[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Hulk
----------------------------
5/10 jóindulattal, a képregényfilmek között
Negatívumok, mert ebből van több:
- lassan indul be, elég unalmas az eleje. Hozzátenném: nembaj ha nem csapnak egyből a lovak közé, ha szépen fel van építve egy sztori, de könyörgöm, ebben gyakorlatilag nem történik semmi 30 percen keresztül, egy poén, egy érdekesebb jelent sor sincs, leszámítva a béka kipukkasztását...
- húztam a szám Bruce háza előtt, éjszaka a kutyáival megjelenő-bámuló, majd 3mp és egy redőnynyitás múltán BÁMULATOSAN köddéváló apukás jeleneten. A főhős/kamera ilyenkor mindig ugyan azt a helyet nézi ahol az alany állt, körbenézni nem szokás, ettől biztos nagyon rejtélyessé válik az egész, legalábbis a rendező úr szerint... annyira elcsépelt és tré...
- kutyák zöld gázhalmazállatúvá SZÉTPUKKANÁSA több mint nevetséges....
- én nem tudom, hogy gondolta Ang Lee ezt az ugrabugrát, de valami félelmetesen blőd és gagyi, tudtommal az igazi Hulk nem volt képes ilyesmire... Hulk nem szöcske-ember, Lee bácsi viszont azt csinált belőle.
- A kommancsos rész, még jó is lehetett volna, ha nem csinálnak totál képtelenségeket a helikopterek, vagy pl. ha nem 60 km/h-val repülnek a rakéták Hulk felé...
- Azért a CGI néhány helyen gáz volt, főleg Hulk futása nem tetszett, illetve néhány mimikája mikor közelről mutatták.
- Ang Lee borzasztó száraz, egy fél poén nincs a filmben, semmi, nuku... Nem azt mondom, hogy dőlni akarok a röhögéstől, de 1-2 értelmesebb poén igazán elfért volna...
- A vége szerintem kimondottan szar, ezzel az elemekké alakuló majd végül hatalmas energiagombaként szétrobbanó faterral. Nem tetszett.
Pozitívumok:
- a képregényes, osztott kamerás megoldások jók, és sok esetben nem is zavarók (lévén az ember egyszerre csak egy képre tud összpontosítani), de ez azért nem viszi el az egész filmet, csak egy pozitív apróság...
- az elején a sorozatból ismert Hulk és Stan Lee feltűnése mosolyt csalt az arcomra...
- rakéta becsapódás a szülői házba, valami brutálisan gyönyörű CGI, 5x visszatekerős rész...
- nekem a tankos rész is bejött, nem éreztem papírtankoknak azokat, pláne a lövegtorony mint pajzs tetszett nagyon
- alapjában véve sem Eric-kel, sem Jennifer-rel (egyik kedvencem) sem más színésszel nem volt gondom, hozták a formájukat és pont.
- Lassan indult be, de a bázisról való szökése végül is izgalmas volt
- Tűrhetően volt fényképezve
Nem vagyok/voltam Hulk fan, így max 1x nézhetőnek tartom a filmet, semmi több.