106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    ja és azt már megsem említem, hogy hoták rendesen megint a "csóri szovj*khm* oroszország sztereótípiát az amcsik, ahol mindenki korrupt, és a rendőrségé minden hatalom, ezt hangsúlyozni hivatott a scifi ruha a kommandósokon, és a vörös hadsereg egyenruhájában lévő ezredes is, aki úgy kívánja megoldani a dolog, hogy elgázosítja a civiliket, ami tény hogy tényleg megesik néha :P (Moszkvai túszdráma).

Timothy Oliphant meg gyenge ehhez a karakterhez. Ide valami vaskosabb ember kellett volna, és nem a babaarcú Timothy.
  • Nick01
    [spoiler]aham ,hát számomra ez kizárt volt ,mert a tanár rendesen betett a gyereknek ,elvette mindenét..ezekután a gyerek bosszut áll ,nem fog vele ujra összeállni /spoiler]
  • I.C.ram
    Hitmant én is most néztem meg.

Magyar szinkron iszonyat fos volt. Tényleg kritikán alúli. Maga a film meg kb olyan volt, mint egy Cobra 11 epizód autós jelenetek nélkül... Az a tipikus német krimisorozat hangulata volt az egésznek. Sztori nem is volt az egészben. Semmit nem tudott meg a néző a karakterről, meg arról, hogy kiket, és miért kell megölni, vagy hogy ezek a gonosz bácsik miben sántikálnak már megint. Baromi lapos szar volt az egész. Akció jelenetek igénytelenek voltak nagyon.

Szar volt nagyon. 3/10
  • Bulykin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    számomra a csavar az volt, amikor azt mutatták, hogy a néger pali megkérte, hogy verjék át a tanárt, mert el akarja kapni...én tényleg azt hittem, hogy "rendesen" elmennek és kaszálnak egy csomó pénzt még utoljára együtt
  • Nick01
    "21 - Las Vegas ostroma
    10/10
    nagyon fasza, végig élveztem, nagyon tetszik benne minden, a végén a csavar az nagyon ott van"

én is merkérdezem h milyen csavar volt a végén ?!?

az egész teljesen egyértelmü volt ,szal nem értem hol benne a csavar.
    nálam 10/6
  • joebacsi
    hasonló jelenet van pacino-tól a Carlito's way-ben, az is zseniális
  • Panzermeyer
    Jaj, bocs... igazad van, ez csak a sima Hulk. Ezt benéztem :)
  • sweech
    nem az incredible hulkot láttad :)
  • Panzermeyer
    Hitman - A bérgyilkos

Szégyen, nem szégyen, én még csak most néztem meg. Legalább elmúlt a hype mostanra. Bár a játékokkal nem játszottam, csak pár videót láttam róla, ennek fényében értékelem. A legtöbb (persze akad jópár kivétel) játék / képregény feldolgozással az a probléma, hogy a sztorit nem dolgozzák ki eléggé, és amolyan "in medias res" kezdést kapunk. Senki nem tudja miért, csak úgy vannak a dolgok. De az is lehet,h csak úgy összecsapják őket, elnagyolják az egészet. Az intro dal alatt bepillantást nyerünk a 47-es gyermekkorába, el tudjuk képzelni miféle dolgok történtek vele. Lehet ezt is összecsapottnak venni, de érdekes módon nekem ennyi pont elég is volt, megkaptam minden szükséges háttérinformációt. Ahogy olvastam sokszor szidták a főszereplőt a játéka miatt. Hát nem tudom... Szerintem egy ilyen, bizonyos szempontokból mondhatni ingerszegény környezetben felnőtt bérgyilkos az én elképzelésem szerint is ilyen. Egyedül a hangját kifogásolom... Az néhol valóban eléggé erőtlen, de valahol erre is olvastam utalást a Wikipedián, h pont ilyen a hangja.
    Az akciójelenetek nagyon rendben voltak. Amit a videók alapján láttam minden benne volt: dupla ezüst pisztoly, kábító injekció, mesterlövészkedés, átöltözés. Egyszóval nekem hiteles volt. A csaj pedig dögös. "This is how a game should be adapted." - Szerintem is. Most kövezzetek meg :) 8/10

The Incredible Hulk

Nem akarom újraszítani a tüzet, de...
    A történet nagyon gyenge volt, az apuci szuperképessége egy képregényben lehet elmegy, de mindezt egy felnőtteknek (vagy majdnem felnőtteknek) szánt filmbe tenni? Egy kicsivel dolgozhattak volna többet is a forgatókönyvön. Nekem ez a képregényes osztott képernyő sem igazán jött be, de egy idő után elfogadtam, mivel adaptációról van szó. De úgy az egészet nem fogadta be a gyomrom. Remélem az Edward Nortonos jobb lesz. 4/10
  • tep
    100 Girls : 6.5/10
    (lánykollégium)
  • Bulykin
    igen
  • Iori
    Sikerült megnéznem a Funny Games US-t, amit a TDK mellett, legjobban vártam. Csalódtam, nem is kicsit.

Valami Park Chan-Wook szerű filmre számítottam, ahol a brutalitás és az erőszak művészi szinten jelenik meg. Ilyesminek indult még mikor kocsikáztak az elején de aztán nagyon nem az lett amire számítottam.
    Mielőtt még elkezdem sorolni h mi nem tetszett azt mindenképpen meg kell jegyezni hogy a színészek zseniálisak voltak. A két veterán, Tim Roth és Naomi Watts hozzák a kötelezőt, a két srác is nagyon jó volt, annak ellenére hogy ismeretlenek voltak számomra.
    Illetve maga az alapkoncepció is tök jó, csak kár hogy a buta megoldások tönkreteszik a történetet.

Valahol ott lett elcseszve ez a film, hogy nem tudott egy olyan hangulatot, feszültséget teremteni amivel megfogná a nézőt. Még a gyilkosságok is olyan hirtelenek és egyszerűek hogy az embernek nem is tűnik fel hogy meghalt valaki. A vége felé már kissé elegem lett ezekből a polite dumákból, a két srác dialógusa száraz és semmitmondó, és a legrosszabb hogy ismétlik ezeket.

SPOILER!!!

A másik dolog ami nagyon baszta a csőrömet az a csaj meg a csávó szánalmas menekülési próbálkozásai. Azt még ugy ahogy elfogadom h a csávó órákon keresztül egy hajszárítóval(!!!) próbálja a mükődésbe hozni a mobil telefonját amit még a film elején az egyik faszi bele lökött a mosogatóba, és csodák csodájára nem működik az a gyönyörű nokia telefon. Persze a végén már le is merül, de nem baj hogy tisztán látható hogy a aksicsík fullig van.

Csaj ahelyett hogy megkeresné a másik mobilt ami a Range Roverbe van, inkább kivágja a kerítést majd elkezd sikoltozni egy ház előtt segítségért...(ja idöközben a két tusztartó lelépett, de hogy miért az rejtély marad) Ahelyett hogy becsöngetne máshova, elkezd a kivilágított úton sétálni és persze aztán mikor jönnek vissza a skacok felszedik mint az üllői úton a qrvákat.

És a kedvencem a rewind gomb. Nem mesélem el h mi volt pontosan, de aki megnézni a filmet vagy aki látta az eredetit az úgy is érteni fogja. Elején totálra nem értettem h mi a túró akart ez lenni, miután elolvastam egy hsz.t imdbn kissé megvilágosodtam. Oké hogy ezzel Haneke megmutatja h mennyire nem "átlag horror-thriller" az ő filmje, amiben meghal a gonosz és megmenekül valaki de ez hogy megnyomja a csávó a távirányítón a visszatekerés gombot, komolytalanná teszi a filmet. Szerintem másképpen is meglehetett volna oldani ezt az üzenetet, de az a távirányítós trükk egy igazi wtf érzést keltett bennem.

Összeségében olyan 5-6 pontot ér ez a film nálam, de lehet hogy túl magasra tettem a lécet és ezért koppantam nagyot.
  • sasukesensei
    látta valaki a the forbidden kingdom-ot??????????????????,,
  • TomDantes
    I AM IRON MAN
    Has he lost his mind
    Can he see or is he blind?
    Can he walk at all,
    Or if he moves will he fall....megnéztem a Vasembert...jó lett. 8/10 Ügyes feldolgozás.
  • barnie1990
    Spoilerezz ha irsz ilyen dolgokat, amugy ez is SPOLIER!

En is most neztem meg a 21-et, valoban jo film, de ez a tanarral valo kibaszas dolog mar eleg elcsepelt. Jol volt osszerakva a film szerintem, jo volt megnezni is, de semmi ujat nem mutatott.
    Az volt meglepo, hogy eloszor azt hittem jo ember a tanar, aztan minden penzet elvette a "kedvenc" diakjanak.
  • Kaplan
    Feldolgozásba ne várj eredeti ötletet. :)
    Főleg ne az amerikaiaktól!
  • Lipi1980
    Detto mint a REC, csak a hálivúdi ktgvetés miatt kissé komolyabb kidolgozottság...
    Hol itt az eredeti ötlet???

Bár a mai világban, ahol mindenki feldolgozik mindent és mindenkit, ott ne várjunk eredetit...
  • Lipi1980
    Ha ez a film nem tetszett, akkor ne nagyon fogj King regények olvasásába, mert amiket én eddig olvastam azok 90%-ának ilyen volt a vége, hirtelen felfoghatatlanul értelmetlenül.
  • poppe
    21 10/10??? az igen... milyen csavar volt a végén? :D na mindegy, sztem könnyed limonádé, 6/10 max mert a usual suspect is játszik benne :)
  • ForzaInter
    [Rec] vmi irto gyenge film volt, nevetséges volt egész...
    gondolom ez még szánalmasabb lesz:S
  • Kaplan
    Quarantine - Tessék lehet nézegetni és szokni az amerikai feldolgozását a REC-nek. Első nézésre gyengébbnek tűnik mint a spanyol változat. Októberben jön szóval még van idő.
  • ProGabe #37978
    Burn After Reading HD trailer:

480p

720p

és hogy ezt most miért? ezért:

Joel Coen, Ethan Coen (dir.), George Clooney, Frances McDormand, John Malkovich, Tilda Swinton, Brad Pitt :O

ITT meg az új Kevin Smith film hihetetlenül jó teasere!
  • Kaplan
    Ugyanezzel a filmel kapcsolatban én is így érzek, kajak áthozta ezt az érzést, most repülnék Vegasba ha megtehetném ez a szabad élet szép dolog lehet. :)

Jól szórakoztam, de ennyi. 8/10
  • CSOCSO
    The Mist

SPOILER

hat.. erdekes... igazabol utalom mikor egy filmben irrealis baromsagokat csinalnak avagy nem csinaljak azt amit kene.

en mar az elejen kibasztam volna a hulye csajt a kodbe.. menjel.. teritsd meg a kodben levo szornyeket.

A film parszor felidegesitett emiatt a hitvallasos okossaggal es az a szomoru hogy ilyen emberek tenyleg vannak.. film legjobb jelenete az volt mikor fejbelottek a csajt! :)

a vege hulyeseg.. ez mar megint egy irrealis baromsag... persze nehez atelni a dolgot es biztos vagyok hogy az iro sem csinalt semmifele felmerest de en inkabb elmentem volna keresni egy masik autot.. addig a tobbiek biztonsagban ott ulhettek volna. Mikor a csavo lelott mindenkit es kiszallt mar tudtam hogy hulyeseget csinalt.. mondjuk nem gondoltam a katonakra de tudtam hogy eppen el fog tunni a kod a bogarakkal egyutt.

vegulis nem volt unalmas a film neha szorakoztato neha meg idegesito. Jelek sokkal jobban tetszett amiatt hogy a vegeig SEMMIT nem mutattak semmibol csak paraztattak.
  • tep
    One Missed Call : 6.5/10
  • Bulykin
    21 - Las Vegas ostroma
    10/10
    nagyon fasza, végig élveztem, nagyon tetszik benne minden, a végén a csavar az nagyon ott van
  • ForzaInter
    én se járok, még is tudom hogy még nem volt moziban:P
  • CSOCSO
    jolvanna:D annyira nem kovetem az esemenyeket... moziba amugyse jarok szal en altalaban csak a DVD-kre bukom. az meg nagyon messze van meg.
  • ForzaInter
    az incredibilét még be se mutatták.
  • CSOCSO
    melyik Hulkrol beszeltek??? a regi hulkrol vagy a mostani hulk the incredible-rol?

btw nekem a regebbi hulk is nagyon bejott... 5-6 pontnal tuti hogy jobbat adnek ra...
  • CSOCSO
    ahogy erzed blasztikam.. ahogy erzed...
  • Bulykin
    hallottam már róla és most azon gondolkozom, hogy megnézzem e...mert azért vaginás-fogas dolog nem igazán tetszik, meg elég sok negatív kritikát hallotam már róla:D
  • stargatelost
    Teeth

Elég beteg volt aki ezt kitalálta....vagina amiben fogak vannak.
    A film maga pedig elég gyenge, se horrornak se komédiának nem mondható.

3.5/10
  • Loál János #37966
    Pedig Hulk bácsi a képregényben is akkorákat ugrott, hogy utána alig bírt kimászni a becsapódási kráterből. :O)
  • ForzaInter
    Edward Nortons biztos sokkal jobb lesz.
  • Blasta
    The Hulk
    ----------------------------
    5/10 jóindulattal, a képregényfilmek között

Negatívumok, mert ebből van több:

- lassan indul be, elég unalmas az eleje. Hozzátenném: nembaj ha nem csapnak egyből a lovak közé, ha szépen fel van építve egy sztori, de könyörgöm, ebben gyakorlatilag nem történik semmi 30 percen keresztül, egy poén, egy érdekesebb jelent sor sincs, leszámítva a béka kipukkasztását...
    - húztam a szám Bruce háza előtt, éjszaka a kutyáival megjelenő-bámuló, majd 3mp és egy redőnynyitás múltán BÁMULATOSAN köddéváló apukás jeleneten. A főhős/kamera ilyenkor mindig ugyan azt a helyet nézi ahol az alany állt, körbenézni nem szokás, ettől biztos nagyon rejtélyessé válik az egész, legalábbis a rendező úr szerint... annyira elcsépelt és tré...
    - kutyák zöld gázhalmazállatúvá SZÉTPUKKANÁSA több mint nevetséges....
    - én nem tudom, hogy gondolta Ang Lee ezt az ugrabugrát, de valami félelmetesen blőd és gagyi, tudtommal az igazi Hulk nem volt képes ilyesmire... Hulk nem szöcske-ember, Lee bácsi viszont azt csinált belőle.
    - A kommancsos rész, még jó is lehetett volna, ha nem csinálnak totál képtelenségeket a helikopterek, vagy pl. ha nem 60 km/h-val repülnek a rakéták Hulk felé...
    - Azért a CGI néhány helyen gáz volt, főleg Hulk futása nem tetszett, illetve néhány mimikája mikor közelről mutatták.
    - Ang Lee borzasztó száraz, egy fél poén nincs a filmben, semmi, nuku... Nem azt mondom, hogy dőlni akarok a röhögéstől, de 1-2 értelmesebb poén igazán elfért volna...
    - A vége szerintem kimondottan szar, ezzel az elemekké alakuló majd végül hatalmas energiagombaként szétrobbanó faterral. Nem tetszett.

Pozitívumok:

- a képregényes, osztott kamerás megoldások jók, és sok esetben nem is zavarók (lévén az ember egyszerre csak egy képre tud összpontosítani), de ez azért nem viszi el az egész filmet, csak egy pozitív apróság...
    - az elején a sorozatból ismert Hulk és Stan Lee feltűnése mosolyt csalt az arcomra...
    - rakéta becsapódás a szülői házba, valami brutálisan gyönyörű CGI, 5x visszatekerős rész...
    - nekem a tankos rész is bejött, nem éreztem papírtankoknak azokat, pláne a lövegtorony mint pajzs tetszett nagyon
    - alapjában véve sem Eric-kel, sem Jennifer-rel (egyik kedvencem) sem más színésszel nem volt gondom, hozták a formájukat és pont.
    - Lassan indult be, de a bázisról való szökése végül is izgalmas volt
    - Tűrhetően volt fényképezve

Nem vagyok/voltam Hulk fan, így max 1x nézhetőnek tartom a filmet, semmi több.
  • Sephi
    www.bsa.hu <--- mozifilmek HD

www.apple.com/trailers <--- trailerek HD
  • Orionk
    Sziasztok!

Tudtok helyeket, ahonnan mozifilmeknek a trailer-jeit lehet letölteni jó minőségben, mondjuk HD-ban?

Köszi.
    Üdv.
  • [Jakuza]
    Az izles teljesen szubjektiv dolog, van aki igy, mas pedig mashogy latja a dolgokat.
    Ezzel nincs is baj, de amikor az emberek vitakeszsege kimerul abban, hogy a mas izlesvilagat lefitymalja, ott mar komoly baj van.
    Eppen ezert kellene onmersekletet tanusitanotok es elfogadni mas velemenyet illetve azt tiszteletben tartani.
    Ha erre nem vagytok kepesek, ti vagytok a marhak, nem a masik.
  • Seth
    Tegnap este láttam én is, nekem tetszett, bár tényleg lehetett volna kicsit szájbarágósabb. Olyan pikk pakk történtek a dolgok, nem foglalkoztak a képességgel, az anyjával, a paladinokkal. Egy-egy mondatban lerendezték őket. Minimum 2 órásnak kellett volna lennie. Effektek tekintetében rendben volt, a színészi játék elég lapos, Darth Vader barátunknak,mint ahogy korábban is írta itt vki,valóban csak pár féle arca van, a kedvesen mosolygó, a bambán,értetlenül álló, és a kicsit erőlködő,mérges :D
    10-ből 6-ra értékelem