lehet hogy mar azokra nem emlexem de akkor sem kell igy fikazni.. kurvara elegem van beloled.... lehet mashova is menni irogatnod nem kell a topikomba jonni.. ha meg josz akkor viselkedj es probalj meg emberi modon hozzam szolni.. toled kene megkerdezni hany eves vagy..

en csak azt mondtam hogy ez nem volt olyam rambos es keves volt a sztorija.. ha szerinted ez igy ebben a formaban szanalmas hozzaallas akkor egeszsegedre..... vegulis te vagy a nagy hobbi filmezo..